Australia - Henteu aya kasus anyar di New South Wales tanggal 5 Méi - Australia News - Chinatown Australia - Pitunjuk lengkep pikeun Kahirupan Cina di Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
5月21日新州无新增病例。 截止到昨晚8点的24小时里,新州没有新增的本地病例。 此外也没有在海外感染的新病例。 在这个报告周期里新州实施了14,691次测试。 。。。澳洲唐人街
                5月21州无病例。

昨晚8点的24小时里,新州没有的本地病例。

此外也没有海外感染的新病例。

Anu ieu周期里新州实施了14,691次测试。

https://twitter.com/NSWHealth?re … erp%7Ctwgr%5Eauthor

"Chinatown" Fb unggal分享Unggulan, Nyanggakeun anjeun terang Australia @ 、 @ migran latest @ 生活 paling anyar iraha waé sareng dimana waé: Https://www.fb.com/news..com.au /

【Wilujeng sumpingNgabagi berita, diskusikeun kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news--com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

澳大利亚 - 联邦银行提高3,4年期固定房贷利率 - 澳洲新闻 - 澳洲唐人街 - - 澳洲华人生活大全

2021-5-23 8:12:24

Dunya sastra

Eksekutif Australia-BHP ngingetkeun krisis anu ageung akibat perang dagang sareng nyauran Australia sareng Cina ngawangun deui kapercayaan-Aussie News-Chinatown-Australia

2021-5-23 8:20:24

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan