Australia - Épéktip ngaleungitkeun 99.9% virus makuta anyar, pangobatan anyar Australia parantos ngaleungitkeun sadaya virus paru-paru | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Tim panilitian di Australia sareng Amérika Serikat parantos ngembangkeun pangobatan antivirus ékspérimén anu tiasa ngirangan jumlah coronavirus énggal ku 99.9%. Tim ayeuna nuju ngayakeun percobaan kana beurit. . .
            

澳洲与美国的研究团队开发出能够降低99.9%量的实验性抗病毒疗法,团队目前针对老鼠进行实验,证实能够改善老鼠的存活率及死亡率,在幸存的老鼠中,肺部已经针测不到任何病毒。

综合澳洲媒体“Business News Australia”、澳洲(ABC)报导,由澳洲菲斯大学(Griffith
University)附属昆士兰孟席斯研究院(Menzies Health Institute
Queensland)及美国贝克曼研究院(Beckman Research
Institute)研究人员所组成的跨国团队,13日在国际学术期刊《分子治疗》(Molecular
Therapy)刊登能够歼灭的新一代抗病毒疗法。

研究团队使用称之为小干扰核糖核酸(small interfering
RNA,siRNA)的基因静默RNA(gene-silencing
RNA)技术,直接攻击病毒的基因组,让病毒无法再进行复制,团队也客制脂质奈子,将小干扰核糖核酸直接送进患者的肺部。

团队目前已经对老鼠进行实验,任职于菲斯大学的共同研究主任(co-lead researcher)麦克米兰(Nigel
McMillan)表示,“团队注射脂质奈子,它们就自己去寻找病毒,然后就像追热导弹(heat-seeking
missile)一样摧毁病毒。”

Cenah éta ieu mangrupikeun kahiji kalina aranjeunna tiasa ngirim partikel kana saluran getih sareng serangan virus. RNA gangguan leutik diangkut ngaliwatan pembuluh darah kana paru-paru sareng sél paru-paru pikeun ngancurkeun sél paru-paru anu katépaan ku virus. Terapi ieu Ngirangan jumlah virus ku 99.9%. Anjeunna ogé nekenkeun yén nalika prosés pangobatan, sél normal moal cilaka pisan.

基因静默RNA技术主要建立在如克(Tamiflu)、瑞德西韦(Remdesivir)等现有抗病毒药物之上,这些药物的作用主要在降低新冠症状、让患者早点康复,不过麦克米兰指出,新技术能够阻止病毒复制,所以患者能够自行康复,这种方式也患者的康复速度更快。

麦克米兰指出,虽然基因静默RNA技术并不能完全“治愈”新冠患者,但它的治疗效果几乎和完全治愈一样好,在老鼠实验中,团队发现存活下来的老鼠“肺部已经侦测不到任何”,“疗法改善了染疫老鼠的存活率及死亡率。”

他说这种疗法能够治疗重症患者或是在检疫中心隔离的轻症患者,对前者而言,接种疫苗已经太迟了,针对后者,疗法能够确保患者不会受病情所苦,“如果治疗得够快的话,我们基本上能够排除人们因为这种疾病而死。”

Amérika Sarikat过敏与传染病研究院(NIAID)院长佛奇(Anthony
Fauci)曾指出尽管目前市面上已出现新冠疫苗,但仍没有针对的直接治疗方式,麦克米兰说,就直接疗法来看,基因静默RNA技术算是第一个。

基因静默RNA技术的另一个优点是不只适用于对抗,也能击溃变种新冠,甚至是其他种冠状病毒。菲斯大学的研究共同作者莫里斯教授(Kevin
Morris)表示,这种疗法被设计为用来对付所有亚型冠状病毒,包括SARS冠状病毒(SARS-CoV-1)、新型冠状病毒(SARS-CoV-2),以及任何未来发展出的变种病毒,他说这种技术主要瞄准病毒基因组中的超区域(ultraconserved
regions)。

此外,疗法中使用的奈子能够在摄氏4度的环境中维持稳定达12个月,一般室温下能维持1个月以上,因此在资源匮乏的环境中也能用这种方式治疗新冠患者。

McMillan nyarios yén timna bakal ngalaksanakeun fase salajengna tina uji klinis. Upami éta saé, bakal tiasa ngalakukeun terapi ieu ka manusa ti mimiti 2023.

        “唐人街”Fb每日分享精选新闻,让你随时随地知道澳洲最新 @玩乐、@移民、@生活资讯:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

澳大利亚 - 美研究称辉瑞、莫德纳对印度变种有效 法新社质疑说... | 澳洲唐人街

2021-5-19 21:33:43

Dunya sastra

澳大利亚 - 表面上咬选举不公 美媒揭川普选后计划美军大撤退 | 澳洲唐人街

2021-5-19 21:37:43

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan