Australia-Pos élmu paling komprehensif ngeunaan peraturan lalu lintas Australia!Aya rébuan jalan, kaamanan heula!Diajar ngeunaan aturan Australia anu saé ieu, ngahémat artos sareng ngahémat nyawa anjeun! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Nyetir mandiri di Australia | Aturan Lalu Lintas di Australia | Kahirupan di Australia | Kasalametan di Australia Kamari énjing-énjing, padamel kantor di Sydney nganteurkeun mimpi anu bobo. Kira-kira jam 7:15 énjing, Mitsubishi sareng BMW aya di Sasak Jambatan. Kadua mobilna nabrak sirah.Adeganna tragis pisan

Aya rébuan jalan, kaamanan heula!

Nyetir mandiri di Australia | Aturan Lalu Lintas di Australia | Kahirupan di Australia | Kasalametan di Australia

Kamari énjing, pagawé kantor di Sydney nganteurkeun énjing-énjing wengi. Kira-kira jam 7:15 énjing, hiji Mitsubishi sareng BMW nubruk langsung di Jambatan Harbour.

Adeganna tragis pisan ... Anu ngagaduhan mobil Mitsubishi maot langsung sareng 3 urang dina mobil anu sami terluka! Dua jalma luka parah, sareng anu gaduh BMW nyangkut dina mobil. Anu nyalametkeun korban ningali mobilna kabuka dina tempatna pikeun nyalametkeun ...

Jembatan Harbour estu huru-hara!Aya backlog konvoi anu manjang salami sababaraha kilométer handapeun jambatan. Henteu ngan ukur sasak caket sababaraha jam, tapi pikeun nyalametkeun jalma, helikopter dikirim ...

Supir kendaraan Mitsubishi cenah nyebrang 2 jalur ka arah anu sabalikna, sareng supirna tiasa nyasar kana jalur anu sabalikna nalika nyetir!Éta nyababkeun tragedi sapertos kitu!

Sareng anu pikasieuneunana nyaéta numutkeun jejak adegan, nalika supir nyebrang jalur, anjeunna panginten henteu sadar yén anjeunna aya dina jalur anu salah!

Sanaos tanda-tanda di jalan jelas pisan, kusabab aya langkung garpuh di sababaraha parapatan, gampang pikeun supir ningali éta sareng teu terang jalan anu mana, atanapi ngahaja jalan-jalan ka arah anu sabalikna.

Sanaos wates nagara-nagara ayeuna ditutup sareng jalma-jalma henteu tiasa ngumbara di peuntas nagara, masih seueur mahasiswa anu nyetir di sakitar nagara nganggo mobil, sareng numutkeun peri anu lami, seueur mahasiswa anu nyetir nganggo tarjamahan lisénsi supir doméstikna.

Kuring henteu diajar tina tiori aturan patalimarga undak-usuk di Australia ... Saleresna seueur bahaya kaamanan anu disumputkeun, sapertos: nyetir jalur anu salah, henteu masihan jalan, sareng sajabana, aya seueur hal anu gampang dipaliré.[Poin Pangetahuan]

Utamana di NSW, seueur pisan peraturan lalu lintas anu anéh. Upami anjeun kajaga, anjeun bakal nyumbang ka Dinas Perhubungan NSW. Sigana saha waé anu ngagaduhan mobil siap-siap pikeun darurat, sareng anu henteu gaduh mobil siap-siap pikeun nyetir ka hareup!

澳洲交规防蒙圈指南——你们这些【知识点】

1. Entong dibalikkeun sakahayangna

Beda sareng peraturan lalu lintas dalam negeri, di kaseueuran nagara bagian sareng daérah di Australia, kacuali aya tanda sareng lampu lalu lintas anu ngamungkinkeun giliran U-turn, henteu kéngingkeun giliran-U di parapatan!

Kacuali di Victoria, éta mangrupikeun palanggaran aturan patalimarga pikeun ngalakukeun péngkolan dina tanda anu nyatakeun "Henteu U-giliran"

2. Kasusah: Saha anu kedah Masihan Jalan

Nalika ngalieuk ti jalan sisi ka jalan utama, antosan kendaraan jalan utama ngalangkungan sateuacan ngalieuk ka jalan utama

中,需等车辆右方的车辆(包括调头车辆)完全通过后,在不干扰其正常行驶的情况下,才能进入Nyupiran.

Ngahijikeun Kasesahan-Zipper, nalika ngalih tina sababaraha jalur ka hiji jalur, supir kedah masihan jalan kana kendaraan anu badé ngahiji di payuneun anjeun

Kasusah-Saha anu pangpayunna di parapatan tanpa lampu?

Pamaréntah NSW kantos ngaluarkeun patarosan, upami opat mobil patepang di parapatan sapertos kitu, anu kedah angkat heula, tunggul supir lami!

Sanaos jarang aya tanda Stop di opat simpang, tapi anjeun, palinter, anjeun terang saha anu pangpayunna? … Walerna nyaéta: DABC

Mobil anu ngalir dina garis lempeng gaduh prioritas, tapi kusabab D aya di sisi katuhu A, D angkat heula, teras A angkat, teras B belok ka katuhu

3. 行驶难点:了解谁优先

基本规则是要无条件让行右方车辆,但车头已进入的车辆优先行驶,哪怕这是在你左边的,在中左转车辆需靠左道行驶,右转车辆需靠右道行驶,

无论左转右转,都需提前开启相应方向的转向灯示意,调头车辆需靠右行驶,调头时全程开启右转向灯

4. Teu aya rohangan pikeun pengendara sepeda

Jauhna sahenteuna hiji méter ti tukang sepeda nalika nyetir di NSW!Upami teu kitu, anjeun bakal didenda $ 319!

Upami kecepatan kendaraanna di luhur 60km / jam, jarak anu dijaga kedah langkung ti XNUMX méter!

5. Dimana murangkalih sareng piaraan kedahna

Entong ngantep ucing piaraan, anjing atanapi murangkalih linggih dina pangkonan anjeun!

宠物应该让它们呆在上或者车的地板上面,孩子们要坐专门的儿童座椅哦!

6. Ati-ati nalika bobo dina mobil (utamina saatos nginum alkohol)

Sanaos ayeuna teu aya hukum féderal anu ngalarang bobo dina mobil, ieu hartosna anjeun kedah ngabuktoskeun yén anjeun henteu ngagaduhan niat nyetir!

尤其是在一些州,即使钥匙不在点火处在汽车司机上打盹也可以被认为是起诉的理由,如果你喝过酒,那么要更小心,直接搭上或Uber回家吧!否则你可能会被处以高达1400刀的巨额罚款,驾照吊销10个月

7. Maénkeun musik teuing ku kuat moal jalan

Mésér mobil énggal sareng badé angkat-angkatan ngadangukeun musik?Émut henteu kedah nyaring teuing!Pulisi bakal mikir: ieu polusi sora. Upami pulisi ngalangkungan sareng teu merhatoskeun peringatan lisan polisi, aranjeunna bakal didenda $ 200!

8. Ngajalankeun liwat puddles pikeun Santika cai dina leumpang

Nyingkahan puddles ageung anu tiasa nyéépkeun pejalan kaki, khususna anu ngantosan beus, ditutu ku cai nalika nuju jalan, éta henteu pikaresepeun pisan!Nalika pulisi ningali éta, aranjeunna bakal didenda $ 177 sareng dikurangan 3 poin

9. Teu mungkin pikeun nyetir di jalur tengah sepanjang waktos

除非你超车,否则要坚持靠左车道行驶,如果你以安全的速度行驶可以在任候改变车道,但是在左边安全的情况下长时间占据中间车道会被罚款$108刀和扣2分

10. Entong tuang, nginum atanapi ngaras

Leres!Moal jalan!Upami teu kitu éta bakal dihukum beurat!

  • NSW sareng Modal * $ 448 didenda 3 poin
  • Australia Kulon * didenda $ 600
  • Australia Kidul * didenda $ 184
  • Téritori Kalér * $ 500 denda
  • Queensland * Tilu poin dikurangan tina denda pengadilan
  • Tasma*163刀罚款

11. Percaya kana mitos wates laju XNUMX%

虽然有些司机认为,超速10%是可以接受的,但事实并非如此哦!大家都别太侥幸了!

Ngebut sababaraha kilométer per jam tiasa didenda dugi ka 201 yuan sareng poin-poin anu dikurangan. Hukum ieu gumantung kana kabijaksanaan pulisi, tapi kaméra gancang moal ditoleransi pisan ...

  • NSW * $ 119 rupa sareng pangirangan 1 poin
  • Victoria * 201 denda sareng pangurangan 1 poin
  • Australia Kidul * didenda $ 174
  • Australia Kulon * didenda $ 100
  • Queensland * didenda $ 174

12. Lalaunan teuing henteu cekap!

Sanaos seueur supir sadar kana bahaya nyetir gancang teuing, sababaraha urang henteu nyangka nyetir lalaunan ogé bakal cilaka. Henteu ... henteu sadayana!

阻碍另一辆汽车行驶是违法的,这可能包括不合理地缓慢,并在新南威尔士州处以高达289刀的罚款或253刀和4分,新州*253刀罚款和4分,昆州*法院判处罚款,维州*28刀罚款

最后,这些交通标志再来复习一下!附中文版, Énggalan起来!别再搞混了啊!

Peraturan patalimarga di luhur sadayana gampang dipaliré dina peraturan patalimarga, tapi éta henteu ngagambarkeun sadaya peraturan patalimarga!Boh supir lami boh supir énggal kedah merhatoskeunana, tong buru-buru angkat, sareng tong lirén nalika kedah angkat!Salian ti dibutakan, henteu saé ngabalukarkeun kacilakaan anu teu perlu!

“道路千万条 安全第一条”,最后愿大家小心,都平平安安啊!

 

 

Gambar dina tulisan ieu asalna tina Internét

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Australia-kedah stock!Apotek Australia ngaluncurkeun "artefak" kadua! 99% urang Cina henteu terang!Hiji konci pikeun ngagentos nyeri beuteung, birit, pilek sareng batuk!Super ngagantian ubar-ubaran Cina biasa!Entong pernah nganggo "Layanan Balanja Cina" saatos maca! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2020-12-26 20:06:58

Gaya hirup

Strategi paling komprehensif Australia-Australia pikeun nyalametkeun garis rambut!Unggal-unggal sikat rambut tilu kali, anjeun moal luput tina sumpah botak nalika sumping ka Tuao. Datang sareng tingali pituduh ieu pikeun ningkatkeun volume rambut di Tuao! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2020-12-26 20:18:59

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan