Australia-Teuing buru-buru dina waktos makeup?Palet makeup multi-guna ieu anu sayogi di Australia gampang dianggo sareng bébas hariwang, sareng ngabantosan anjeun bobo langkung ti satengah jam sapoé! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Pikeun budak awéwé, seueur teuing jinis kosmétik sareng warna anu cocog, janten sateuacan anjeun terang, kosmétik dina kotak, kendi sareng kaléng ditutupan ku méja ganti baju ... Kulkas supa anu sesah dipilih bakal dipilih unggal énjing. Warna karesep leres-leres matak nyusahkeun.Nyatana, kosmétik ogé tiasa "dikurangan", sapertos milih

无论是通勤妆还是party妆,有一盘多用途盘就够了。

对于女生来说,品的种类和颜色搭配讲究实在太多啦,所以不知不觉间,盒盒罐罐的品就铺了满满一台……选择困难症的菇凉每天早晨要选个心仪的色系还真是煞费脑筋呢。其实,品也可以“做减法”,比如选一款多用途“调色盘”,一盘解决眼妆、唇妆、高光……省心不是一点点,无论是通勤妆还是party妆,有一盘多用途盘就够了。

01. Palette Raray Alami Teuing

Sayogi di AU $ 70 Mekah

这款修容盘从外到里满满地印着蕾丝,一入手就自己变成了小公主~盘子里一共六个颜色,两块高光、两块腮红、两块阴影,粉质细腻,哑光、珠光一个不少,在大地色系的上加入了高雅的粉色,可以随意搭配色彩组合,而且怎么涂怎么搭都不会犯规。特别是高光的粉质超级细腻,擦上之后光泽感显得格外高级。这个盘子整体粉嫩嫩的,比较适合学生党和偏爱公主风的女孩。

02. CHANEL Palette Essentielle

AU $ 96 David Jones, sayogi dina halaman wéb resmi mérek

“香奶奶”这款三色盘非常简洁大气,三个格子分别装着遮瑕、高光、腮红,配色清新亮丽,全都是奶油质地,细腻轻薄又耐用,直接用指腹沾起来就可以上妆,而且不会有稍微颠簸就飞粉甚至碎裂的困扰,很适合常携带。

Sacara umum, efek tina panyumputna relatif alami. Nalika kulit dina kaayaan anu saé, gunakeun pikeun nutupan tanda jarawat sareng cacad. Sanajan yayasan henteu diterapkeun, moal aya perasaan "tambalan" dadakan; Dicampur ngahiji, épék makeup pisan transparan, sareng moal aya tiba-tiba "katingalina! Anjeunna nerapkeun gloss tinggi"; warna tina Blush pisan serbaguna, sareng novices sareng "leungeun" tiasa ngagunakeun éta kalayan percaya diri, jeung teu perlu hariwang ngeunaan éta. Beureum Beureum ku kakuatan teuing.

这次三色盘推出的四套配色,包括150 Beige Clair、160 Beige Medium、170 Beige Intense、190 Eclat Solaire都是以米色系为。150 Beige Clair的颜色比较温柔,偏肤色的高光不会显假白,腮红又很提气色,比较适合族和学生党,对亚洲白皮非常友好。

160 Beige Medium、170 Beige Intense的腮红适合唇颊两用,一点点就很有血色,超显白!深色的遮瑕拿来做鼻影修容,效果赞,抹多一点也不怕,过渡自然不会显脏,强大的立体感和气场更适合宴会或者夜店风。190 Eclat Solaire的配色相对跳脱,现在天气渐暖,这个色号最能帮你充分展现自己的阳光活跃!

03. NARS Orgasme X Pipi Palette

Sayogi di AU $ 67 Mekah

绝美Nars Orgasm X 系列又进化啦!充满高大上气质的黑色光面包装里,组合了色香槟白金高光、人鱼姬腮红以及今年的新色腮红!从经典到新潮三合一,最重要的是,每一块都有足足的3.3g啊!全套9.9g,秒杀正装的4.8g,现在不剁手更待何时?

而且这套颜色真的很好看:耀眼的金色珠光高光,亮眼的粉色系腮红,粉质柔软顺滑、细腻好晕染,显色度和延展力适中,上脸高级又不失少女感,看起来白里透红,带上blingbling的细闪效果,保证让你成为全场最时尚的女!

04. DIOR Backstage Glow Palette raray

Sayogi di Sephora kalayan harga $ 76

Produk anyar tina kulawarga Dior luar biasa unggal taun, sareng taun ieu ogé leres. Makeup anu tinggi gloss ieu, malah awéwé ngora anu biasana teu paduli ngeunaan makeup ngagurilap teu tiasa tapi cinta pisan!

Bungkusan kotak luar transparan neraskeun desain jalan biasana dior. Logo timbul dina kompak pinuh tékstur. Anu paling penting nyaéta bubuk dina pelat ieu lemes pisan, henteu sapertos sababaraha produk anu luhur-ageung kalayan partikel anu ageung teuing. . Raray gampang kotor sareng hampang. Anjeun tiasa sacara gampil nyiptakeun makeup anu lemes sareng alami, kalayan warna anu hadé, gloss sareng daya tahan, sareng langkung lami anjeun nganggo makeup, langkung saé na. Nalika anjeun ngesang rada, éta bakal ngagaduhan kulit krem ​​anu ngajantenkeun anjeun seger unggal waktos. Rasa Extravagant.

色号方面,虽然001#卖得比较火,不过或许002#的色调更加常一些,珠光白色、浅金色、嫩粉色、古铜色四种都是珠光带闪粉,既可以打高光也可以组合起来打修容,最适合打造大地色系妆容,可以说是难得的百搭盘啦。

05. NATASHA DENONA Bloom Palette

Sayogi di Sephora kalayan harga $ 93

Pelat raray ieu ogé modél push anu kuat nyaéta cinta anu mimiti ditingali. Sakabéh piring praktis pisan. Téktur jajaran luhur sareng handapna béda-béda. Baris kahiji nyaéta tekstur mousse. Éta ogé caket pisan dilengkepan ku khusus panutup. Baris anu kadua bubuk biasa. téksturna hipu pisan, tapi duanana tékstur lemes pisan sareng gampang dorong. Anjeun tiasa ngalarapkeun makeup ku ramo, anu cocog pisan pikeun perjalanan.

Hal anu paling pikaresepeun nyaéta "skéma warna jenius" na-warna pink karang, warna katumbiri lampu cai, khususna warna buah prambus ungu-beureum anu pikasieuneun teuing asing!Éta tiasa dianggo salaku warna anu Blush sareng eyeshadow, sareng henteu masalah pikeun ngusap kana biwir. Éta pagawéan anu saé pikeun nutupan sakabéh raray dina hiji baki!Sakabéh set difokuskeun kana pangaruh makeup gloss, pangaruh pemutih kelas hiji, sareng éta henteu langkung ramah pikeun kulit konéng.Éta cocog pisan pikeun gaya tempat damel, naha éta pikeun panggunaan pribadi atanapi salaku kado.

06. TARTE Goal Gal Goals Eye and Cheek Palette

Sayogi di Sephora kalayan harga $ 60

Tarte家的夏季,总是高到飞起!今年的“职场女郎”面部盘依然秒杀颜控没商量,外壳精致,bling bling的,里面有桃色高光、粉色腮红和玫瑰色系的眼影盘,哑光和闪粉色兼备,整体搭配健康有活力,专为打造面色红润无暇的职场女设计,职场常通勤,这一盘绝对够用啦。

Sayogi di AU $ 54 Mekah

Meureun anjeun henteu kenal sareng merk ceruk KOSAS, tapi éta masih langkung dikenal di industri kecantikan. Sanaos mérek ieu anu diadegkeun ku seniman Sheena Yaitanes teu acan lami diadegkeun, éta negeskeun kana bahan saderhana sareng produk organik alami murni Konsépna, sareng desain produkna leres pisan cemerlang.

Salaku conto, krim ieu Blush disc tinggi, seueur jalma resep saatos nyobian!Singget sareng murah dina kotak desain, kalebet blush sareng sorot, tekstur krim na hipu sareng canggih, kalayan bubuk peach sareng emas super halus, saatos pingsan, éta bubuk jeruk entéh, warnana super Tampan, cocog pikeun pemanasan kulit.

Anu langkung pikaresepeun nyaéta seueur bahan perawatan kulit organik murni murni anu ditambihkeun kana formula: rosemary pikeun ngamajukeun sirkulasi getih, minyak kelor pikeun ngareureuhkeun sareng ngacungkeun kulit, dedak béas pikeun ngabasmi sareng ngonci cai, minyak jojoba pikeun anti sepuh ...… Formula perawatan kulit anu unik nyayogikeun anjeun ku kulit beureum anu alami sareng caang, ngajantenkeun anjeun langkung geulis ku makeup.

08. Morphe Complexion Pro Palette raray

Sayogi di AU $ 36 Mekah

平价大碗高质量,混迹界的仙女们都对Morphe不陌生吧。这款就是专门为弥补他家大盘子出门携带不方便,特意推出的八色面部盘。它拥有出众的粉质,超高的显色度,可甜可盐的颜色搭配,集高光、修容、鼻影、眼影于一身,妥妥的一盘在手,美丽我有!

Ieu盘共推出了五组颜色,女们可以根据风格以及肤色不同选择自己喜欢的色号:8F Fair Play适合中等至浅肤色;8M Medium Vibes适合中等肤色;8T Totally Tan适合中度至深褐肤色;8R That’s Rich适合棕褐肤色;靓黑MM选择8D Deep Glam就对了!肤白姐妹最pick的裸粉棕色系的Fair Play——香槟蜜桃色细闪超显嫩,粉色用来做腮红也超甜,非常适合可爱风“妹纸”化常妆,吼吼!

 

 

参考来源:品牌官网、Sephora、Mecca、David Jones,以实际购买价格为准。

Gambar ti David Jones, Sephora, Mekah sareng halaman wéb resmi mérek

"Chinatown" Fb unggalBagikeun berita Australia anu terpilih sareng ngantepkeun anjeun terang berita Australia pang anyarna iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pantun kasual

Australia-"cheats" merek khusus di Éropa, pembeli fashion Sydney parantos mendakan!Naha anjeun terang desainer "hantu" anu aya dina mérek merek jalanan? | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2021-1-13 12:30:24

Pantun kasual

Australia-Nampilkeun selebriti di Sydney!Ngalawan Hermes sareng Ferrari lemah, méwah mewah anu saleresna nyaéta Ta?Hirup anu endah saestuna ngan ukur peryogi mérek desainer super peri unik ieu ... | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2021-1-13 12:45:23

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan