Situs perakitan LEGO ageung Australia-XXXXL? Imah ala PREFAB populér di Australia, ngajantenkeun imah anjeun langkung gratis sareng santai! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Diantara tuangeun, pakean, perumahan sareng angkot, anu paling mahal nyaéta "hirup." Seueur jalma ngora anu daék jadi "pagawé" supados tiasa gaduh bumi sorangan.Sugan, dina awal taun 2021, anjeun tiasa ngamutahirkeun konsép hirup anjeun sareng kenalkeun perumahan anyar-PREFAB HOME.

PREFAB HOME ngartikeun masa depan arsitektur sareng desain.

Diantara tuangeun, pakean, perumahan sareng angkot, anu paling mahal nyaéta "hirup." Seueur jalma ngora anu daék jadi "pagawé" supados tiasa gaduh bumi sorangan.Sugan, dina awal taun 2021, anjeun tiasa ngamutahirkeun konsép hirup anjeun sareng kenalkeun perumahan anyar-PREFAB HOME.

与传统意义上的建造方式相比,PREFAB HOME的建造速度更快,受环境的影响也更小,极符合当下年轻人崇尚随性的生活态度。从舒适的“迷你屋”到宽敞的家庭住宅,PREFAB HOME都可以满足,它重新定义了建筑和设计的未来。

PREFAB HOME vs. arsitektur tradisional, situs perakitan "Lego XXXXL"

Kuring yakin ieu mangrupikeun patarosan anu sadayana badé ditaroskeun, naon ari PREFAB RUMAH?Éta tiasa ditarjamahkeun kana "imah prefabrikasi" dina basa Cina. Sacara sederhana, imah diwangun dina modul di pabrik, teras dikirim ka tempat pangwangunan. Imah dirakit di tempat anu tos dipilih sareng anjeun parantos réngsé. Pikirkeun prosés ieu salaku nempatan babarengan Lego ageung.Janten naon manpaatna milih tempat cicing sapertos kieu anu rada katingalina "ultra-modéren"?

① Kirang polusi

Kusabab unggal modél PREFAB HOME nuturkeun rumus rakitan anu sami, langkung gampang pikeun ngitung jumlah matéri anu diperyogikeun pikeun PREFAB HOME.Ieu ngandung harti yén pikeun ngawangun PREFAB HOME, seueur pisan limbah bahan tibatan ngawangun bumi tradisional.Sumawona, prosés produksi sareng neundeun bahan sadayana aya di pabrik, sareng aranjeunna cenderung teu ruksak ku cuaca sareng dipaling.

Dur Durability kuat

Nalika kuring ngadangu yén éta mangrupikeun konstruksi modular, seueur jalma panginten anu ragu kualitas PREFAB HOME. Éta henteu leres-leres bakal murag sapertos Lego?Sabenerna henteu!Penting pikeun terang yén imah anu diwangun sacara tradisional henteu ngagaduhan fungsi transportasi, sareng henteu tahan jarak jauh. PREFAB HOME ngémutan gerak, transportasi sareng hal-hal sanés nalika ngawangun, janten kami bakal narékahan pikeun mastikeun kateguhanana dina desain struktural sareng pilihan bahan., Nyiptakeun éta langkung awét tibatan imah tradisional diwangun.

③ Mangsa pangwangunan pondok

我们都知道在澳洲盖房是一件耗时非常长的大工程,然而可能当你刚开始准备盖一栋房子的时候,一个PREFAB HOME就已经建成落地了。由于PREFAB HOME的建筑过程在工厂里进行,不会受到天气原因的干扰。全美房屋建造协会(National Association of Home Builders)估计,大多数PREFAB HOME花费五个月就能,如果快的话只需60天!

Aya seueur RUMAH PREFAB magis anu "nguseup kipas" di panjuru dunya

Sanaos seueur jalma anu kantos nguping konsép "PREFAB HOME" kanggo anu munggaran, nyatana, tempat cicing anu gancang sareng minimalis ieu janten populér di seueur nagara di dunya sareng parantos janten "bumi impian" pikeun nonoman . Hayu urang leumpang sareng ngaraosan!

01. Pondok leuweung anu hargana kirang ti opat belas dolar

Gambar tina halaman wéb cicing

在芬兰,两个没有什么建筑经验,但很有精神的学生,在树林里设计了一个极简主义的房子,并自己完成了包括屋顶和烟囱在内的大部分工程。

2012年, Timm Bergmann和Jonas Becker在芬兰乡村钓鱼时,突然冒出了一个有趣的想法——为什么不把所学的知识付诸于实践,建造一个湖边小屋呢?于是这两个年轻的撸起袖子,租了一个位于湖边的很小的林间空地,这片土地是完全原始的,不通电,不通水,甚至没有路。Bergmann和Becker基本没有对环境做出任何改变,他们希望设计可以尊重自然本身。

Kusabab anggaran anu kawates, Bergmann sareng Becker henteu tiasa méréskeun jati, janten aranjeunna kedah nganggo perabotan kadua anu aranjeunna kumpulkeun di Jérman sareng perabotan abad pertengahan anu aya di bumi nini-nini Bergmann.Sadaya jati diukur sateuacanna, sareng pigura modul PREFAB HOME didesain numutkeun ukuranana pikeun mastikeun pas anu sampurna.Keukeuh kana panangtayungan lingkungan sareng anggaran terbatas ngawates skala sareng modérenisasi pondok leuweung, tapi écés dijantenkeun salaku padumukan caket alam, anu tiasa ngajantenkeun jalma-jalma jauh tina tekanan sareng bising kota.

02.24 jam perakitan gancang agén indah

Gambar tina halaman wéb cicing

Mount Washington Residence是一栋占地12英亩的预制房屋,被郁郁葱葱的山峰和山谷环绕,在三楼的客房中,可以欣赏到无与伦比的森林景观。最初的房屋设计远远超出了房主的预算,有一天在上班路上,丈夫突然想到为什么不能选择预制房屋呢?他们之前也没有尝试过预制房屋,这栋住宅是在宾夕法的一家工厂里完成的,组装仅仅用了24个小时,简直就像是变魔术一样。

Anu gaduh bumi对他们的新家很满意,成本比传统房屋少26%,但居住体验和装修设计依然给人一种私人定制的高级感,确是物美价廉的选择。

03.23 méter pasagi imah prését saukur lega

Gambar tina halaman wéb cicing

RUMAH PREFAB ieu disebat Jalan-Haus. Sanaos ngan ukur 23 méter pasagi, éta ngagaduhan lalangitna sareng jandéla ageung, anu ngarusak rohangan alit imah prefabrikasi. "Langit-langit tinggi, jandéla ageung sareng panto dalapan kaki-jangkungna mangrupikeun konfigurasi standar pikeun sadaya bumi urang, masihan bumi raoseun anu lega pisan, sareng cicing di jero henteu hanjakal." Saur Jamie Mackay.

Saperti mimiti abad 21, Mackay nampi tugas: mésér trailer kémping.Tapi anjeunna henteu kantos mendakan anu nyugemakeun anjeunna, janten di 2006, anjeunna ngan saukur ngadegkeun perusahaan nyalira "Wheelhaus", anu museur kana ngarancang imah-imah prefab alit.

Road-Haus混合了乡村和现代风格的设计,结合了耐用性和原木小屋的高品质工艺,注重能源利用、设计和空间管理。”小屋的采光非常棒,进门就是,里面的家具和用品一应俱全,甚至还有壁炉,厨房临近空间,配备了橱柜、料理台、水槽、灶台和小冰箱。

Anu langkung penting pikeun disebatkeun nyaéta Jalan-Haus gaduh roda nyalira, anu gampang dipindahkeun. Ieu ogé ngandung hartos yén fungsina tiasa dirobih iraha waé, ti kantor bumi ka padumukan ka imah liburan, salami anjeun peryogi, éta bisa dirobah Karakter.

Gaya "PREFAB" ogé populér di Australia, perumahan langkung saderhana sareng langkung raoseun

这些有趣的预制屋是不是让你觉得耳目一新呢?其实在澳洲,也有很多人选择了PREFAB HOME。这种很有新鲜感的房屋不仅是爱爱冒险的年轻人的专属,也可以为想要更舒适居住空间的大家庭提供新思路。澳洲的PREFAB HOME更多了一份家的温暖与亲切。

01. Imah Clydesdale
Ngawangun tim: Archiblox

Gambar tina halaman wéb Archiblox Modular Homes
Gambar tina halaman wéb Archiblox Modular Homes

Imah 8.5 héktar ieu tempatna dina gunung gunung anu sepi. Éta kalayan palinter ngagabungkeun hakékat desain Archiblox Jesse sareng Rex. Éta ngabagi sakumna bumi kana ruang tamu utama sareng daérah pasamoan anu misah, nambihan seueur ruang tamu antara Kalenturan.

Clydesdale House ngahargaan pemandangan alam anu elegan, sareng ogé ngajénkeun konsép kelestarian dina arsitéktur sareng desain na.Supados tiis di usum panas, orientasi bumi ningkatkeun ventilasi silang, sareng tempatna tempat tamu nyaéta ngabantosan daérah utama ngahalangan sinar matahari anu kuat di sisi kulon.Paningalian ganda sareng sunshades internal sareng éksternal kondusif pikeun pangaturan suhu, ngahontal pangaruh pemanasan dina usum salju sareng tiis dina usum panas.

Kai entéh langkung merenah dina prosés transportasi sareng pangwangunan, tapi ngagaduhan kakurangan: gampang dibubarkeun panas.Dina raraga ngimbangan kaleungitan panas, desain sadaya bumi merhatoskeun pisan kana hawa, sareng lantai, tembok sareng siling disayogikeun ku lapisan insulasi.

02.Ivanhoe Extension
Ngawangun tim: Modscape

Gambar tina halaman wéb ArchDaily
Gambar tina halaman wéb ArchDaily

Kalayan paningkatan anggota kulawarga, padumukan peryogi langkung seueur ruang. PREFAB HOME henteu ngan ukur tiasa ngawangun bumi énggal, tapi ogé nambihan sareng ngagedéan tempat cicing aslina.

Modscape打造的这栋住宅正中间设计了一个新的入口,在现有区域和新区域之间提供了一个清晰的划分。一走进前门,你的目光就会被圆形天窗,它把引入室内,并投射到楼梯上。

新入口门厅的后面是整个住宅的核心——一个很大的厨房,这也是按照住户的意愿设计和布局的。食品储藏室拥有充足的储藏空间,烹饪区也足够供全家人做饭、聚会和社交。这个空间最大的亮点是一面巨大的落地窗,透过它你可以清晰地看到绿树环绕的后院。餐厅区域的滑动门让厨房和就餐区之间无缝过渡,打造出一个轻松、充足的聚会空间,有着梦幻般的视野。

Kauntungannana nganggo PREFAB HOME salaku perpanjangan ruang nyaéta nalika tim Modscape sibuk ngawangun modul, warga tiasa cicing di bumi nyalira tanpa mangaruhan kahirupan aranjeunna.Ngan ukur opat minggu sateuacan dipasang, para wargi di bejaan kanggo pindah samentawis. Daérah anu énggal diwangun dipasang ngan ukur hiji dinten. Tilu minggu saatosna, tim Modscape ngarengsekeun sadaya padamelan, sareng para nasabah tiasa langsung ngalih sareng kantongna.

03.Samremo House
Ngawangun tim: Gedong Berkelanjutan Ecoliv

Gambar tina halaman wéb Berkelanjutan Ecoliv
Gambar tina halaman wéb Berkelanjutan Ecoliv

由Ecoliv Sustainable Buildings设计的San Remo Project结合了他们自己的美学理念和环保材料方面的,打造了一个散发着现代简约气息的预制住宅。

Bumi liburan ieu tempatna di San Remo, Victoria.Klién hoyong bumi anu gaduh gaya unik anu henteu ngan ukur tiasa nikmati pemandangan laut anu teu aya tungtungna, tapi ogé nganggo bahan anu sustainable sareng metode konstruksi anu ramah lingkungan pikeun ngirangan pangaruh kana lingkungan.

Imah anu didesain ku Ecoliv diwangun ku dua modul, anu saling nyambungkeun pikeun ngawangun tata ruang anu streamline sareng sacara efektif nganggo rohangan internal.Dina waktos anu sasarengan, kolam renang sacara pinter dihijikeun kana palataran gedong.Cahayaan, orientasi sareng pemanasan anu pas tetep imah angger sapanjang taun, ngajantenkeun raoseun pisan sareng hirup.

04.St Andrews Beach House
Ngawangun tim: Prabuilt

Gambar tina halaman wéb Modular Homes Prebuilt
Gambar tina halaman wéb Modular Homes Prebuilt

Imah pantai prefab ieu tempatna diantara gundukan pasir anu terjal di Pantai St. Andrews di Victoria. Prabuilt dilengkepan desain interior khusus sareng éstétika minimalis. Bumi nganggo tatangkalan sakurilingna salaku panghalang pikeun nolak angin kidul ti ti mimiti Selat Bass.Éta cocog pisan pikeun liburan, pikeun nyingkirkeun masalah hirup sareng damel sakedap, sareng nyéépkeun sabtu minggu anu sampurna sareng kulawarga.

该住宅以超大玻璃为,贯穿整个厨房、餐厅和起居室区域,呈现出内部和外部空间的交织。窗外风景一年四季各不相同,令人流连忘返。在供能方面Prebuilt全部采用绿色环保的方式,如木材的回收利用、节水水管配件、污水循环系统和太阳能热水等,在这里可以充分体验到与自然融合的美妙。

 

 

Panulis: Sarah Kong Éditor: Liu Tao Desain: Wang Xing

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Pos Australia-Paporit!TOP 10 Taman BBQ Pangsaéna di Sydney!Senang stringing dina panonpoé jeung angin ngahiliwir laut, tur gaduh tanggal intim kalayan usum panas! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2021-1-28 23:16:19

Gaya hirup

Kuring nembé terang dinten ayeuna yén urang Australi leres-leres miskin ...

2021-1-30 11:59:42

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan