Australia-Sydney "Museum Night" nyerang, sareng tuangeun pikeun nambihan kasenangan (poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Saatos poék, angkat ka Museum Australia anu nembé diréparasi (Museum Australia) pikeun mikaresep DJ

天黑后后前往新改造的澳博物馆(Australian Museum),欣赏DJ音乐和恐龙吧,这要归功于博物馆新的下班后kagiatan.

截止3月底的每周四晚,“博物馆之夜”是新州政府“Up Late”计划的一部分。该计划将延长文化机构的时间。而且,这是完全免费的。

大人和孩子们都可以史前游乐场(至晚上8点)释放自己的创造力,而的免费导览则会员近距离地了解博物馆的新面貌。此外,还有针对会员和非会员的焦点参观活动,每30分钟一次。

WeChat gambar_20210210112648.png, 0

p style = "text-align: center"> (Sumber gambar: ConcretePlayground)

或者,您可以弹出式酒吧喝cangkir,那里您还可以欣赏到现场DJ表演。此外,您甚至可以闭馆后参观夏季大片Tyrannosaurs — Meet the Family (需付费门票),以及澳géografi自然摄影师展。

Waktos:

2021年2月11日(星期四)下午5:00

2021年2月18日(星期四)下午5:00

2021年2月25日(星期四)下午5:00

2021年3月4日(星期四)下午5:00

2021年3月11日(星期四)下午5:00

2021年3月18日(星期四)下午5:00

2021年3月25日(星期四)下午5:00

2021年1月7日(星期四)下午5:00

2021年1月14日(星期四)下午5:00

2021年1月21日(星期四)下午5:00

2021年1月28日(星期四)下午5:00

2021年2月4日(星期四)下午5:00

Lokasi: Museum Australia, 6 College Street, Sydney

(Gleen)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng diayakeun tina sumber basa Inggris situs ieu, sareng ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang. Tulisan éta tiasa dihapus sacara pas.Nyetak ulang dilarang pisan tanpa idin ti loka ieu.Upami diidinan, nyetak ulang kedahSorotan sumber sareng spésifikasi tina tulisan ieutautan.Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb bagi unggal dinten sareng UMWarta anu kapilih, bejakeun anjeun terang Australia iraha waé, dimana waé@Play, @Immigration panganyarna, Inpormasi @Life: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Péstasi musik luar Australia-Sydney nyerang, rupa-rupa camilan sareng inuman anu ditambihkeun kana suka cita (poto) | Australia Chinatown

2021-2-11 3:40:23

Kaséhatan gourmet

Ngan ukur Australia $ 19.99! Aldi nyorong roti panas sareng gin, rasa na positip pisan (Poto) | Australia Chinatown

2021-2-17 23:32:14

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan