Australia - lombang naon! Gedong Bellevue Hill dijual $ 2600 juta!Atur catetan anu paling luhur taun ayeuna! - Australia Chinatown - Laporan paling jero ngeunaan berita panganyarna Australia ayeuna

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Hiji imah méwah di Bellevue Hill di sisi wétaneun Sydney dijual dugi ka $ 2600 juta, harga urus paling luhur taun ieu. . . .

位于悉尼东郊的Bellevue Hill的一套豪宅以近2600万澳元的价格卖掉了,创下了今年的最高成交价。这栋豪宅是由房地产经纪公司Lng + Simmons的创始人斯宾塞•西蒙斯(Spencer Simmons)建造的。

佳士得(Christie)的肯•雅各布斯(Ken Jacobs)仍未透露拍卖价格,但西蒙斯的同事达伦•柯蒂斯(Darren Curtis)今年3月将其挂牌出售,指导价在2450万澳元至2600万澳元之间,鉴于已有Katuhu房表达了兴趣,预计将以价格区间的最高价售出。

这是除Point Piper外jangkung jangkung。最近几周,Point Piper已经卖出了三套售价超过3700万澳元的,其中包括悉尼足球俱乐部( Football Club)主席斯科特·巴洛(Scott Barlow)那套售价约4000万澳元的非滨水.

位于Tarrant Avenue的Bellevue Hill的是由西蒙斯和他的妻子玛琳(Marlene)在上世纪80年代中期分别以76.5万澳元和75万澳元的价格购买了两处房产在1990年将它们合并而成的。

这座引人注目的由砖和混凝土建造而成的位于一个电动大门的后面。它有三层,有六间卧室和七间浴室,其中还包括一间带的学习区、单独的起居室、独立套房、步入式衣柜和阳台的家长静修室。

这里有四间主要的客厅,包括一间宴会大小的餐厅、一间单独的音乐室、一间带图书馆和书房的游戏室、一间健身室兼瑜伽室和一间单独的套间。

房的花园中有一个全尺寸网球场,车库可停放16辆汽车,还有一个室和一个看得到瀑布景观的游和一个水疗中心。

Abdi hoyong mairan


"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, ngamungkinkeun anjeun terang Australia iraha waé, dimana waé@Play, @Immigration panganyarna, Inpormasi @Life: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Perumahan, milik

Australia-2% mayar heula ogé sesah lebet pasar perumahan Ximo!Peuntaseun kota anu jauh ieu tiasa dianggap-Chinatown Australia-Australia Laporan Terkini Dina Kalolobaan Laporan Dina-jero

2021-5-13 17:41:54

Perumahan, milik

澳大利亚 - 澳10大最值得买房地区出炉!升值潜力巨大,房价持续上涨 - 澳洲唐人街 - 澳洲今日最新资讯最深度报道

2021-5-16 21:27:05

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan