Australia - barang-barang busana warna Morandi Australia pinuh ku kualitas luhur!Hipu tur elegan, pilih TA pikeun papakéan anjeun dina awal spring! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Saolah-olah ditutupan ku lapisan halimun kulawu, warna Morandi handap-jenuh sigana warna hipu anu paling canggih dina usum salju sareng mimiti usum semi.Rarasaan anu lemes sareng lemes anu dibawa ka jalma pasti bakal ngabantosan anjeun nganggo pangaruh anu elegan sareng elegan. 01. Caramel susu téh warna bumi aya dina warna Morandi, warna bumi tiasa

Kéngingkeun Srimanganti sareng elegan pikeun dianggo.

Saolah-olah ditutupan ku halimun kulawu, warna Morandi handap-jenuh sigana warna hipu anu paling canggih dina usum tiris sareng mimiti usum semi.Rarasaan anu lemes sareng lemes anu dibawa ka jalma pasti bakal ngabantosan anjeun nganggo pangaruh anu elegan sareng elegan.

01. Caramel Milky Tea Bumi Warna

Barang anu warna bumi henteu ngan ukur henteu milih warna kulit, tapi ogé nunjukkeun watek low-high sareng high-end, sareng tahan tahan waktos sareng mode.Gambar tina Seed Heritage Instagram
Pakean rajutan warna susu susu minimal tapi indah pisan, ngungkabkeun wawanén anu elegan sareng inteléktual.Gambar tina Seed Heritage Instagram
Cikal Warisan
Sustaile
Cardigan
AU $ 269.95

在莫兰迪色中,大地色系可是占了非常大的比重,比如漠驼色,就是一种很容易能提升整体质感的莫兰迪色。卡其色、米色等也称为大地色,常见又好搭,简简单单就能穿出好品位。深浅程度不同的大地色轻松搭出层次感,流露出几分优雅和成熟的味道,还不失质感,非常衬肤色,让人看起来温柔又极具张力,是适合初春的颜色。

02. Beureum tiis soot ungu

略带灰度的紫色让厚重的看上去轻了许多。图片来自CFP
灰紫色西装外套让你摆脱沉闷的办公室穿搭。图片来自Pinterest
alice mccall
Janten Gown Mine
AU $ 895

高冷的烟灰紫说是不食人间烟火的颜色,但想驾驭它也不难。如果你想仙气飘飘,烟灰紫纱裙绝对帮你凸显气质。或者你想扮帅装酷,入手一件烟灰紫西装就了,搭配一条翻边牛仔,绝对比想象中惊艳。要想走奢华路线,烟灰紫的环保并不会让厚重的显得老气,反而让你女王气场爆棚。

03.优雅灰绿色

Nerapkeun kulawu-héjo kana jas tiasa ngaleuleuskeun dalit lampu tina jaket, ngirangan umur sareng janten maju.Gambar ti Oroton Instagram
Héjo-héjo mangrupikeun warna anu paling seger sareng santai dina séri warna Morandi, ngamungkinkeun anjeun ngaraoskeun vitalitas musim semi sateuacanna dina usum tiis.Gambar ti Oroton Instagram
orotON
Sabuk Blazer Héjo Birch
AU $ 833

在绿色里加入灰,能让原本容易显得俗气的草木绿摆脱无聊,这种绿中带灰的色调最近也是不少博主重点选择的色系之一。最常看到“时髦精”们拥有的灰绿色单品就是风衣外套了,穿在身上随时都会散发出一种优雅的气息,里面尝试搭配亮色系的单品,“一正一负”下来反而能达成巧妙的平衡。

04. Mawar garing

Warna ros garing parantos luntur jauh tina rasa amis sareng greasy tina pink, sareng éta parantos langkung maju sareng éndah.Gambar ti pejabat Mastani
mastani
Pakéan Aabid
AU $ 799

Percanten pisan都有一颗少女心,衣橱里自然少不了粉色单品。但如果你觉得粉色容易显幼稚,带点灰度的干枯玫瑰色就是不二选择。它更能衬托优雅和温柔的气质,成熟魅力加成。 皮肤白皙的,挑选饱和度相对高一点的干玫瑰色衬托气色,皮肤偏黄或者偏黑的姐妹挑选一款颜色饱和度较低的单品,提亮自身肤色,让整个人都洋溢着轻柔温暖的浪漫气息,婉约优雅又不失少女感。

05. Minimalis sareng kulawu elegan

hawuk助你展示多面魅力,既能帅气逼人、酷感十足。图片来自-A-Poter网站
Abu sareng bodas ngajantenkeun tampilan langkung seger.Gambar ti CFP
Grey henteu milih warna kulit atanapi umur, saha waé anu tiasa ngagem watek luhur luhur.Gambar ti CFP


rok
AU $ 350

灰色是个非常百搭的颜色,常常给人一种冷和低调的感觉,如果搭配得当,它也让你变得更时髦。每日通勤的女性如果觉得穿上西装长裤很无趣,想要的穿搭更样化,选择添加了白色元素的单品,内敛和沉稳的灰色,加上一些清爽的白色,看上去更有设计感。或者穿一身休闲又慵懒的灰色运动装,配上一个有质感的手袋,瞬间变成街头混搭高手!

06. Halimun kabur biru


Woods Instagram
Baju haneut biru halimun pinuh ku freshness, pisan asing na-ngirangan umur.Gambar ti CFP

leuweung
Freshman Trench AU $ 550

雾霾蓝色不似天蓝那样清透,相较之下有种寡淡的气质,但你看到它的第一眼可能就会沦陷。初春暂时摒弃黑色,来一件寡欲的灰蓝西装,或是一件深灰蓝大衣外套,一定会给人焕然一新之感。你也将由深到浅的同色系叠搭,渐变分明的层次,显得优雅而自信。或者选择一件雾霾蓝针织衫搭配米白色格纹西装裤,整个人看上去都会变得更加干练。

 

 

产品价格参考来源:Farfetch、 A Porter、品牌官网,以实际价格为准。

Ditulis ku: Desain Li Fei: Wang Xiao

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pantun kasual

Australia-Top 9 Pembeli Pantun di Sydney!Blogger fashion Sydney resep sumping ka dieu pikeun "ngobrol ibadah"!Merek paling modis sareng paling hésé mésér di dieu! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2021-1-13 12:55:23

Pantun kasual

Australia-Australia "Master Mode" Eva Galambos ngajarkeun kumaha ngarobih pasang usum gugur sareng usum salju: Milarian solusi anu pangsaéna sareng katingali endah dina usum salju | Chinatown | Pitunjuk pikeun News Life di Australia

2021-1-13 13:05:23

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan