Strategi paling komprehensif Australia-Australia pikeun nyalametkeun garis rambut!Unggal-unggal sikat rambut tilu kali, anjeun moal luput tina sumpah botak nalika sumping ka Tuao. Datang sareng tingali pituduh ieu pikeun ningkatkeun volume rambut di Tuao! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Angin setan ngagelebug di Sydney dina usum salju, sareng angin ngahiliwir 60 sareng 70Km / jam niup, ngajantenkeun jalma-jalma ngageleger di jalan! ! !Di Hunter Valley, Illawarra, basisir kalér-tengah, basisir kidul, bagéan tengah sareng kidul NSW, angin kenceng bahkan langkung henteu sopan.

Kuring miharep garis rambut dulur tiasa salamet dina galeuhan sababaraha dinten ka pengker!

Angin setan ngagelebug di Sydney dina usum salju, sareng angin ngahiliwir 60 dugi 70Km / jam niup, ngajantenkeun jalma-jalma ngageleger di jalan! ! !

Di Hunter Valley, Illawarra, basisir kalér-tengah, basisir kidul, bagéan tengah sareng kidul NSW, gale bahkan langkung teu sopan.

Leumpang di jalan nyaéta:

… Dina momen ieu, angin nyéépkeun ramo anjeun, sareng anjeun tiasa neuteup panon anjeun kana naon anu sanésna

Sareng anjeun ...

艾玛!土澳小伙伴扎心了吗?!这是不是你?当你穿着淡黄的长裙却没有蓬松的……故事的开始就是个悲剧啊!

Sering cicing di Tuao, kumaha teu tiasa aya rambut rontok?Dongeng baheula anu teu lepat kagum ku anjeun ............ gén kulawarga anu saé!Hong Kong! Saatos 90an sareng 00an, parantos aya sajumlah ageung jalma anu hariwang ngeunaan botak unggal dinten

Cai karasa, teuing gula, teuing uyah, tetep bobo, teuing setrés, teuing angin setan ... Di Tuao, aya 100 alesan pikeun ngajantenkeun rambut anjeun leungit. [Bubuk garis rambut] anu anjeun damel sateuacan kaluar unggal dinten langkung saé tibatan dibasmi ku raheut anjeun. Aya teuing peminat bengong di dinya? ? ? ...

Dina raraga nyalametkeun garis rambut rapuh anjeun, peri anu lami nyimpulkeun produk anu nembe dipuji [anti-balding sareng anti balding] Priceline sareng CW tiasa mésér! ! ! [Téhnik perawatan rambut anu henteu terang ku Mr. Tony] Ngan pikeun urang Jimei kéngingkeun poin, langkung percaya diri sareng geulis, sareng diajar gancang!

这是一篇让发型师Tony嫉妒、化妆师Rebecca的:土澳发量逆天增长攻略!本文不含任何商业软植入

Pitunjuk Australia anu pang lengkep pikeun nyalametkeun garis rambut [produk Part1]

01. Pancuran saringan cai

众所周知,澳洲水质硬,水中所含矿物质比较多,虽然作为脱发根源的依据尚未,但是广大有着脱发困扰的集美们可以考虑过滤一下你的洗澡水!过滤掉水中多余的【氯】含量,让水质更干净!

FilterSonaki saringan pancuran
Harga halaman wéb resmi: $ 78

Pancuran saringan ieu mangrupikeun salah sahiji anu langkung populér. Éta tiasa nyaring 99% klorin dina cai sareng nambihan vitamin C pikeun nyegah rambut rontok sareng ketombe anu disababkeun ku klorin.

Cegah sepuh dini sareng garis halus sareng keriput akibat kakeunaan klorin. Naha pejabat nyarios tiasa ngalembabkeun kulit?Tapi kuring pikir éta bisa diabaikan (fungsi utama nyaéta nyaring cai)

Sareng gampang dipasang, sareng éta cocog sareng kaseueuran sirah pancuran rumah tangga. Cabut waé anu lami sareng pasang anu ieu. Jimei nyarios yén saatos ngaganti sirah pancuran, tingkat turunna sacara signifikan dikirangan!

FilterDream Spa filter pancuran
Harga Amazon: $ 76.94

Upami anjeun henteu hoyong nambihan vitamin C kana shower filter, aya seueur pilihan dina Amazon, sapertos naha zat dina shower filter ieu sapertos nyaring cai minum.

Ieu tiasa nyaring kokotor dina cai, ngajantenkeun cai lemes, ningkatkeun rambut rontok tina sumber cai, sareng kaseueuran pancuran panyaring ngagaduhan fungsi tekanan tina aliran cai, sareng tiasa nyaluyukeun cara nyemprot atanapi panyemprotan pekat.

Aya seueur pilihan pikeun pancuran sapertos kieu di Amazon. Harga dibanderol ti $ 70 dugi ka $ 140. Tangtosna, bahan keran anu langkung ti 100 bakal langkung saé, tapi bahan inti tina saringna sami. Anjeun tiasa nuturkeun kabutuhan anjeun. Nyokot!

FilterJapan Toclas filter pancuran
Metode pameseran: Taobao
Harga: ¥ 598

Toclas mangrupikeun mérek Jepang sareng mérek anu disarankeun ku seueur jalma dina buku Beureum alit. Pancuran saringan ieu nganggo saringan kalsium sulfit sareng saringan karbon aktif ACF.

Saatos dianggo salami sasasih, anjeun tiasa jelas ningali kokotor anu disaring, sareng warnana tos hideung!

Janten naha anjeun ngicalan rambut nalika ngumbah rambut nganggo cai keran? Upami anjeun ngaraos garing sareng garing saatos mandi nembé, anjeun masih kedah ngémutan tina kualitas cai! ! !

02. sampo kontrol minyak anti leupaskeun

集美们解决了水质问题进一步就是从洗发水上下功夫了!澳洲房里其实隐藏了很多神仙防脱洗发水!防脱的第二步,就是控油啊!

Sampo ieu murah sareng gampang dipésér!Ti saprak harita teu kedah nyandak Bawang / Zhangguang 101 deui ka Australia ti Cina!

①Klorane Kangru Shampoo
Harga CW: $ 15.99

这是一款来自法国的品牌Klorane,在Chemist Warehouse有卖的,含奎宁,也叫金鸡纳,它能加强头皮血液循环,激活发囊长出健康的,还添加了复合维生素B5,纯天然成分不含硅油,强化发质,能针对发根,促进Tumuh

Hayu得到高效的清洁和滋养,减少脱发、瘙痒、出油等问题!这款用完之后,明显能感觉到变蓬松了!并且发量显多了!建议搭配同款护发素一起用哦!

从此穿上淡黄的长裙也能有蓬松的Kajeun!

Sampo izNizoral
Harga CW:
Botol biru 1% $ 12.99
Botol Beureum 2% $ 15.49

Naha aya jarawat atanapi minyak dina kulit sirah anjeun?Masih gaduh karem?Éta panginten [Seborrheic alopecia], kulit sirah nyéépkeun teuing minyak, nyumbatkeun pori-pori sareng ngajantenkeun folikel rambut henteu damang!Upami ieu halna, anjeun tiasa nyobian anu ieu. Anjeun tiasa ngagunakeun 1% kanggo gejala hampang sareng 2% kanggo gejala anu langkung parah.

Éta ngagaduhan bau sakedik sabun walirang Shanghai. Anggoana sakali atanapi dua kali saminggu. Éta tiasa raoseun rada garing mimitina, tapi bakal lemes pisan sareng henteu nganggo minyak! (Awéwé hamil henteu nganggo éta!)

Sampo wolfberry OMyOrganics
Harga CW: $ 10.39

这款是来自意大利的沙龙级洗发水也在土澳房Chemist Warehouse能找到,不含硅油,100%纯植物成分,添加了枸杞精华!这款洗发水你用完就不想再用别的了

Ta能改善断发,强韧发根,让柔顺有光泽,这样的洗发水用的也很放心啊!同的护发素、发膜功效也都很优秀!集美们可以放心pick!

④OGX Sampo Kolot Biotin
Harga CW: $ 15.99

OGX洗发水很多集美家都在用吧!老仙女也是万年回购的,蓝瓶的Argan Oil超经典了!最近又被老仙女挖出来一款生物素和胶原蛋白洗发水,特别细软发质、头皮油、干,有脱发的集美们

并且这款洗发水是氨基酸温和配方,生物素防脱精华+胶原蛋白和水解小麦,能给很好的滋养,并且无硅油 无硫酸盐哦!

ElsSelsun sampo anti ketombe sareng anti gatal anu kuat
Harga halaman wéb resmi: $ 5.5-11

Merek sampo ieu dijual di supermarket, dibagi kana tilu jinis: ungu pikeun kulit sirah berminyak, biru pikeun dianggo sapopoé, sareng konéng pikeun jinis anu kuat

Kusabab bahanna ngandung sélénium sulfida, diresepkeun ku ahli dermatologis di rumah sakit rumah tangga. Éta tiasa maéhan jamur sareng ketombe anu nekad. Upami anjeun ngagaduhan sirah dandruff sareng peurih, anjeun tiasa milih mérek ieu pikeun nyobaan!

Dermaveen Oatmeal
Sampo oatmeal
Harga CW: $ 17.99

这款洗发水可以保护的PH酸碱平衡并且超温和!无硅油、无皂基!而不会影响整体的起泡!加入了燕麦精华,洗完也不会涩,能止痒、去头油,特别头皮油发尾干的集美们

AdySisir perawatan rambut Jaye
Bandingkeun sareng ngagantian Aveda!
Harga CW: $ 8.99

这款护发梳子最近超级火!感觉老仙女身边所有集美都在用,打眼看颜值就超高!并且它梳起来超温和,每个梳子齿之间的间距比较大,不容易拉扯!而且还有一个设计人性化的地方就是

侧面的弧线能贴合头骨的曲线,力道均匀,所以不会一边太重一边又没梳到!每晚梳一梳,增强头皮血液循环,自然而然就多啦!

Strategi paling komprehensif Australia pikeun nyalametkeun garis rambut [Bagian2: Téknik Ngumbah sareng Ngajaga]

集美们有没有发现在发尾严重干燥、打结的情况下这样洗头会掉发更严重?因为很多不是自然脱落而是被你强行梳开的时候扯下来的啊!

所以让你打结的发尾顺利、温柔地舒展开非常重要的事情!直接决定你今天是掉100根还是200根

在这里,老仙女给大家安利一个对非常滋润养护的方法!【冰冰姐的护发分享】全过程不麻烦,而且还不贵,比Tony老师那一骚操作可划算的多!

Léngkah ① Minyak kalapa

先用椰子油涂在干枯的处(注意:千万不要涂在发根毛囊会堵塞毛孔的!),便宜大碗的超市随便哪款都行,一边按摩,一边由下往上均匀涂抹之后——关键来了!把涂过椰子油的部位用浴帽包起来,等待40分钟以上!有条件的还可以用发热浴帽

Léngkah ② Conditioner

Léngkah konci dina hayam goreng!Anjeun tiasa nganggo kondisioner naon waé!Usap daérah ditutupan minyak kalapa kalem ku kondisioner!Hayu minyak kalapa kaluar sareng dikumbah ku cai. Catetan di dieu: Entong noél cai sateuacan nganggo kondisioner, upami éta moal dikumbah!

Léngkah ③ Anggo sampo sacara normal

Dina léngkah ieu, anggo sampo bébas silikon sareng bébas sulfat anu disayogikeun ku Amway di luhur. Entong ngorotan kulit sirah ku ramo, tapi masagi beuteung ramo anjeun!

Léngkah ④ Akhirna nganggo topéng rambut

Éta ogé关键步骤!洗完用毛巾吸干水分,用发膜均匀涂抹发尾!最后冲洗干净之后,就等着收货一头亮得能照镜子的美丽秀发吧!

…这里划个重点!椰子油护发是有科学依据的,椰子油中含有的小分子脂肪酸比较多,好处就是:容易深入皮肤和毛鳞片,而之前一组科学家采用放射性的测量方法检测发现:可以在一小时内吸收自重15%的椰子油!

如果将浸在椰子油里六小时这个可以增长到20%-25%!So……这样用椰子油护发还是有帮助的!

但是!食用或用椰子油护肤其实是并不的!因为椰子油含有极高含量的【饱和脂肪酸】含量高达90%!而超级不健康的棕榈油含量也才是50%并且热量也非常高!想当健康食品来辅助的话,赶紧拔草吧,Ta不......

Kuring henteu terang naha tulisan dinten ieu aya pitulung naon waé pikeun anjeun, tapi upami kapamimpinan sareng peurih leres-leres serius sareng parantos janten panyakit kulit, mangga buka GP atanapi Spesialis gancang-gancang. Produk biasa di pasar moal tiasa nyalametkeun anjeun ... Akhirna, kuring ngarepkeun sadayana Garis rambut anjeun tiasa salamet tina galeuhan sababaraha dinten ka pengker!

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Pos élmu kawéntar Australia-Australia anu pang komprehensif!Aya rébuan jalan, kaamanan heula!Diajar ngeunaan aturan Australia anu anéh ieu, ngahémat artos sareng ngahémat nyawa anjeun! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2020-12-26 20:12:26

Gaya hirup

Alat-alat Natal Natal Australia-Sydney DIY kursus online sadayana kalebet!Dicét éndah, koktail rada alkohol, tuangeun kreatif, tuangeun gumbira ... Diajar anjeun nyiptakeun gaya Natal nyalira! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2020-12-27 12:52:07

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan