Saatos ningali jalma anu aya di gigireun bantalna, kuring sadar yén 90% diantarana parantos kaleungitan kasempetan pikeun janten Wei Ya sareng Meng Wanzhou.

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

1

Dina 2003, budak awéwé Beidiao umur 18 taun patepung sareng budak cerah di pésta.
Sora nyanyi budak awéwé kalayan sopan, budak lalaki ganteng dina jogét, sareng duaan éta silih tepang.
Henteu lami, mojang nyandak budak lalaki ningali kolot, tapi indungna sugema pisan.
“这么瘦,一看身体就不好。还是个跳舞的,像个小混混一样,你可不能跟他在一起。”
Budak awéwé éta henteu daék kompromi, sanaos anjeunna yuswa di handapeun 20 taun sareng teu gaduh kamampuan pikeun milarian artos, anjeunna tetep mutuskeun kaluar ti bumi ieu sareng netepkeun dirina.
Babarengan budak lalaki éta, anjeunna nyéwa bungalo di pinggiran kota Beijing sareng hirup miskin pisan.
“为了省1块钱,不坐有空调的。没有钱买菜,就去买豆腐乳下饭。连两块钱一张的饼,也要分着来吃。”
Kuring angkat ka Kebon Binatang Beijing sareng nyéwa toko 6 méter pasagi teras muka toko baju.
Ngan pikeun ngabuktikeun yén budak éta sanés gangster, sareng yén anjeunna tiasa ngasilkeun artos.
Usaha pasangan ngora parantos dimimitian, sareng toko ieu parantos kéngingkeun langkung ti XNUMX yuan dina satengah taun.
Dua taun saatosna, "Super Girl" Hunan Satelit TV ngalenyepan nagara éta, sareng Cina asup kana jaman draf.
同全世界所有的少女一样,女孩也有个明星梦。
Janten anjeunna nyarios ka budak lalaki: "Abdi hoyong angkat ka acara bakat ogé."
此时,俩人生意兴隆,按部就班的过下去,在那个房价疯涨的时代,踏实干几年买套房,变成真正的北京人原本指日可待。
Terlebih deui, mojang éta asalna ti kabupatén leutik anu kawéntar di Anhui sareng henteu nampi latihan vokal sareng jogét profesional ti saprak alit.
Budak lalaki tiasa ngalemahkeun budak awéwé sapertos lalaki biasa:
"Entong ngimpi, urang teu gaduh artos, teu kasang tukang, sareng teu gaduh propésional. Hayu urang hirup sacara tetep."
Tapi tibatan ngalakukeun ieu, anjeunna ngalieurkeun sirah sareng nyarios ka mojang:
"Oke, kuring ngadukung anjeun."

2

Budak awéwé daptar pikeun acara bakat Anhui Satelit TV "Super Idol" sareng meunang juara.
夺冠之后,女孩签约唱片,还出了张专辑。
Tapi éta henteu kasohor sapertos anu dibayangkeun, sareng saatos sababaraha taun kerja keras, éta masih teu dikenal.
Janten anjeunna malikkeun sirah sareng nyarios ka budak lalaki:
"Kuring ngarasa capé pisan sareng bosen pisan. Ieu sanés kahirupan anu dipikahoyong."
Budak lalaki tiasa ngalemahkeun budak awéwé sapertos lalaki biasa:
"Kami tungtungna lebet kana industri hiburan. Sabaraha impian anu urang teu tiasa dina TV dina kahirupan urang sadayana? Pikirkeun deui, seueur pisan bintang anu hirup ngalaksanakeunnana mangtaun-taun, teras aranjeunna janten langkung lami. Kami ngan dina 20an. maot!"
Tapi tibatan ngalakukeun ieu, anjeunna ngalieurkeun sirah sareng nyarios ka mojang:
"Oke, kumargi anjeun henteu kersa ngalakukeun, maka entong lakukeun."
Henteu janten bintang, duaan kedah balik kana bisnis baheula, teras muka toko baju.
Waktos ayeuna,选择了西安。
Kalayan pangalaman suksés di Beijing, ditambah ku rasa mode industri hiburan sababaraha taun, bisnis pakean dua di Xi'an parantos booming.
Simpen toko 7 toko sakaligus, kalayan omzet sadinten langkung ti 40.
Teras budak lalaki sareng budak awéwé ngagaleuh bumi di Xi'an, nikah, sareng ngalahirkeun anak awéwé.
Dina waktos éta, mojang éta terang yén jaman parantos robih, Taobao lahir, bisnis di toko beuki parah, sareng para nonoman gentos ngagaleuh baju online.
Janten anjeunna nyarios deui ka budak lalaki:
"Hayu urang tutup sadayana toko sareng buka toko online. Tapi pikeun muka toko online, anjeun kedah angkat ka Guangzhou, anu pang canggihna."
Budak lalaki tiasa ngalemahkeun budak awéwé sapertos lalaki biasa:
“你想什么呢?我们在西安都安家了,而且店里生意也没到做不下去的地步。开网店,咱们都不懂互联网,你想过失败了怎么办吗?”
Tapi tibatan ngalakukeun ieu, anjeunna ngalieurkeun sirah sareng nyarios ka mojang:
"Oke, salami anjeun ningali leres, hayu urang ka Guangzhou."

3

Tapi waktos ieu, duanana henteu kéngingkeun ni'mat tuah tina tuah.
Dina taun munggaran toko online, anjeunna kaleungitan langkung ti 200 juta yuan.
Dina taun kadua, langkung ti 30 dijual dina sataun.
Dina taun katilu, anjeunna bahkan nyandak dua imah di Xian sareng kaleungitan langkung ti 500 juta.
Tabungan satengah umur bakal diberesihan sakali.
Budak lalaki tiasa wadul ngeunaan budak awéwé sapertos lalaki biasa:
"Salahkeun anjeun, upami anjeun gaduh perdebatan ngeunaan muka toko online sareng sumping ka Guangzhou, anjeun moal bangkrut!"
Tapi anjeunna henteu ngalakukeun éta, sareng anjeunna henteu nyarios sakedik cacad.
Saatos mayar SPP salami tilu taun, toko online dua aranjeunna tungtungna nuju jalan.
Tapi sateuacan ngagaduhan perdamaian pipikiran salami dua taun, mojang éta nampi telepon sanés anu ngarobih hirupna.
那是淘宝官方打来的,邀请她开通直播卖货。
Gadis éta langsung satuju, tapi nalika anjeunna nyobian cai, anjeunna sadar yén éta sanés masalahna.
Siaran langsung nembé dimimitian taun éta, sareng pemirsa henteu dikembangkeun. Disiarkeun 4 atanapi 5 jam sadinten. Abdi henteu tiasa ngajual sababaraha hal, sareng kuring bakal diejek ku koméntar.
“不就是电视吗?”“骗人的!”“炒作吧?”
Budak awéwé éta henteu yakin. Anjeunna mikir yén siaran langsung mangrupikeun masa depan sareng pasti gaduh masa depan. Nanging, Taobao kantor pusatna di Hangzhou. Kanggo ngalakukeun anu saé, anjeun kedah angkat ka Hangzhou.
Janten anjeunna nyarios deui ka budak lalaki:
“我们去杭州吧,开个,专门搞直播。”
Budak lalaki tiasa ngalemahkeun budak awéwé sapertos lalaki biasa:
"Kuring kedah sumping ka Guangzhou di Xi'an. Kuring gumantung ka anjeun, tapi kuring kaleungitan sababaraha juta. Ayeuna anjeun dina jalur anu leres sareng anjeun badé angkat ka Hangzhou deui. Naha anjeun kedah kaleungitan bumi anjeun badé badé? Tong ningali. Sabaraha jalma di ruang siaran langsung anjeun sapoé? "
Tapi tibatan ngalakukeun ieu, anjeunna ngalieurkeun sirah sareng nyarios ka mojang:
"Oke, teras angkat nyanyi, kuring ngadukung anjeun."
 
Dina titik ieu carita, anjeun pasti ogé mendakanana.
Budak awéwéna Via, sareng budak lalaki salakina, Haifeng.
要是换做别的男人,遇到这样爱折腾还赔本的老婆,恐怕早就吵架、、离婚了。
Dimana jalma munggaran anu nyandak barang dina siaran langsung, Wei Ya, sareng penghasilan taunan 20 milyar?
Kituna, saatos ningali salakina, urang terang yén 90% jalma parantos kaleungitan kasempetan pikeun janten Via.

4

Hayu atuh ngobrolkeun carita pasangan anu sanés.
Dina Désémber 2018, saurang lalaki buru-buru naek pesawat ka Kanada.
落地后的第一件事,是紧急处置、变卖自己在加拿大的房产。
Anjeunna mendesak peryogi artos, anu mangrupikeun inohong astronomi.
Anjeunna ogé kedah nyéépkeun artos, sabab éta ngahémat istrina 11 taun.
Lalaki éta lahir di Sichuan, bumi anu leres-leres katengtreman.
Tapi ti saprak budak leutik, anjeunna ageung nyepeng naskah tyrants diajar anu inspiratif sapanjang jalan.
毕业后,男人进入了华为辽宁分,后来又被派到墨西哥开拓海外市场。
从国内到国外,从销售员到项目经理再到子董事、一方诸侯。
男人的职场就跟求学一样,光鲜照人,前途无量。
Tapi dina waktos ayeuna, anjeunna ujug-ujug milih angkat.
Mangtaun-taun saurna, jalma-jalma silih konfirmasi tina berita sareng rumor sareng netelakeun alesan masing-masing.
Tétéla anjeunna aya di Huawei sareng pendak sareng pamajikanana.
Lalaki anu mereun, sareng awéwé henteu ngantunkeun.
Nalika anjeunna mimiti ngagabung sareng Huawei, anjeunna ngan ukur operator biasa.
那时候,华为的总机是一个有着密密麻麻键盘的平板,足足有一张办公桌那么大。
每当电话进来,红红绿绿的信号灯就会不停闪烁。手忙脚乱的她,不知道转错过多少电话,挨过多少批评。
Teras, anjeunna dialihkeun ka damel salaku sekretaris. Anjeunna mangrupikeun hiji-hijina tilu sékretaris Huawei di jaman mimiti. Anjeunna ngalakukeun sababaraha ketikan, urusan konperénsi, sareng padamelan, sadayana henteu penting.
Lima taun saatosna, anjeunna dialihkeun damel di bidang kauangan.
Salajengna, anjeunna ngadegkeun organisasi kauangan Huawei ku hiji panangan, teras-terasan ngaoptimalkeun sareng ngajantenkeun tina struktur organisasi dugi ka prosés bisnis kana platform IT.
在她的主导下,华为建立起5个全球财务共享平台,覆盖了这家跨国企业的全球会计核算工作,稳定了这头中国雄狮的大后方。
2011年,她被正式任命为华为CFO。
直到此时,人们才知道,原来这个女人竟然是老板的女儿。
Di perusahaan kuring nyalira, anu parantos samaran salami 20 taun tapi teu aya anu terang jati dirina. Saha anu tiasa ngalakukeun kasabaran sareng kerendahan ieu?

Sakumaha anu anjeun ngarepkeun, pasangan ieu Meng Wanzhou sareng Liu Xiaozong.
Dina 2018, putri Huawei urang kajebak di Kanada sareng sadaya nagara guligah.
Sadayana parantos ningali Meng Wanzhou sanés hina sareng rendah haté, terhormat sareng murah haté, tapi sakedik jalmi anu ningali lalaki éta nangtung di tukangeunna sepanjang waktos, mawa baju sareng kantong kanggo anjeunna, henteu nyarios sakedap tapi henteu pernah angkat.
Éta lalaki nyaéta Liu Xiaozong.
Bencana di Kanada mangrupikeun waktos anu poék pikeun Cina, Huawei, atanapi pasangan éta, tapi éta ngan ukur dina tingkat perkawinan dua jalmi éta anu bitu ku cemerlang.
如果你够细心就会发现,几乎孟晚舟的每次公开亮相,都能看到刘晓棕的身影。
第一次戴着镣铐去,孟晚舟走路带风的照片国内刷屏,其实照片的背景深处,刘晓棕就在不远的后方替她拿着外套。
Di Kanada, Meng Wanzhou diawasi 24 jam sapoé, sareng anjeunna ngan ukur tiasa kaluar dina waktos anu tetep unggal dinten, sareng jalmi anu ngiringan jalan-jalan ogé Liu Xiaozong.
 
Émut yén dina 2006, nalika Meng Wanzhou janten peran anu teu dikenal di Huawei, Liu Xiaozong parantos janten pangeran.
Tapi pikeun dirina, anjeunna daék mundur gancang sareng ngantepkeun karir anu paling dipentingkeun ku kalolobaan lalaki biasa.
2018年,孟晚舟在异国他乡身陷囹圄,又是他不远万里而来,四下张罗卖房筹钱,第一时间保释了妻子。
Tapi nalika sorotan murag, anjeunna cicingeun nyumput di tukangeun pamajikanana, ngantepkeun Kinérja anu paling dipikaresep ku lalaki biasa.
Upami anjeun gentos ka lalaki sanés, nalika anjeun ngan ukur tiasa milih antara cinta sareng karir, kuring sieun anjeun bakal milih karir tanpa ragu-ragu, teras bélok sirah sareng nyarios ka pamajikan anjeun, "Langkung saé anjeun lirénkeun tugas anjeun sareng angkat ka bumi sareng nyandak perawatan orok anu saé ";
Nalika hiji dinten anjeun tiasa nangtung dina sorotan sareng janten pahlawan anu hébat sareng salaki anu hadé anu dipikaterang ku sakumna nagara, anjeun panginten parantos teu sabar teuing pikeun luncat kaluar sareng narik perhatian.
Ngan, dimana Meng Wanzhou, anu teras janten CFO, anu masih henteu rendah haté atanapi sombong saatos kulawargana sareng nagara na dihina?
Kusabab kitu, saatos ningali salaki Meng Wanzhou, kuring terang yén 90% jalma parantos kaleungitan kasempetan pikeun janten Meng Wanzhou.

5

Ngeunaan Meng Wanzhou, aya gambar anu keuna ka jalma-jalma Cina, sareng anjeun ogé kedah ningali éta.
Keterangan aslina tina gambar mangrupikeun garis anu kasohor ku Romain Rowland:
Balik kaagungan nyaéta sangsara.
Nyatana, di tukangeun kaagungan, aya jalma anu naék sareng TA.
Di tukang sangsara, aya ogé jalma anu tiasa ngadukung anjeunna ulah murag kana asa.
Jalma ieu salaki sareng pamajikan.
Pikeun anjeun, kuring daék ninggali karir kuring sareng reputasi anu nyorot Kyushu;
Kanggo anjeun, kuring daék nyingkir godaan anu mancur di luar sareng nampi hubungan antarpribadi anu teu sepele sareng teu aya tungtungna.
Aya anu naros ka Wei Ya patarosan anu sami:
"Naon hubungan perkawinan saur anjeun anu paling romantis sareng ulet?"
Wei Ya nyarios kieu:
"Aranjeunna duanana salaki sareng pamajikan anu sami-sami kabeurangan, tapi ogé réncang bisnis anu maju silih gandéng."
Hayu urang tingali hukum perkawinan. Ngeunaan perkawinan, teu aya kecap dina éta anu nyebut cinta.
Nyatana, undang-undang nikah sadayana tiasa diringkeskeun dina hiji kecap ti mimiti dugi ka akhir:
钱。
Éta ogé tiasa diringkeskeun dina hiji kalimat:
Saatos nikah, kumaha milikna; saatos cerai, kumaha carana properti bakal disebarkeun?
Ieu hukum nikah.
Kusabab sifat kawin mangrupikeun kontrak.
走进婚姻,就是跨过一道名为情爱的门槛,走进一场互相约束的关系,结成一个.
Ikatan anu ngajaga perkawinan anu kuat sanés cinta, atanapi murangkalih, tapi anu ngajagi sumpah nalika kawinan:
Paduli kabeungharan atanapi kamiskinan, henteu paduli kaséhatan atanapi panyakit, henteu paduli pro sareng kontra kahirupan, nalika pihak anu sanés peryogi anjeun, naha anjeun tiasa tetep salamina?
 
Sakumaha ceuk Fu Seoul:
"Aya seueur pisan pasangan di dunya, sareng masing-masing kedah raoseun sareng asih sapertos pasangan anu abadi, sareng kuring pikir henteu perlu ngaraosan amisna cinta.
大多数普通人的婚姻都是关系,人生最重要的战友,有很多共同战胜困难的坚固的情感。”
Ti saprak jaman baheula, sagala rupa legenda cinta teu aya tungtungna, tapi kahirupan biasa ngan ukur tilu puluh taun di wétan anjeun, sareng tilu puluh taun di beulah kulon kuring.
Sanaos aranjeunna aya dina dua sisi selat, aya sasak antara aranjeunna, anu ngahubungkeun urang raket.
Sasak ieu disebat perkawinan.
 
TUNGTUNG

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Sastra Australia-True Versailles!Ngitung selebriti anu nongkrong sapanjang hirupna, éta ngajadikeun jalma sirik, timburu sareng benci ... | Chinatown | Pitunjuk Informasi Warta Australia

2021-2-18 7:03:51

Gaya hirup

Australia-signifikan!Panilitian parantos nunjukkeun yén: tabir surya anu ngandung bahan ieu tiasa nyababkeun kanker upami ditinggal lami!Éta sayogi di apoték supermarket Australia!Kosmétik anu kadaluwarsa ogé ngagaduhan résiko kaséhatan!Buang sababaraha di bumi! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2021-3-13 6:56:19

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan