Perdana Menteri Australia Morrison miharep pamiarsa "Watch Media" a Happy Chinese New Year

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Perdana Menteri Australia ngaharepkeun pamiarsa "Kan Media" a Happy New Year Chinese. (Kiridit poto: Stefan Postles / Getty Gambar) Bagikeun Nalika perayaan Taun Anyar Cina dimimitian taun ieu, haté kuring pinuh ku rasa syukur sareng ...

Morrison
澳洲总理祝《看传媒》中国新年快乐。(图片来源:Stefan Postles/Getty Images)

                                    随着今年农历新年庆祝活动的开始,我心中充满了感激和之情。我从未如此地为澳大利亚人感到,为我们作为一个民族感到庆幸。

澳大利亚是世界上最成功的多元文化国家。我们欢庆农历新年,这反映出我们已经成为了一个自由、开放和包容的民族。正如我们的国歌中唱到的,“我们且自由”。
2020 bakal janten taun anu sesah pikeun urang sadayana.Nyarios pamit ka taun 2020, urang kedah ngarepkeun taun anu langkung saé.
在牛年,我们要非常应景地弘扬帮助我们度过 2020 年的力量和.
Niu mangrupikeun anggota gawé babarengan.Éta kalem, serius, sareng rajin.Ieu waeKualitas anu urang sadayana peryogikeun, khususna dimana ayana urang。这些品质将是我们坚韧度过 2021 年的支柱。

Kuring ngarti yén pikeun jalma réa, perayaan Tahun Baru Imlek taun ieu bakal béda.Reuni kulawarga anu disayogikeun, tarian naga sareng festival aprésiasi lantera moal sami sareng taun-taun sateuacanna.
虽然今年我们的传统和庆祝活动会有所不同,但大家内心都怀有精神和对更好年景的期盼。
Kalayan datangna vaksin anu aman sareng épéktip, kuring yakin yén saatos ngungkulan tantangan anu gedé ieu, urang bakal tiasa ngagungkeun kabingahan deui. 
Abdi ngirim salam salam sareng berkah, sareng kuring miharep taun 2021 taun anu langkung saé.Wilujeng taun énggal.
 Témbal Morrison
Perdana Menteri Australia

2021 Agustus Agustus

"Chinatown" Fb Daily Sharing Australia, Nyanggakeun anjeun terang Australia @ 、 @ paling anyar iraha waé, dimana waé, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

Pulisi milarian Xiaohe pikeun nuluykeun milarian awéwé Cina anu leungit di Melbourne

2021-2-15 1:45:23

Berita Australia

Anggota Kongrés AS ngenalkeun Undang-Undang Kangaroo, produk kangguru Australia dina résiko dilarang | Australia Chinatown Australia News

2021-2-15 2:40:25

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan