Australia-Gao Yuanyuan direbut ku anu ngaliwat bari nyebrang jalan, ngungkabkeun status umurna umuran? (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Anyar-anyar ieu, saurang netizén lumpat ka aktris kasohor Gao Yuanyuan nalika nyebrang jalan.Netizén némbak poto nganggo kaméra aslina, Gao Yuanyuan

Nembe pisan, nalika netizen nyebrang jalan, anjeunna lumpat kana aktris kasohor Gao Yuanyuan.

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

网友用原相机抓拍了一张照片,高圆圆没时间Éksprési raray,所以五官看起来有点奇怪。

大概当时高圆圆正在工作,她带着妆容,没有戴口罩,旁边跟着一名女助理,后面还跟着一位年轻男子。

Nanging, numutkeun netizén, Gao Yuanyuan nolak perusahaan lanceukna lanceukna dina waktos éta sareng "kabur" kalayan ngan ukur asisténna.

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

原来,高圆圆过马路直奔的目的地是“肯X基”餐厅,网友形容,圆圆就像普通人那样闲逛,不知道需要保持身材的女明星,会在餐厅吃什么呢?

网友公开高圆圆的路透之后,不少网友评价女明星的长相。

有人说,圆圆在没有表情的情况下,能够看出中年人的状态:

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

也有人关注她的发量,生完孩子头发还那么多,而且蓬松,真是令人羡慕。

Aya ogé jalma anu merhatoskeun sosok Gao Yuanyuan, ngadu'a ngeunaan anjeunna salaku "lima dugi ka lima poin" anu khas. Hayu netizen anu hariwang kana sosokna ningali yén déwi ogé ngagaduhan masalah anu sami:

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

Ditemuh "tuan tanah" Gao Yuanyuan pikeun netelakeun déwi, nyarios yén Yuanyuan leres-leres super geulis, sareng anjeunna ogé gampang pisan, "Wajah Jalma tampan, aranjeunna leres-leres katingali ...".

显然,觉得高圆圆高的人,不止楼主,有人吐槽,亦有人大赞圆圆生图能打,“真漂亮,秒杀那些港台农民小明星”“这在普通人群里已经是鹤立鸡群了”。

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

这段时间,高圆圆全面复出工作,不但接演了新戏,同时还拍了不少广告,抽空出席活动。

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

每次高圆圆现身,她的都会成为舆论谈论焦点,毕竟她有“京城第一美人”之称,如今面临中年困惑,41岁的容颜焦虑,偶尔被拍到憔悴一面就会打破不少人的幻想。

Tapi naha Gao Yuanyuan leres-leres awon?

这些在片场的生图能够告诉大家答案:

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

Gao Yuanyuan direbut nalika anjeunna meuntas jalan, sareng gambar na anu teu tiasa dipertahankeun digambarkan ku netizén salaku "ngalaan kaayaan tengah-umur na"

高圆圆从来不掩饰的岁月痕迹,她访问中透露,已经接受她只是普通人,一样会老,能力有限,同时她也清楚自己的容貌真正水平:没有写真那么完美,也不像某些那么丑。

cf55d6431eeb46678a86046772367706.jpg,0

Nyetak deui: Tulisan ieu dicetak ulang sareng diterbitkeun, sareng ngan ukur ngagambarkeun panulis aslina atanapi platform aslina, Sanés hartosnaTémbong.Ngan ukur platform medarkeun inpormasi anu disayogikeun, sareng tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia @ 、 @ kapan anyar dimana waé sareng dimana waé, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pariwisata, hiburan

Australia-Fan Bingbing difoto cicingeun nalika perjalanan sareng lalaki, sareng kageulisanana teuing saé tarung, sareng idéntitasna masing-masing mangrupikeun misteri (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-24 2:14:32

Kagiatan CinaPariwisata, hiburan

"Petunjuk Rumah Ucing" kaluar deui!Kebon binatang, musium, konser ... sadayana ngalih ka bumi ~

2021-6-6 13:44:14

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan