Australia- "Saeutik Hikmah" dina Dana Amanah Ngarojong Anak | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Nalika anjeun terang yén anjeun kedah mayar dukungan budak, sanés muka dompét anjeun, sacara efektif ngawangun sareng ngagunakeun Child Maintenance Trust (CMT) tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beban tina kawajiban dukungan.Salaku tambahan, upami pasangan

Éta hal dina dana amanah.

Nalika anjeun mendakan yén anjeun kedah mayar dukungan budak, daripada muka dompét anjeun, sacara efektif ngawangun sareng ngagunakeun Child Maintenance Trust (CMT) tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beban tina kawajiban dukungan.Salaku tambahan, upami duanana pasangan gaduh paséa perkawis harta di kolam renang aset kulawarga, CMT ogé tiasa janten cara anu saé pikeun méréskeun perselisihan upami kadua pihak satuju nunjukkeun sipat sareng hak-hakna pikeun barudak.

Mangpaat CMT langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun

,Income Tax Assessment Act 1977 (Cth)的Division 6AA第102AG条规定,后,家长可以设立CMT。简而言之,它是一种专门为抚养子女而设立的全权信托,即当其中一方或者双方离异家长被判定有义务为子女提供生活费时,从信托资产中产生的收入会分配给子女,从而帮家长履行子女抚养义务。

设立CMT其实有很多好处,首先,它可以合法减少个人应缴税款。未成年人的个人所得税免税额极低,根据2019-2020年,未成年人的免税额为416澳元,当应税收入超过416澳元时,收入将按最高边际,即66%的对超过部分收入征税,或者当应税收入超过1,307澳元时,将按照45%的对于所有应税收入征税。课税标准同样适用于普通中,未成年子女所得的个人收入。而且,子女抚养费是实际上是用“税后”资金支付的,这意味着非监护父母实际上必须赚取更多总收入,才能有足够的“税后”资金来履行其子女抚养义务。

但是,CMT分配给未成年的收入将被定性为“预期信托收入”,亦以较低的所得纳税,同时未成年将享有与成人相同,目前为18,200澳元的免税额。

比如,如果要支付每年15,000澳元的抚养费,在不建立CMT的情况下,算上应缴税额,非监护父母每年实际上需要花费约29,000澳元。但如果建立了CMT,则只需要支付约17,000澳元就可以履行同样的子女抚养义务。这些由CMT节省下来的所得税减免,既可以减轻父母抚养子女的负担,也可以在CMT内一直累积到子女达到“年龄”,为子女的未来利益服务。

与此同时,CMT也是一种潜在的资产保护。与一般相似,它可保障离异父母的资产不受外部债权人的影响,也就是说,父母双方破产或失去收入时,父母依然可通过信托基金继续支付抚养费。

Henteu ngan éta, kusabab aset anu mayar pangropéa aya dina kapercayaan, pangmayaran pangropéa bulanan anu ditampi ku barudak moal robih kusabab turun naek pangasilan pamayaran atanapi pangangguran anu mayar, mastikeun yén pembayaran pangrojong pas waktuna sareng stabil, anu aya dina hubungan rusak Kolot anu pameget di Cina nyayogikeun kapercayaan sareng kapastian.Komo upami salah sahiji sepuhna cicing di luar negeri, CMT tiasa mastikeun yén dana dianggo pikeun kapentingan barudak.

如果离异父母计划将来将一定的资产转到子女名下,CMT还可以在你确定的某个日期(如当孩子年满18岁时)使信托资产处于孩子的控制之下。以房产为例,如果将房产纳入CMT,通过受托人对房产进行管理,子女可以从该房产中获得利益。而当子女在达到 “特定年龄”后,可享有该房产的全部权利。此外,在离异父母最终会付清本金,并让孩子受益的前提下,信托上结算的资金可以供父母借贷。

但你要知道,CMT也有自己的弱点。根据税法规定,CMT的收入,必须来自通过CMT向子女转让受益的信托资产的投资。如果设立CMT,且子女的收益将是房产收入,父母或其中一人需要将房产转让给信托,并将失去对定居房产的直接控制和所有权。这些财产亦不能在日后转回给父母。此外,设立CMT和维持信托均须一定费用,其中包括信托基金的起草费用,再加上印花税、年度受托人费用和会计费用。

Kumaha carana ngawangun CMT anu sampurna

不过瑕不掩瑜,CMT对家长和子女利益的保护让它受到很多家庭的信赖。但要提醒的是,在前成立的全权信托、单位信托并不符合CMT有关规定,亦不会产生“预期信托收入”,因此,根据Upami anjeun badé ngawangun CMT énggal, anjeun kedah nyumponan kaayaan anu pasti:

  1. 发生婚姻或婚姻的破裂,父母不再作为配偶共同生活,以及至少有一人是孩子的父母或拥有孩子的法定监护权。
  2. Kawajiban hukum pikeun ngabina barudak: Kedah aya paréntah pangadilan, kaputusan, évaluasi, atanapi perjanjian anu dicandak dina hukum pangrojong budak, anu meryogikeun salah sahiji atanapi kadua kolotna pikeun nanggung kawajiban hukum pikeun ngabina atanapi ngadukung budakna.
  3. Panghasilan kolot anu mayar nafkah kedah langkung seueur tina tunjangan pajak penghasilan.
  4. Kadua kolotna satuju kana istilah amanah sareng nandatangan akta amanah.
  5. Tunjuk wali.
  6. Gaduh cekap aset atanapi kas anu disimpen dina dana amanah pikeun mastikeun yén aya modal anu cekap pikeun kéngingkeun panghasilan kanggo mayar dukungan.Salaku conto, kolot biasana satuju pikeun mindahkeun perumahan sareng dana kapercayaan sareng kéngingkeun panghasilan tina éta pikeun mayar pangropéa.Asét sanés tiasa kalebet kas, jaminan, sareng kabijakan asuransi jiwa.Upami hak milik anu badé ditransferkeun kana kapercayaan, pajak perpindahan bakal dibebaskeun saluyu sareng Pasal 1997 Undang-Undang Tarif 68.
  7. Buka rekening bank.Buka rekening bank dina nami "wali", tapi nunjukkeun "salaku wali CMT", sapertos "ABC Pty Ltd salaku wali dana kapercayaan dukungan anak DFG".Rekening bank kedah dianggo pikeun tujuan pribadi, upami henteu éta tiasa nimbulkeun pajeg anu ngarugikeun.

Nengetan netepkeun akta kapercayaan CMT anu patuh

Diantara kaayaan anu kedah dipilampah pikeun ngawangun CMT, aya hiji hal anu peryogi penjelasan khusus, sareng éta mangrupikeun akta kapercayaan.Supados penghasilan CMT anu dialokasikan pikeun budak leutik pikeun minuhan sarat "penghasilan kapercayaan anu diarepkeun", akta kapercayaan kedah nyayogikeun hal-hal ieu:

  1. 信托结束时,转移到信托的财产必须最终归于子女,信托财产以后不能由受托人自行决定归子女以外的人所有。
  2. 收入必须来自转到CMT的财产,用于支付子女的生活费,例如由信托所持物业产生的租金、由信托所持的股票组合产生的收益。
  3. Upami murangkalih pupus sateuacan akhir kapercayaan, harta éta kedah dialihkeun ka harta budak.
  4. Wali amanat tiasa nganggo harta amanah pikeun kapentingan murangkalihna dina kawijaksanaan anjeunna salami masa kapercayaan.Upami wali henteu kéngingkeun nguruskeun harta di CMT pikeun kapentingan murangkalih, CMT henteu minuhan sarat hukum.
  5. Barudak bakal nampi panghasilan dina tingkat normal pangembalian tina inpormasi dina harta amanah, tapi murangkalih henteu kedah nampi sadayana pendapatan tina kapercayaan.
  6. 指出是根据儿童抚养法下达的法院命令、裁定(无论在Domestik atanapi luar negeri),CMT didirikeun.
  7. 受托人问题。受托人可以是父母中的一方,或者是父母双方都信任的人,亦或父母指定和同意的组织。受托人可以有权力和自由裁量权,将CMT的收入、利益分配给.
Pengacara Zhang Yike

张一可(Karen Zhang)律师是新州高等法院的注册律师,获得律师资格前,曾在中国顶级律师事务所工作,拥有普通法系和大陆法系法律知识,并能够灵活地将丰富的知识应用于法律实践。在普亚律师事务所工作以来,她从事多领域法律工作,包括家庭法、房产法、民事纠纷以及商业公.

普亚律师事务所于2010年在Sacara resmi didaptarkeun sareng didirikeun, kalayan pangalaman anu komprehensif sareng euyeub dina urusan hukum, éta nyayogikeun jasa hukum profesional anu berkualitas sareng éfisién, ngalibetkeun bisnis, perumahan, imigrasi, kulawarga, kapercayaan, litigasi sareng bidang hukum sanés.

扫码关注Firma Hukum Puya

 

 

Editor: Desain Li Fei: Liu Sinong

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, janten anjeun tiasa terang iraha waé, dimana waé@Play, @Immigration panganyarna, Inpormasi @Life: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Kahirupan laut Australia-Australia anu beracun kabuka: Buka laut kalayan bagja, tong awas ngeunaan karacunan laut ieu! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2021-1-17 8:51:25

Gaya hirup

Pos Australia-Paporit!TOP 10 Taman BBQ Pangsaéna di Sydney!Senang stringing dina panonpoé jeung angin ngahiliwir laut, tur gaduh tanggal intim kalayan usum panas! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2021-1-28 23:16:19

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan