Australia-Ngan $ 29, kerang teu aya watesna!Unggal Kemis, sumping ka réstoran ieu di Sydney (poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Teu tiasa dipungkiri yén Loluk Bistro tiasa digambarkan salaku "Gourmet King" Sydney anu leres, tapi perlu disebatkeun yén aranjeunna ngaluncurkeun jumlah kerang anu teu terbatas.

Teu tiasa dipungkiri yén Loluk Bistro tiasa digambarkan salaku "Gourmet King" Sydney anu leres, tapi perlu disebatkeun yén aranjeunna ngaluncurkeun jumlah kerang anu teu terbatas.

WeChat screenshot_20210516153746.png, 0

Naha anjeun hoyong pésta epik atanapi milari tempat kencan anu sampurna, Loluk Bistro dinten Kemis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

只要花29澳元,就享受无限量贻贝和薯条。你试试用西红柿、大蒜、百里香、迷迭香制成的普罗旺斯酱,或是用奶油、大蒜、香葱和百里香制成的Marinières,它们配上贻贝Lumayan.

Pencét di dieu pikeun cadangan korsi.

Kegiatan: kerang tanpa batas

时间:每周四晚6点至10点

Lokasi: Loluk Bistro, Surry Hills

: AUD29

(Joy)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng diatur tina sumber Inggris dina situs ieu, sareng ngan ukur ngagambarkeun panulis aslina atanapi platform aslina, Teu ngagambarkeun urang,Atanapi meureun aya hapusan anu saluyu.Nyetak ulang tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu dilarang pisan. Dina premis otorisasi, sumber tulisan ieu sareng tautan ka halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak ulang.Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia @ 、 @ kapan anyar dimana waé sareng dimana waé, @ kahirupan: Https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta pikeun ngabahas kerjasama! 】 Langganan WeChat: Warta-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Ngan ukur Australia $ 4.3! Imut Kentang Kentang mulih saatos 12 taun, urang Australi nyauran Ye Qinghui (Poto) | Chinatown

2021-5-15 4:23:30

Kaséhatan gourmet

Australia-entong sono ka anu resep anggur!Datang ka réstoran ieu di Sydney pikeun ngagungkeun festival anggur (poto) | Australia Chinatown

2021-5-17 19:42:17

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan