Australia-Inggris nganggo anjing pikeun ngadeteksi COVID-XNUMX, sareng akurasi na caket kana deteksi asam nukléat!Tim deteksi anjing hébat (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Anyar-anyar ieu, di bandara di Inggris, labrador emas namina Tala, nganggo kerah beureum, patroli bulak-balik

最近,英国的一个机场里,一只名叫Tala的金色拉布拉多犬,戴着红色的围脖来回巡视。

不久之后,工作人员拿着一大堆密封的罐子进来,罐子里装着棉垫,上面有从刚落地的乘客身上采集的汗液样本。Tala开始这些罐子挨个嗅了起来…

p = "Text-align: tengah">Jejer: Nagara di dunyaEpidemik ngalebetkeun topik >>

Pikasieuneun teuing!Saatos nyandak vaksin Pfizer, panon béngkok sareng sungutna miring, sareng 4 jalmi kaserang panyakit., FDA negeskeun yén teu aya masalah ... (Gambar)


Australia hoyong nangtoskeun pikeun nalungtik asal usul virus!Beijing jelas nolak: kalibetNgamanipulasi, henteu populer (gambar)


Naha anjeun ujug-ujug ngarobih raray?WHO ogé nalungtik virus,Naha anjeun satuju (gambar)


Pernyataan cetak ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, ngan ukur pikeun panulis aslina atanapi platform aslina, Teu ngagambarkeun sudut pandang urang.hungkulPlatform penerbitan, tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
News internasional

澳大利亚 - 最新研究:新冠轻症康复者免疫细胞会长存骨髓,或可终身产生抗体(视频/组图) | 澳洲唐人街

2021-5-30 11:36:24

News internasional

澳大利亚 - 富豪爽拥后宫74人!感染新冠身亡后9亿遗产却不给情妇,正宫竟成最后赢家(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-30 11:44:24

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan