Agén perumahan Victoria hilap ngalakukeun ieu atanapi nyanghareupan denda 2 yuan

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Victoria negeskeun yén perantara perumahan kedah ngalebetkeun laporan tinjauan akun kapercayaan, upami sanés perantara bakal nyanghareupan denda dugi ka 2 yuan. (Sumber gambar: Adobe Stock) Bagikeun kagagalan Biro Konsumén Victoria pikeun ngalebetkeun laporan Inok ngeunaan rekening kapercayaan pikeun taun fiskal sateuacanna ...

租客,出租屋,房屋检查
维州规定中介必须提交信托账户审查报告,否则中介将面临高达2万元罚款。(图片来源:Adobe Stock)

                                    维州消费者事务局对没有提交上一财年信托账户审计报告的中介处以117笔罚款,罚款縂金额超过12万澳元。

numutkeun kana先驱报报导,维州政府向所有中介发出严厉警告,要求他们确保审计信托账户,并将审计报告提交给维州消费者事务局,否则将面临进一步处罚。
法律规定,中介必须们从客户那里预先收取的现金存入与其业务相关的信托账户。
Ngaudit akun kapercayaan penting pisan pikeun panangtayungan konsumen sabab mastikeun yén artos konsumén, kalebet setoran perumahan, pembayaran deui séwa, sareng subsidi bantuan séwa COVID-19, moal dicandak ku perantara atanapi disiksa pikeun tujuan séjén.
维州消费者事务厅长Melissa Horne说,“不遵守审计规定的房经纪人将被追究法律责任。”

 前公司LJ Hooker的中介Truc Thanh Le Nguyen(又名Judy Nguyen)和她的丈夫Joseph Ngo因挪用客户现金过奢侈生活,分别被20个月和5年。
Ngo先生对48项指控认罪,这些指控与他2015年至2016年期间挪用约615万元客户资金有关。而Nguyen女士则承认了11项指控,以欺诈方式将价值809,016元的房屋定金挪为己用。
去年,由于COVID-19疫情,房代理商获得了宽限,可以延迟提交2019-20财政年度的审计报告。
Periode rahmat réngsé dina bulan Désémber, sareng Ibu Horne nyarios yén jalma anu gagal ngalaporkeun laporan dina waktos taun fiskal ieu bakal dihukum.
Panganteur anu gagal ngaudit rekening atanapi gagal ngalebetkeun salinan laporan audit tiasa didenda dugi ka ampir $ 20,000.

Horne女士说:“中介需要了解他们的信托账户要求,任何违反的人都将承担疏忽的后果。”

"Chinatown" Fb bagi unggal dinten sareng UMUnggulan, Nyanggakeun anjeun terang Australia @ 、 @ paling anyar iraha waé, dimana waé, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Wilujeng sumpingNgabagi berita, diskusikeun kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Investasi, manajemén kauangan

Harga teras-teras naék. Ayeuna urang Australi peryogi nomer ieu upami aranjeunna hoyong pensiun kalayan nyaman-

2021-5-23 12:30:11

Investasi, manajemén kauangan

Harga bumi di puluhan pinggiran kota Melbourne bakal ngaleuwihan 200 juta, kanaékan dangko cap bakal ngajantenkeun pembeli

2021-5-23 14:06:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan