Australia-Gates ngadamel penampilan umum kahijina saatos ngaku kana hubungan luar nikah | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Bill Gates ngalaporkeun berita énjing dina kaping 5 Méi, waktos Beijing dina Méi 20. Numutkeun laporan, anjeunna ngumumkeun angkatna ti pamajikanana Melinda. . .
            

Bill Gates

5 Mei ngalaporkeun5 Méi, waktos Beijing
Dina warta énjing, dilaporkeun yén saatos ngumumkeun cerai ti pamajikanana Melinda, Bill Gates (Bill Gates)
Gates)于当地时间周三首次发表公开,对新冠病毒疫情进行了探讨。

在美国商会举办的虚拟全球论坛上,盖茨没有讨论任何个人事务,但分享了对新冠病毒疫苗和变化的。他表示:”
创新,特别是疫苗方面的创新,比以往任何时候都要更快,甚至比福奇博士给出的预期还要快。在发现病毒并完成测序的一年内,从辉瑞和莫德纳开始的几家公司已经推出了被证明非常有效的疫苗。”

Nalika ditaroskeun ngeunaan panyebaran virus di Amérika Serikat, Gates yakin yén kami masih bakal ningali seueur kasus sateuacan Amérika Serikat ngahontal tingkat "vaksinasi ampir 80%."
". Anjeunna ogé nyarios yén bakal lami pisan Amérika Serikat ngaleungitkeun" defisit "anu disababkeun ku epidemi virus mahkota énggal.

盖茨说,尽管美国人正逐步恢复疫情前的生活方式,但疫情已在很大程度上影响了未来的工作方式。尤其是,随着新的线上工作和学习机会的出现,人口较少地区的人们将从中受益。盖茨希望人们对线上工作的未来进行讨论,并研究对雇主而言,是否有必要要求员工每天来办公室,而不是隔几天来一次,或是
"Saminggu unggal opat minggu."

Anjeunna nyarios: "Kuring nyerat tulisan 25 taun ka pengker anu nunjukkeun yén digitalisasi bakal ngajantenkeun pusat kota kirang penting. Tangtosna, dugi ka wabah wabah éta, pandangan kuring salah."
然而在这之后,疫情改变了人们对线上会议的.

盖茨在周三的论坛上还预测,应对变化将是人类的下个重大挑战。他在过去一年中多次重复这个观点。早在 2015
年,盖茨就曾经做出非常有名的预言,即全球没有为的大规模流行做好准备。

Anjeunna nyarios: "Biaya anu sebenarnya pikeun nyiapkeun épidemi salajengna henteu ageung pisan. Upami anjeun ningali anggaran pertahanan kami pikeun tindakan pencegahan, éta moal ngaleuwihan 1% tina inohong ieu."
他预测,最大的一笔支出将来自抗击变化的工作。

Gates panginten: "
解决变化所需要的时间比发明疫苗要长得多。对于,我们已经有了发电、水泥和钢铁、汽车、飞机和卡车这些,而所有这些都要向绿色转型。当我们开始这么做的时候,额外的成本将要高得多。”
Nanging, inovasi anu aya hubunganana sareng produk énergi héjo bakal ngabantosan ngirangan biaya ieu.

Gerbang的离婚程序于上周正式进行。华盛顿州一名法官批准了这项动议,将有更多律师参与此案。此外,盖茨计划继续共同参与他们的公益组织比尔和梅琳达盖茨基金会。

        “唐人街”Fb每日分享利亚精选新闻,让你随时随地知道澳最新 @玩乐、@、@生活资讯:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

Australia-Texas ngaluluskeun tagihan aborsi anu paling ketat di nagara. Naha éta bakal nyanghareupan tantangan féderal? | Australia Chinatown

2021-5-21 10:51:31

Dunya sastra

Australia-Ngareureuwas!Langkung ti 10 karyawan Huawei ditipu sareng ditipu, sareng kabogoh ngirim téks panjang rébu karakter | Chinatown, Australia

2021-5-21 10:55:31

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan