Coba deui versi live

Halaman ieu (https://news.china.com.au/2021/02/%E6%BE%B3%E5%A4%A7%E5%88%A9%E4%BA%9A-%E6%98%A5%E8%8A%82%E5%B0%86%E8%87%B3%EF%BC%8C%E5%A2%A8%E5%B0%94%E6%9C%AC%E5%90%84%E5%9C%B0%E6%98%A5%E8%8A%82%E6%B4%BB%E5%8A%A8%E6%B1%87%E6%80%BB%EF%BC%81/) ayeuna offline. Nanging, kusabab situsna nganggo téknologi Cloudflare's Selalu Online ™ anjeun tiasa neraskeun ngajelajah gambar tina situs éta. Kami bakal tetep parios di tukang sareng, pas situs na deui, anjeun sacara otomatis bakal disayogikeun versi langsung. Always Online ™ didukung ku Cloudflare | Sumputkeun Tanda ieu

Festival Australia-Spring parantos caket, ringkesan kagiatan Spring Festival di Melbourne!Langkung Kegiatan Inuman Bebas CBD (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Tikus Emas parantos ngantunkeun taun lawas, Banténg Emas badé sumping!Kalayan pendekatan Spring Festival di 2021, Melbourne ogé nganggo baju anyar beureum dimana-mana.Di kota multikultural ieu, henteu kakirangan dina Taun Anyar Cina!

Tikus Emas angkat taun ka lami, sareng Banténg Emas badé sumping!

Kalayan pendekatan Spring Festival di 2021, Melbourne ogé nganggo baju anyar beureum dimana-mana.

Di kota multikultural ieu, henteu kakirangan dina Taun Anyar Cina!

Nempelkeun kopling Festival Musim Semi, maen kendang, komodo nari sareng singa, seni pertunjukan ...

Kamana waé di Mocheng nuju siap-siap pikeun perayaan Taun Anyar.

Dinten ayeuna, kuring khusus nyiapkeun "Taun Anyar Husus" kanggo sadayana kanggo nyayogikeun siri ti perayaan Spring Festival di Melbourne.

图片

值此佳节,除了澳网网球公开赛,还恰逢墨尔本的 Caviar良驹Bagian.

2021 Taun Anyar HAPPY Taun Anyar Husus

图片

图片

图片

2月14日,维多利亚女王市场将有一场庆祝农历新年的特别活动。现场,你将品尝正宗的街头小吃,聆听好听的现场音乐,欣赏舞龙舞狮表演、中国传统鼓乐表演,还有儿童手工工坊,可以让孩子们学习DIY帽子、中国灯笼和中国龙面具。

图片

Salaku tambahan, "pasar wengi mini" bakal diayakeun di Queen Street dina bulan Fébruari.Naha anjeun émut treuk tuangeun anu populér di jalanan nalika Natal?Pébruari ieu, éta bakal balik ka Queen Street!

图片

Upami anjeun resep pakan jalanan, anjeun tiasa ngarepkeun tuangeun unggal Rebo siang bulan ieu!Datangna sareng ningali mobil makan signature sareng asakan khusus naon anu sayogi:

  • Sangu Ayam Jerk-Jamaika Nyata, Hayam Goreng Signature sareng Hayam Burger Signature

  • Nem N’Nem——包子、班米、面条、薯条等

  • Mie sapi Pasta Face-Tuscan kalayan gnocchi kentang, makaroni, bola kéju sareng kiripik truffle parmesan

  • Dua hayam India-Mentega Gajih, domba kari, céri kari vegetarian, pangsit kari, scone sareng mangga lassi

  • Bger than Texas BBQ——手撕猪肉、鸡翅、牛排

  • Gorilla Grill——美式亚洲经典菜如鸡肉、华夫饼汉堡、虾

  • The Trojan Yunani Yiros-tradisional Yunani Yiros sareng domba sareng hayam

  • Dingo Ate my Taco——德克萨斯-墨西哥风味街头饼,含鸡胸肉、猪肉等

  • Gulungan Twisted Fisherman-lobster, cumi uyah sareng cabé, lauk tempura sareng kiripik

Upami anjeun bosen balanja, istirahat di bar The Beer Garden.Aya sababaraha rupa inuman, sapertos bir, cider, anggur, gin, cocktails ... Tempat anu saé kanggo rerencangan kumpul sareng nginum.

 Perayaan Taun Anyar Cina-Minggu, 2 Pébruari jam 14 énjing ka 10 sonten

  • Waktos pertunjukan kendang Cina: 11:12 am sareng XNUMX:XNUMX pm

  • Waktos pertunjukan tari singa: 2:XNUMX sonten

  • Lokakarya karajinan barudak: 10 énjing ka 4 sonten

   Pasar wengi mini-ayeuna dugi ka Rebo, 2 Pébruari, 24 sonten dugi ka 5 sonten

 Pasar Ratu Victoria, Queen St, Melbourne 3000

图片

Papanggih Déwa Kauntungan, umur Panjang sareng Kahirupan

图片

新年前夕,整个唐人街——从Myer、Emporium Melbourne到唐人街购物中心,将迎来福星、禄星、寿星的驾临。众位吉神将在街道和商店里漫步,分发幸运饼干,祝福所有的游客和整个社区,为新的一年献上的祝愿。

Entong sono kasempetan anu saé pikeun ngaraosan berkah anu berkah ti Gusti Allah tina Untung sareng umur Panjang ~

图片

 2 énjing ka 10 sonten, 10 Pébruari

Chinatown Precinct, Little Bourke St, Melbourne 3004

图片

Hitungan ulang taun énggal

图片

Naha anjeun badé ngitung waktos sareng sadayana dina Hawa Taun Anyar, sacara formal pamitan taun lawas sareng wilujeng taun énggal?Melbourne Chinatown ngajak anjeun ngiringan mundur dina Taun Anyar!Ti jam 1 sonten di wengi taun baru dugi ka tengah wengi, bakal aya pagelaran budaya sapertos musik sareng sihir, lokakarya budaya sapertos karajinan tangan sareng kaligrafi tradisional, ogé kompetisi mahjong sareng catur, sareng pilem luar anu dipikaresep ku sadayana.

活动由3CW电台的Bobo和ABC的Jason Fang主持,还专门邀请了来自旧金山的国际文化节目Dennis Woo编排活动内容,希望能给每一个参与的朋友带来难忘的欢乐回忆。

图片

 2 Pébruari, 11 sonten dugi ka 1 tengah wengi

Chinatown Square, Cohen Pl, Melbourne 3004

图片

Acara Khusus Budaya Teh di Museum Sejarah Cina Cina

图片

Budaya téa gaduh sejarah anu panjang di Cina.Dina Spring Festival ieu, Museum Sejarah Tionghoa Australia di Melbourne ngayakeun acara budaya tèh khusus pikeun mintonkeun sejarah budaya Tionghoa.Adegan éta bakal ngajelaskeun seni ngadamel sareng nginum Tionghoa, nunjukkeun susunan téh anu saé, upacara tèh, ngalacak évolusi sareng sejarah perdagangan dinasti tèh, sareng ragam tèh anu dipelak di sakitar Cina.

Babaturan anu resep kana budaya téa tiasa angkat sareng ngiringan.

图片

Jumaah, 2 Pébruari, 12 énjing ka 10 sonten

Museum Sejarah Australia Cina, 22 Cohen Pl, Melbourne 3000

图片

Pameran Seni Festival QV Spring

图片

Pelukis Melbourne Mark Chu bakal ngayakeun paméran seni skala ageung anu disebut "The Ecstasy of People Watching" dina QV salami Festival Spring.Dina waktos éta, seniman anu parantos ningalikeun karya-karya di panjuru dunya bakal nembongkeun 50 lukisan na.Mural Taun Anyar Imlek na, ngalangkobkeun 50 méter pasagi, bakal dipapaésan di Jane Bell Lane.

在欣赏艺术的同时,不妨让自己的味蕾也来一场亚洲之旅。Artemis Lane沿街林立,从日本拉面到韩式烤肉,从中式甜品到泰国小吃,多种多样。2月12日至19日期间,在QV Square Garden还将有限时弹出式酒吧,出售多种饮品,其中还有一款特别的名为“中国蓝(China Blue)”荔枝口味利口酒值得品尝。

图片

 2月12日至28日上午10点至晚6点

QV Square, QV Melbourne, Swanston St, Melbourne 3000

图片

Balap Parahu Naga Taun Anyar

图片

"Balap Perahu Naga, Taun Anyar Cina", salami Festival Spring, Harbour Esplanade bakal ngayakeun balapan parahu naga anu ngagumbirakeun.Gong sareng drum gogorowokan, sareng persaingan parahu naga anu meriah bakal muka taun énggal sareng positif pikeun anjeun!Henteu ngan ukur saperangkat kompetisi anu pikaresepeun pikeun dinikmati, tapi ogé pagelaran musik, pagelaran tari naga sareng singa, sareng kadaharan tradisional jalanan pikeun diicap.

图片

 2月13日、14日上午10点至下午3点

Harbour Esplanade, Victoria Harbour Promenade, Docklands 3008

图片

206 Bourke Taun Sapi bebas inuman

图片

为了庆祝农历新年,ball at 206 Bourke将开展新年特别活动,为顾客免费提供泡泡茶。此外,这里还会推出一款限量版的特制饮品,快来享受清爽的节日口味吧~更有欢乐的现场音乐和节庆氛围,等待你的光临。

图片

 2月12日、13日下午5点至晚9点

206 Bourke St, Melbourne 3000

图片

Perayaan Taun Anyar Chinatown

图片

Tanggal 2 Pébruari, saatos ampir satengah bulan hajatan mimiti, Melbourne Chinatown bakal ngiringan perayaan resmi Taun Anyar Cina.Dina waktos éta, Walikota Melbourne sareng Gubernur Victoria bakal ngahadiran acara éta pikeun ngamimitian hajatan.

Sadayana wilujeng sumping pikeun ilubiung dina hajatan resmi urang, resep nyanyi sareng nari pagelaran budaya, sareng ngabagéakeun sumpingna Taun Anyar Cina.Taun ieu mangrupikeun taun sapi, sareng perayaan éta bakal nganggo lonceng sapi khusus salaku bel pikeun ngarayakeun taun énggal!

图片

Minggu, 2 Pébruari tabuh 14 siang

Chinatown Square, Cohen Place; Saeutik Bourke Street

图片

Toko Kompetisi Dekorasi Festival Spring

图片

Dimimitian dina pertengahan Januari, toko-toko sapanjang Chinatown parantos ilubiung dina pertandingan dekorasi toko ieu saterasna deui, ngahias windows sareng storefrontsna ku hiasan perayaan Taun Anyar Cina sapertos Spring Festival kopling, karakter berkah, sareng lantera.Saatos Festival Spring, toko anu paling pikaresepeun sareng kreatif bakal nampi bonus amplop beureum ti ANZ Bank.

Pangajén hiasan anu pangsaéna bakal dipilih ku sora masarakat.Anjeun wilujeng sumping di Chinatown sareng milih hiasan toko favorit anjeun.

图片

Ti ayeuna dugi ka 2 Pébruari, 27 énjing ka 10 wengi.

Chinatown, Little Bourke St, Melbourne 3004

良驹Bagian Caviar

图片

2 Désémber, taunan Caviar良驹节将又一次在Flemington盛大开幕。这一活动以职业拥有25场不败传奇的世界短途马后 Caviar(“鱼子精华”)命名,奖金高达75万澳元。比赛中,将有众多世界名驹在1000米赛道上竞逐冠军。

这是一场在墨尔本颇受瞩目的体育文化盛事。每年,墨尔本人都会盛装出席。活动现场还会提供丰富的美食和娱乐活动,因此即使是不懂的人,也会乐在其中。

图片

Tempat ieu dibagi kana The Front Lawn Beer Garden, The Picnic Lawn, Hill Stand area tempat linggih, The Terrace Restaurant sareng daérah sanésna, fokus kana fungsi jasa anu béda sapertos hiburan kaulinan, piknik kolot-budak, nonton nonton, tuang sareng istirahat.

Upami anjeun resep pikeun mesen tiket pangakuan kanggo daérah mana waé, mangga tingal halaman wéb ieu:

https://www.flemington.com.au/dining-and-hospitality/terrace-restaurant

如果您想在家收看节目,网址如下:

https://www.racing.com/#/

Pernyataan Cetakan Ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, sareng ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang.Ngan ukur platform medarkeun inpormasi anu disayogikeun, sareng tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia @ 、 @ kapan anyar dimana waé sareng dimana waé, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

Cuaca Australia-Parna diperkirakeun dina dua sisi basisir Australia, sareng hujan ageung diperkirakeun di seueur nagara!Sababaraha daérah ngalaman banjir sakali dina sapuluh taun (video) | Australia Chinatown

2021-2-9 11:20:24

Berita Australia

Australia-Cina sakali deui ngaluarkeun peringatan dini pikeun diajar di Australia, sareng Menteri Pendidikan Australia nyatujuan Beijing pikeun nyebarkeun "inpormasi palsu" (poto) | Australia Chinatown

2021-2-9 11:30:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan