Australia-Australia Kidul ngalaksanakeun undang-undang anyar anu ngamungkinkeun anggota parleméner nyandak murangkalih barudak damel sareng nyusuan di Parlemén-Chinatown Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
南澳1日通过新法律,允许议员带幼儿去上班并在议会喂奶,旨在创造“有利于家庭”的工作场所。

(Gambar / Screenshot Jaringan)

【澳洲网编译报道】南澳1日通过新法律,允许议员带幼儿去上班并议会喂奶,旨创造“有利于家庭”的工作场所。

澳新网报道,根新法律,如果有必要,男性或女性议员都可以带着幼儿进入众议院。悉,孕妇还将被允许休20周的产假,而每周获得众议院的批准。

对此,南澳总检察长查普曼(Vickie Chapman)称,这些改变将使州议会化,成为一个更“有利于家庭”的工作场所。“拥有家庭的愿望不应妨碍女性或男性从政。是时候改变这些规则了,让我们的议会符合的期望。”查普曼表示,此举让新手父母有机会照顾孩子的同时继续参与众议院事务。“我希望这能给有抱负的南澳年轻masalah,你的家庭生活很重要,并将会得到安置。”

2017年,澳洲绿党(Australian Greens)参议员沃特斯(Larissa Waters)创造了历史,成为议会中首位母乳喂养的女性。(元纯灵编译)

Pangropéa: Tan Yanhu

""Fb bagi sapopoeLeah milih berita, wartoskeun ka Australia anu terakhir @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

澳大利亚 - 复活节也救不了!维州旅游业损失近200亿元 吁政府给予扶持-澳洲唐人街

2021-4-2 7:03:22

Berita Australia

Peluncuran vaksin Australia-Slow, ningkatkeun perselisihan, nagara-nagara anu merjuangkeun deui ngalawan rétorika pamaréntahan féderal-Chinatown Australia

2021-4-2 7:07:26

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan