Pos Australia-Paporit!Top 10 taman BBQ pangsaéna di Sydney!Senang-seneng dina cahaya panonpoé sareng angin laut, sareng gaduh tanggal anu caket sareng usum panas! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Sydney BBQ Park | Sydney BBQ Park | Sydney outdoor BBQ | Sydney Life Upami anjeun hoyong nyebatkeun yén kagiatan hiburan anu pang populerna di rerencangan Sydney, panginten BBQ luar ruangan pasti bakal aya dina daptar.Dina dinten anu cerah, barbecue anu ngagelebug tos ngancik, angin sakedik ngageleger sakedik senar sareng sakedik obrolan, tong disebatkeun

Top 10 taman BBQ pangsaéna di Sydney

Sydney BBQ Park | Sydney BBQ Park | Sydney outdoor BBQ |

要说悉尼小伙伴们最喜闻乐见的娱乐活动,可能在户外BBQ一定可以榜上有名。在阳光明媚的日子里,翻动着滋滋作响的烤肉,小风一吹小串一撸小嗑一唠,那别提有多得劲了~作为悉尼人民必备的休闲娱乐项目,悉尼当然也有很多可以BBQ的公园,可以让大家既能赏风景,愉快撸串啦!今天小编就来敲黑板划重点,那些超棒的Sydney BBQ ParkSusun kanggo sadayana!Milarian dinten anu cerah sareng kaluar ka barbecue babarengan!

Handap North Shore

1. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Reserve Berry Island

 10 Shirley Road, Wollstonecraft 

Sumber gambar: sitchu.com

Sydney's Berry Island Reserve aya di pantai payun anu dikurilingan ku taman anu saé.Wewengkon anu dijagaan sareng taman ieu dihubungkeun ku jalan utama anu lega sareng sababaraha jalan alit, dimana Badangi Reserve mangrupikeun gerbang ka Waverton sareng Gore Cove Reserve sareng kana Greenwich. Berry Island Reserve henteu ngan ukur ningali pemandangan indah Pelabuhan Sydney, tapi ogé fasilitas barbecue, piknik sareng tempat kaulinan anu hadé, janten daya tarik anu dipikaresep pikeun kulawarga.

2. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Pirrama Park

 Pirrama Road, Pyrmont 

Sumber gambar: sitchu.com

悉尼Pirrama Park坐落在Pyrmont的后部,风景优美,来这里烧烤的人络绎不绝。作为城市西部居民最常去和最受欢迎的野餐地点之一,这个坐落在一个避风港湾的公园里有很多娱乐设施,包括一个可以玩水的游乐场、咖啡馆、浮桥等,私人船只也可以在附近直接停靠。可以的话来这里从一直待到太阳落山吧。

3. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Blackwattle Bay Park

 Leichhardt Street, Glebe 

Sumber gambar: sitchu.com

悉尼Blackwattle Bay Park是许多inner west当地人首选的烧烤之一。公园边有各种各样的烧烤设施,还可以欣赏到Anzac Bridge和Rozelle Bay的美景。在这里可以尽情骑行,还可以带上宠物来撒欢儿。

suburbs wétan

4. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: North Bondi Grassy Knoll

 75 Ramsgate Avenue, Bondi Kalér 

Sumber gambar: sitchu.com

很多当地人都喜欢在悉尼North Bondi Grassy Knoll烧烤。不过别忘了这里是Bondi,所以最好早点到,早餐烧烤是个不错的选择。这里提供投币式烤肉架,你也可以带上自己的烧烤设施,在上面扔一些鸡蛋和培根,然后跳进水里让自己清爽一下。这里还设有更衣室、厕所和Fasilitas jsb.

5. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Pantai Coogee

 Jalan Pantai, Coogee 

Sumber gambar: sitchu.com

宽阔的悉尼Coogee Beach在夏季的每个周末都挤满了游客。这个海滩很适合儿童,草坪上有很多烧烤设施,附近还有厕所、、操场和野等。如果你临时需要什么,商店就在附近。当然最棒的还是海滩本身。

6. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Tamarama Park

 Tamarama Park, Tamarama 

Sumber gambar: sitchu.com

在温暖的日子里,你会想要顺着Bondi到Bronte的步道来这里抢占一张桌子的。这个小公园位于悉尼Tamarama beach后面,是东郊当地人常去的地方,里面有几个隐蔽的烧烤场所。公园里有游乐场、咖啡馆、排球网,还有让人欲罢不能的大海。、水上运动、野餐……你可以在这里度过快乐的一天。

7. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Pantai Bronte

 Jalan Bronte, Bronte 

Sumber gambar: sitchu.com

这是另一个东郊人来人往的地方,拥有一个美丽的海滩和海水泳池。距离这里几步之遥的广阔公园里有大量的绿色空间,树荫下设置了野和烧烤设施。这里是一个很受欢迎的野餐地点,所以尽可能早点到,占一个好位置。

Pantai Kalér

8. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Pantai Collaroy

 Jalan Pittwater, Collaroy 

Sumber gambar: sitchu.com

在广受欢迎的悉尼Collaroy beach旁,有带顶棚的烧烤设施和野,天气暖和时,很快就会挤满人。这片沙滩上有无与伦比的岩石游泳池以及良好的游泳和条件(适合初学者),是一个完美的度过一个家庭周日下午的地方。在的游乐场里也有烧烤设施,但记得早点到占个好位置。

9. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Dee Naha Pantai

 The Strand, Dee Naha 

Sumber gambar: sitchu.com

Sydney Dee Naha Pantai Sigana mah éta dirancang pikeun barbecues kulawarga sareng pakumpulan sosial.Lokasi fasilitas barbecue caket sareng tempat kaulinan anu dipager. Anjeun tiasa nempoan panorama Dee Why Beach bari bakar bakar.Aya ogé rohangan héjo ageung di gigir pantai sareng kolam renang laut sagara anu cocog pikeun barudak.

10. Taman BBQ pangsaéna di Sydney: Clontarf Reserve

 Jalan Sandy Bay, Clontarf 

Sumber gambar: sitchu.com

Sydney Clontarf Reserve mangrupikeun taman anu saé sareng pemandangan indah di Harbour Tengah. Taman ieu ngagaduhan kolam renang palabuan, tempat kaulinan anu rindang sareng sababaraha fasilitas bakar bakar listrik.Tempat anu populér pikeun kulawarga sareng kelompok ageung. Aranjeunna resep tuang siang dina hawu nalika ningali kapal pesiar liwat.Taman ieu ngagaduhan seueur tempat teduh, cai laut anu tenang pikeun barudak anu kedah dimaénkeun, sareng tempat kaulinan téma laut anu ageung, anu ngajantenkeun jalma reureuh.

 

 

Tarjamahan | Tong Ngédit | Ucing Ning

Sumber: sitchu.com

Gambar ngeunaan topik ieu sadayana tina Internét

"Chinatown" Fb Daily Sharing Australia, Nyanggakeun anjeun terang inpormasi panganyarna @Play, @Immigration, @Life inpormasi iraha waé, dimana waé: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Australia- "Saeutik Hikmah" dina Dana Amanah Ngarojong Anak | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2021-1-17 9:00:28

Gaya hirup

Situs perakitan Lego skala Australia-XXXXL? Imah ala PREFAB populér di Australia, ngajantenkeun imah anjeun langkung gratis sareng santai! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2021-1-30 1:25:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan