Australia-Huang Yi kakeunaan putrina diinduksi ku urut salakina ngadamel pidéo!Saatos terang naha putrina ngabohong, anjeunna pegat sareng nangis (video / poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Dina siaran "Great Sister" dina 5 Méi, Huang Yi ngungkabkeun yén putrina Huang Qianling parantos diinduksi ku urut salakina pikeun ngadamel pidéo sareng nyebarkeun rumor.

在5月20日播出的《了不起的姐姐》中,黄奕透露女儿黄芊玲曾被前夫诱导拍视频,造谣关于她的负面新闻,让她如今来依然潸然泪下。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

黄奕表示和离婚后,按照规定女儿每个月都要去和爸爸住几天,但每次黄芊玲回来,网上都会出现她控诉黄奕是坏妈妈的视频。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

黄奕既愤怒又难过,有次她情绪爆发,怒斥女儿为什么要配合撒谎,把黄芊玲吓得哇哇大哭,黄芊玲说自己不知道什么是对错,只知道如果说妈妈,爸爸开心一点,这样爸爸可能就网上少说一点妈妈的坏话了。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

黄芊玲还说,自己说的时候真的没有人拍她,黄奕才明白原来是诱导女儿说她坏话,并将这些都偷拍下来,让她感到非常自责,现在想起来依然难过到崩溃大哭,因为觉得自己没能保护好女儿。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

网友们纷纷留言怒斥太过分,简直不是人,居然利用孩子给黄奕泼脏水,心疼黄奕母女俩受到的伤害。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

Dilaporkeun éta,和黄奕在2011年公开恋情,随后顺利步入婚姻殿堂,并生下了黄芊玲,但这段婚姻没能维持多久,2014年两人就开始互骂撕逼,开始了离婚大战。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

黄奕近日在节目中爆料,当时在家里装了二十几个摄像头用来监视她,随时随地都会“惊喜”,让人窒息。

黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

幸运的是现在她终于摆脱了前夫,和女儿开心地生活着,还经常晒出她们母女俩合拍的搞笑视频,气氛温馨美好。

p style = "text-align: center">黄奕曝女儿被前夫诱导拍视频!知晓女儿撒谎的原因后,崩溃落泪

希望黄奕母女俩能一切都好。

Pernyataan Cetakan Ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, anu ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang.Ukur nyayogikeun platform pelepasan inpormasi,Atanapi meureun aya hapusan anu saluyu.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas! 】 Langganan WeChat: Warta-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pariwisata, hiburan

澳大利亚 - 【美女】她是日本最帅的女人,撞脸小栗旬+金城武,一张臭脸被LV独宠(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-22 20:21:06

Pariwisata, hiburan

澳大利亚 - 攀附豪门上交女儿还插足他人家庭?张碧晨方否认(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-22 20:25:47

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan