Australia-langsung diluhur tingkat Perang Dunya II!Biden ngajukeun 6 triliun anggaran pengeluaran pamaréntah | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
New York Times ngalaporkeun dina tanggal 27 yén Présidén A.S. Biden bakal ngusulkeun anggaran $ 6 triliun dina dinten Jumaah, anu bakal ngajantenkeun pamaréntah féderal A.S.

纽约时报27日,美国总统拜登周五将提出一项6万亿美元的预算,这将使美国联邦持续支出达到自二战以后的最高,同时在未来10年赤字将超过1.3万亿美元。

纽约时报公布的资料显示,这是拜登上任后的第一份预算案,要求联邦政府在2022财年支出6万亿美元,到2031年将总支出增加到8.2万亿美元。

这份支出具体由两部分组成,包括升级美国的基础设施以及扩大社会保障体系,这些议程包括在他的美国就业计划(American Jobs Plan)和美庭计划(American Families Plan)中,此外还有其他增加可自由支配支出的计划。

拜登的这份提议展现了他试图通过政府的支出,以帮助更多美国人获得更舒适的中产阶级生活,并提升美国工业在全球范围内的竞争力,以及减少碳排放和应对气候变化的.

另外,拜登计划通过提高征收公司及高收入者来为这份提案获取资金,并且预计将在2030年开始缩小预算赤字,政府官员称,在未来的15年中,的增加将完全抵消该计划带来的赤字影响。

但不可避免的是巨额赤字的出现,根据拜登本次预算案的提议,即使美国经济从疫情中完全恢复,并以此前政府预测的自1980以来最快的增速开始增长,到2022年,联邦预算赤字仍将达到1.8万亿美元。

持有的债务总额将超过经济产出的总值,到2024年,债务占经济总量的比重将上升至美国历史上的最高,甚至超过了二战时期的记录,到2031年将上升至美国经济总规模的117%。

根据华尔街日报的报道,拜登规模6万亿美元的预算案,是基于“自今年4月晚些时候起将年收入超过100万美元家庭的资本利得税从23.8%提高到43.4%”这一假定。国会如果同意,这意味着高收入投资者想在低税率下缴纳资本利得税为时已晚。

需要注意的是,43.4%的资本利得税只是联邦层面,倘若计入各州税负的话,年收入至少百万美元的纳税人面临的实际税负还会更高。根据计算,若推行这一计划,加州这类纳税人面临的联邦政府和州政府合计资本利得税可能高达56.7%,纽约州高收入人群的这类总体资本利得税可能高达52.22%。

Pernyataan cetak ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, ngan ukur pikeun panulis aslina atanapiSikep Taiwan henteu ngagambarkeun sudut pandang urang.Ukur nyayogikeun pelepasan inpormasi, Tulisanna tiasa dipupus atanapi dirobih saluyu.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Investasi, manajemén kauangan

Australia-Sunac kaala bumi langkung ti 900 milyar yuan salami sataun, Hongbin Sun ngajelaskeun logika anu aya di tukangeunna | Australia Chinatown

2021-5-30 11:50:24

Investasi, manajemén kauangan

Australia-Zhang Yidong: Amérika Serikat nganggo artos kanggo mésér waktos, sareng kabijakan Fed henteu bakal langkung ketat dugi ka kuartal kahiji taun payun | Australia Chinatown

2021-5-30 12:00:24

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan