Australia-meriah!"Bulan Cocktail Australia" anu munggaran dibuka di Sydney, sareng puluhan bar terkenal ilubiung (poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Sapanjang Méi taun ieu, Australia bakal ngayakeun hajatan pangrasana anggur genep bulan.

今年整个5月,澳洲都会举办为期一个月的盛大品酒庆祝活动。

首届“澳洲鸡尾酒月”于5月1Betot帷幕,悉尼、, Brisbane sarengSeueur tempat gaduh sababaraha kerjasama anu rumit sareng kagiatan modulasi eksklusif.

在悉尼,18个迎接了这一活动的隆重登场,包括当地最的The Lobo、Dead Ringer、PS40、Maybe Sammy和Jangling Jacks。他们将用一个月的时间,用本地品牌,如Brix Distillers、Mr Black、Starward和Regal Rogue以及1800 Tequila、Bombay和Glenfiddich等国际品牌的酒,调制出充满创意的节鸡尾酒。

WeChat screenshot_20210505124239.png, 0

p style = "text-align: center"> (Sumber gambar: ConcretePlayground)

要想参与其中,顾客可购买一张20澳元的澳洲鸡尾酒月门票,购票后即可享受畅享所有参与的调制鸡尾酒。饮料的价格为14澳元,低和无饮料的价格为10澳元。

时间:2021年5月1 – 2021年5月31

地点:悉尼多个

(Gleen)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng dikoléksi tina sumber basa Inggris dina situs ieu. Éta ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang.或有适当删减。未获本站书面授权严禁转载,在获授权前提下,转载必须在醒目位置注明本文出处和具体网页链接。对未注明而擅自转载者,本站保留追究Hak pikeun tanggung jawab.

"Chinatown" Fb unggalBagikeun anu pangsaéna di Australia, Nyanggakeun anjeun terang inpormasi panganyarna @Play, @Immigration, @Life inpormasi iraha waé, dimana waé: https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Wilujeng sumpingNgabagi berita, diskusikeun kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Ulangtahun Australia-Sydney Bar, Margaritas lezat pikeun dinikmati!Tiket dijual (gambar) | Australia Chinatown

2021-5-15 4:15:30

Kaséhatan gourmet

Festival Pangan Australia-Laut Sydney deui! Langkung ti 30 réstoran kanggo dipilih (gambar) | Australia Chinatown

2021-5-15 4:19:30

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan