Australia-manis pisan!Yang Mi difilmkan isin sareng nganggo skrip pikeun ngahalangan wajahna, Xu Kai néwak duaan éta pikeun silih ngarampok sareng nyebarkeun gula di tempat umum (Pidio / Poto) | Chinatown, Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Pasangan Yang Mi Xu Kai damel film dina serial TV "Dua Puluh dalapan Hukum Cinta", anu duaan maénkeun kalungguhan jalu sareng bikangna, sareng seueur netizen anu ngungkabkeun aranjeunna

杨幂搭档许凯拍摄剧《爱的二八定律》,在戏中二人饰演男女主,有不少网友晒出他们拍戏的路透照,二人在戏中感情戏颇多,频频撒糖。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

5月23日凌晨,有网友晒出杨幂许凯拍完戏的一段视频,说:“害羞小幂太可爱啦,拿剧本挡自己然后又用手,28给我搞快点!!女美男帅我可太Kajeun! "

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

从图中可见,杨幂和许凯拍完戏后合体离开现场,周围有很多拍照的粉丝,二人一会儿,杨幂一开始用手捂着脸,似乎是不想被拍,许凯则耷拉着头,二人默契的用自己的方式防偷拍。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

之后,杨幂干脆用手中的剧本挡脸,许凯双手插口袋耍帅,继续低着头往前走。据悉,许凯和杨幂拍戏期间,一直用很浓的香水,看来为了获得的好感,弟弟许凯也在用自己的方式,让真正的在戏中更快的爱上自己。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

一会儿后,许凯直接把杨幂手中的剧本一把夺了过来,放到自己脸上,杨幂被抢走剧本后,又双手捂着脸。前后左右都围满了拍照的人,他们二人如此高调的方式“打情骂俏”,也不怕说是由戏里爱到了戏外。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

杨幂被许凯抢走剧本后,似乎也并不生气,嘴角还露出笑容,许凯则一脸得意的样子。看来二人在拍戏的过程中,已经有很好的感情,所以才能这么的方式互动。不一会儿,杨幂又直接把许凯手中的剧本抢了过来。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

来从动图中看一下整个过程,杨幂许凯往前走,前面好几个男助理帮忙赶周围的粉丝,不过这个帅气的男助理也是挺可爱,看了一眼杨幂和许凯后,脸上还露出邪魅一笑,看来是了解剧组很多事儿的样子。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

再来看看许凯夺走杨幂剧本的动作,挠了一下头,迅速从杨幂手中夺走。不一会儿,杨幂头也不回,一伸手就夺了回来。二人如此互抢剧本,戏外还如此当众撒狗粮,大幂幂真不愧是“鲜肉收割机”。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

再来看看杨幂许凯拍戏的高糖时刻,在许凯面前,杨幂会害羞的像个小女人,被许凯一把抱住,杨幂会呆呆地站,和弟弟谈恋爱,杨幂脸上总会露出害羞的一面。

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

尤其是杨幂和许凯的吻戏,是杨幂主动亲吻许凯,之后又害羞的趴到许凯肩膀上。看来这几个月的相处中,杨幂和许凯已经有很好的关系,所以私下才能和对方闹着玩。

杨幂和刘恺威离婚后,一直都是单身的状态,和魏大勋传出过,但二人均未正面回应过。现在杨幂和许凯戏里戏外都这么甜蜜,难道是所谓的因戏生情了?

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

p style = "text-align: center">太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

据悉,《爱的二八定律》戏也快杀青,光从网友晒出的路透看,杨幂许凯有很多高甜的时刻,这对儿俊男靓女的组合,确实值得很多观众的!

太甜了!杨幂被拍害羞用剧本挡脸,许凯夺过来二人互抢当众撒糖

Pernyataan cetak ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng dileupaskeun, ngan ukur pikeun panulis aslina atanapiSikep henteu ngagambarkeun sudut pandang urang.Ukur nyayogikeun pelepasan inpormasi, Tulisanna tiasa dipupus atanapi dirobih saluyu.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pariwisata, hiburan

Australia- 【Beauty】 Kecantikan asah pribadi sareng payudara ageung teuing ngabahayakeun!Saatos diletak ku lalaki lempeng, inohong ieu ampir "wow" (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-24 2:03:51

Pariwisata, hiburan

Australia-Fan Bingbing difoto cicingeun nalika perjalanan sareng lalaki, sareng kageulisanana teuing saé tarung, sareng idéntitasna masing-masing mangrupikeun misteri (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-24 2:14:32

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan