"Hiasan" wilujeng sumping Australia-Taun Anyar teu tiasa dicegah!Anu Mésér Pantun Australia Ngungkabkeun Genep Tren Pantun di 2021 Asesoris | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Nalika ngabagéakeun 2021 kalayan bagja, ruang ganti anjeun ogé kedah "ngabagéakeun anu anyar"!Sanaos aksésoris klasik moal pernah tinggaleun jaman, éta henteu hartosna yén mimiti "dékade anyar", tren pantun moal lengkep anyar, seueur unsur-unsur énggal anu ditambihkeun sacara tenang kana jajaran populér, ngantosan dipanggihan ku anjeun, pikeun lukisan cocog anjeun dina

Genep tren populér di 2021.

在欢天喜地迎接2021年时,你的衣帽间也该“迎新”啦!尽管经典款的配饰永远不会过时,但那并不意味着“新十年”的伊始,时尚潮流不会焕然一新,很多新元素已经悄然加入到流行行列,等待被你,的搭配画上点睛之笔。从“大金链”到厚底靴,悉尼时尚精品店Parlour X揭晓2021配饰潮流风向!

Lumayan ageung kipas na

或许“大金链”在几年前还是“土味”饰品,但现在它已随着街头风的流行,成了站在时尚前沿的款式。在过去一段时间里,造型夸张的项链、耳环、手镯和戒指随处可见,而这种“大号”首饰的流行趋势仍将持续到新的.

Anting-anting Ranté Link Ranté emas sareng pérak merek Paco Rabanne sareng Chain Link Adjustable Pendant anu perwujudan tina tren ieu.Utamana anu terakhir, éta henteu ngan ukur kalung, tapi ogé tiasa dijantenkeun sabuk pikeun ngahias baju anjeun.Dina panggung musim anyar, aksésorisna "langkung ageung", sareng aranjeunna ogé langkung merhatoskeun detilna. Paco Rabanne Palasik Link Dalapan Chocker lemes pisan sareng henteu pernah ketinggalan jaman.

Anting-anting dipilih "sakola abstrak"

你可能已经注意到一些设计很酷、很有个性的“雕塑”耳环,它们融合了中性风、几何元素与金属感,很受Cool Girl们喜欢。比如Ellery设计的几款抽象耳环,就能为整体造型增添不一样的术气质,但搭配时要注意整体造型的简洁,这样才能突出耳环本身的设计感。Parlour X的买手推荐款是Ridden Cashew Earrings和Pizzocheri Squiggle Earrings。

“闪亮”惹人爱

上世纪90年代流行的水晶耳环如今又回到了人们的视野中。闪闪惹人爱的耳饰是出席各种活动的必备单品,能够让你在中光彩夺目。比如Isabel Marant的 Cascade Earrings,如华丽的银色瀑布般点缀在耳边,在你在举手投足间散发优雅韵味。而不对称吊饰耳环A Wild Shore更有设计感,灵动俏皮。

Gaya minimalis ngambil alih "dataran tinggi"

棒球帽有多百搭就不需要多说了吧?不少女生都是因为懒得洗头而深深爱这种“神器”。此前,很多潮牌设计棒球帽时都喜欢求新求个性,颜色和logo印花有时让棒球帽看起来格外“夸张”,但在新一季的时装周中,更为简约的风格占据了主导,大牌们纷纷低调起来,选择黑色、卡其色、白色等色,设计更简单,却也更具性格了。

Sendal renda-up anu anjeun teu hoyong leungit

时尚潮流来回变换,凉鞋的款式也更新换代了很多次,但总地来看,入手一双款式简约的凉鞋不亏。现在澳洲正值夏天,Bottega Veneta方头露趾凉鞋无疑是实用又时髦的鞋履选择。凉鞋的讨巧之处在于绑带,看似简单的设计可以让你直接“腿长两米”,并且搭配任何风格的服装都不违和。

Henteu ngan ukur dina usum panas, tapi ogé di mimiti gugur, anjeun ogé tiasa nganggo sapasang kaos kaki atanapi kaos kaki dina sendal.Upami anjeun hoyong nambihan vitalitas pikeun tampilan umum, anjeun tiasa milih warna anu caang, sapertos lemon konéng anu usum panas pisan.Sareng upami anjeun resep modél klasik atanapi unggal dinten, anjeun tiasa milih warna asuransi, sapertos hideung atanapi coklat.

Sapatu platform haneut tur gaya

Sanaos anjeun ngaraos yén sapatu sol tebal jauh ti anjeun ayeuna, anjeun pasti bakal "diseuseup ku aranjeunna" dina usum salju.Utamana saatos tiis ageung, sadayana hoyong nganggo sapatu haneut, sol-sol mangrupakeun produk haneut sareng modis, konci na nyaéta nunjukkeun suku panjang!Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun cocog sareng rok atanapi jins. Upami anjeun resep gaya nétral, anjeun tiasa cocog sareng calana lébar. Parlor X nyarankeun Tirus Boots sareng Beureum Sole Hideung ku Bottega Veneta.

EVA GALAMBOS

Sutradara mode of Parlor X, butik fashion high-end Australia, ogé anu mésér fashion. Anjeunna ngagaduhan rasa trén fashion. Anjeunna rutin angkat ka Milan, Paris sareng tempat-tempat sanésna pikeun ngiringan minggu fashion sareng acara peluncuran merek utama salaku sémah pikeun kéngingkeun arah Angin pantun panganyarna sareng inpormasi.

Hoyong terang langkung seueur barang-barang pantun?Mangga buka parlourx.com, atanapi nambihan Parlor X's WeChat!

 

Gambar ti mérek resmi

Ditulis ku: Desain Sarah Kong: Wang Xing

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta pikeun ngabahas kerjasama! 】 Langganan WeChat: Warta-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pantun kasual

Australia-Modis ol ganti baju klasik!Kumpulan ageung mérek Australia di tempat damel!Diajar tips ieu pikeun ganti baju sareng ganti baju, sareng aura anjeun ujug-ujug janten XNUMX méter! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2021-1-27 12:54:09

Pantun kasual

Australia-Ngareureuwas!Kim Kardashian sareng Kanye kakeunaan cerai!Suster Kim hoyong geulis nyalira?Sareng alesan pikeun umur beku na ogé dikedalkeun ... | Chinatown | Pitunjuk pikeun News Life di Australia

2021-2-20 6:49:49

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan