Ngan ukur Australia $ 4.3! Imut Kentang Kentang mulih saatos 12 taun, urang Australi nyauran Ye Qinghui (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
"Daily Mail" ngalaporkeun yén kuéh kentang McCain's Smiles aya deui dina rak saatos 12 taun.

"masing-masing邮报》报道,时隔12年,McCain的Smiles土豆饼重新上架。据悉,Smiles土豆饼是90年代学校食堂最的经典美食。

gambar.png, 0

McCain Foods的市场营销经理Nicole Doolette表示:“能让Smiles土豆饼重新上架,真是太好了,它将成为每个人和每个家庭的午餐和晚餐必不可少的美味。”

此外,Smiles土豆饼的回归为年轻人提供了品尝怀旧美食的机会。

“看到父母通过Smiles土豆饼让孩子们体会他们的童年,这是非常特别的。这恰恰显示了McCain澳人心中的地位。”

据称,Smiles是新系列的一部分,所有超市均有售,售价4.3澳元。

(Sumber gambar: "Unggalpasang ")

Dipicu购物者的热议,许多人表示他们等这一天“已经等了很多年”。

一名购物者表示:“天呐,我的童年又回来了。”另一人表示:“我的生活有了意义。”

(Joy)

Nyusun:本文系本站编译和整理自英文来源,仅代表原作者或原平台态度,不代表我方观点,文章或有适当删减。未获本站书面授权严禁转载,Upami diidinan, nyetak ulang kedahSorotkeun sumber tulisan ieu sareng tautan kana halaman wéb khusus.Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb unggalBagikeun anu pangsaéna di Australia, Nyanggakeun anjeun terang Australia @ 、 @ migran latest @ 生活 paling anyar iraha waé sareng dimana waé: Https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Wilujeng sumpingNgabagi berita, diskusikeun kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Australia-saminggu! Merivale ngayakeun pésta koktail di Sydney, Margaret ngan ukur $ 12 (gambar) | Australia Chinatown

2021-5-15 4:21:30

Kaséhatan gourmet

Australia-Ngan $ 29, kerang tanpa wates!Unggal Kemis, sumping ka réstoran ieu di Sydney (poto) | Australia Chinatown

2021-5-17 19:38:17

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan