Australia-Australia Chinatown-Morrison ngumumkeun blokade darurat penerbangan India: "periode meungpeuk" tilu minggu

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Salaku réspon tina épidem makuta anyar anu buruk di India, Perdana Menteri Morrison ngumumkeun dinten Salasa atas nami pamaréntah Australia yén sadaya penerbangan ti India bakal dilarang ti ayeuna dugi ka 5 Méi.Henteu ngan ukur sadayana penerbangan langsung dilarang, tapi ti Singapura, Kuala Lumpur sareng Doha. . .

印度不断恶化的新冠,莫里森代表澳洲政府在周二宣布,从现在到5月15日为止禁止所有来自印度的航班入境。

不仅所有直飞航班被禁止,来自新加坡、多哈和迪拜的转机也将被禁止.

他还表示,澳洲将向印度发送一系列医疗物资,以帮助其解决医疗用品严重短缺的问题。澳洲将发送500台呼吸机,以及100万个外科口罩,50万个防护和外科口罩、护目镜和面罩。

Kusabab Australia ogé nyanghareupan kakurangan vaksin sareng India parantos ningkatkeun produksi vaksin domestikna, Australia moal ngirim vaksin.

在过去的一周里,印度的感染率在七天内激增到所有国家的最高水平,增加了220万个病例,是美国1月高峰期病例数的两倍。

Nagara ieu ningkat ku 24 kasus sareng 352,991 maotna dina 2812 jam ka pengker waé. Nanging, kusabab panyebaran panyebaran ker skala lega di kalangan masarakat India, statistik diwatesan, sareng masarakat hariwang yén jumlah korban anu maot panginten tiasa waé leuwih luhur.

Ékonomi Oxford院(Oxford Economics)的印度分析师基肖尔(iyanka Kishore)说,“现在每10天死亡人数就翻一番”。

澳洲外交部长佩恩(Marise Payne)、澳洲驻印度大使奥法雷尔(Barry O‘Farrell)以及卫生部、外交贸易部和内政部的最近几天一直在讨论如何处理这场危机。

印度政府已将医用氧气列为优先事项,该国的Asphyxiation kajantenan henteuna pasokan oksigén.

Australia莫里森(Scott Morrison)上周宣布将来自印度的航班减少30%。

"Chinatown" Fb bagi unggal dinten sareng UMBerita anu dipidangkeun, bejakeun anjeun ka Australia @ 、 @ migran latest @ 生活 paling anyar iraha waé sareng dimana waé: Https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

Australia-BMW Nyata sareng pelat lisénsi palsu, nyolong parsel ti genep kulawarga-Australia News-Chinatown Australia - Ngeunaan Kahirupan Cina di Australia

2021-4-30 10:52:07

Dunya sastra

Australia-Countdown pikeun balikna acara Lampu terang-Australia News-Australia Chinatown - Ngeunaan Kahirupan Cina di Australia

2021-4-30 10:56:07

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan