"Paréntah pikeun Nyégel Nagara" bakal lami sahenteuna sataun?CEO Qantas ngarep-ngarep pisan muka deui wates dina Oktober, para ahli "tuang cai tiis": vaksinna moal pernah bérés

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

澳大利亚流行病学家警告称,澳大利亚需要将新冠疫苗的推出提高一倍,才能在12个月内安全开放国际边境。

Ti saprak Maret 2020, Australia parantos ngamimitian ngabutuhkeun palancong pikeun ngarengsekeun karantina hotél dua minggu, sahingga nyingkahan pangaruh anu paling serius dina wabah éta.

本周,澳大利亚和新西兰之间开始实行免检疫旅行,澳航CEO乔伊斯(Alan Joyce)此前曾表示,他希望今年能推出更多圈。

Nanging, dua ahli epidemiologis anu kasohor nyatakeun yén ieu sigana moal kajadian sareng ngingetkeun yén kaseueuran urang Australi kedah divaksinasi sateuacan perbatasan internasional tiasa aman dibuka deui.

Sajauh ieu, 186 juta urang Australi parantos divaksinasi.

Xinnan大学的流行病学家麦克劳斯(Mary-Louise McLaws)表示,“目前的推广将需要数年的时间。”

周五,澳大利亚约有7万人接种了COVID-19疫苗,但麦克劳斯教授称,每天需要接种14万人,国际边境才能在12个月内安全开放。

Nagara dan领导人于本周与联邦政府达成了一项协议,从月开始,50岁以上人群的阿斯利康疫苗推广将开始加速。

此前,只有一线工作者和70岁以上的老人才有接种疫苗,但此举有望加快疫苗接种计划。

但麦克劳斯表示,在向世界其他开放边境之前,年龄在20到49岁之间的人(占澳大利亚COVID-19病例的一半)也需要接种疫苗。

与此同时,澳大利亚正计划给50岁以下的人群注射辉瑞疫苗,目前这种疫苗只能ngahasilkeun.

McLaws nyatakeun yén 85% urang Australi antara umur 20 sareng 49 kedah divaksinasi sateuacan perbatasan internasional aman dibuka sabab jalma dina kelompok umur ieu "aya résiko jangka panjang tina ngontrak COVID, sareng aya ogé résiko ditransmisikeun ka jalma sanés. "

"Sakali vaksinna divaksinasi, manula ogé tiasa dijaga," saurna.

联邦政府已经订购了4000万剂辉瑞疫苗——足够给2000万人接种

迄今为止政府已经收到了100万剂辉瑞疫苗,预计在2021年期间将总共收到2000万剂。

Xinnan大学的全球安全和传染病专家麦金太尔(Raina MacIntyre)教授估计,在国际边境开放之前,需有70%至80%的人口接种完疫苗。

但她表示,“以这种,我们不会有任何进展”,并呼吁应充分利用全科医生。

"Hal anu paling penting anu urang kedah musatkeun nyaéta ngalengkepan padamel vaksinasi," saur Profesor McIntyre.

“如果我们想开放边境,唯一的解禁策略就是接种疫苗。”

Mimiti minggu ieu, Perdana Menteri Scott Morrison nyarios yén anjeunna moal nyandak kaputusan buru-buru angkat larangan perjalanan internasional.

乔伊斯本周早些时候也说过,由于澳大利亚-新西兰圈的开启,630名澳航员工已能够重返工作岗位。

他非常希望看到10月份的国际旅行恢复——这是联邦政府让大多数澳人接种疫苗的时间表。

"Upami urang hoyong ngalengkepan dina 6 sasih, ti ayeuna dugi ka Oktober, urang kedah nyuntik 10 dosis tina dua vaksin ieu unggal dinten," saur Profesor McLauss.

"Tapi kami henteu tiasa ngalakukeun éta."

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Australia-signifikan!Panilitian parantos nunjukkeun yén: tabir surya anu ngandung bahan ieu tiasa nyababkeun kanker upami ditinggal lami!Éta sayogi di apoték supermarket Australia!Kosmétik anu kadaluwarsa ogé ngagaduhan résiko kaséhatan!Buang sababaraha di bumi! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2021-3-13 6:56:19

Éksplorasi kahirupanGaya hirup

Hirup dina tangkal salami 738 dinten sareng ngalaman "ancaman pati" sababaraha kali, mojang ieu nyalametkeun hiji kota dina satengah mimiti hirupna!

2021-5-14 11:10:14

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan