Australia- "A Place of Nowhere" sareng Sieun Éta Anu Henteu Kedah Ayana di Amérika Serikat-Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Abdi kantos cicing di campervan pikeun ngalakukeun panilitian pikeun nyerat "A Place to Nowhere", sareng sambel panto kuring janten raos teu tenang sapertos anu sateuacanna.Teu aya anu kedah cicing dina kasieun ieu sepanjang waktos, bahkan anu teu gaduh bumi.

Adria Malcolm pikeun The New York Times

Wengi munggaran kuring nyéépkeun dina van GMC camper 1995, kuring ngagoler bobo dina kantong saré kuring salami sababaraha jam. Di luar anu poek, kendaraanna terus-terusan balap, dina jandéla mobil kuring. Baffle lampu bodas sareng beureum silih ganti .Naha mobil-mobil éta bakal kalem?Abdi hoyong terang.Naha aranjeunna tiasa ningali kuring di dieu?Naha aranjeunna bakal nelepon pulisi?
住在露营车里的人们给我讲过“敲门声”的事——通常是三下猛敲,通常是警察在敲。被突然惊醒,然后被踢出我的这片柏油路车位,这样的风险让我感到不安,难以入睡。
我曾以记者的身份住在一辆露营车里,为我的书《无依之地》(Nomadland)做研究。过去三年里,我跟踪研究了一些美国人,他们被挤出传统的住房,搬进露营车、新款房车,有些人甚至住进轿车。我驾车行驶了15000多英里——横贯东西海岸,从墨西哥到加拿大边境。一夜又一夜,我在新的地方安顿下来,无论是卡车停靠站还是索诺兰沙漠。有时我住在城市街道上或郊区停车场里,这让我感到前所未有的不安。
有些人唯一的家就是他们的汽车,对于他们来说,敲门声是一种自然而然、甚至生死攸关的威胁。你要怎么才能躲开它呢?你隐藏在众目睽睽之下。让自己看不见。接受自己不受欢迎的想法。保持高度警惕,避免麻烦。除了让你离开,警察还会用罚款和罚单骚扰你,或者把你车轮上的家拖到扣押场去。
我最近经常想起“敲门声”。越来越多的人进入汽车作为最后的避难所,当新冠驱逐禁令到期时,他们的队伍可能还会增加。惩罚Hukum panulis parantos nyababkeun gelombang dijauhkeun di sakumna nagara.
Jessica Bruder aya di Brooklyn dinten Kemis.

Jessica Bruder aya di Brooklyn dinten Kemis. Devin Oktar Yalkin pikeun The New York Times

我们正在经历美国历史上可能是最内省的一年。根据我的书改编的这部充满沉思的电影很适合这种情绪,它将在本角逐六项奥斯卡奖(《无依之地》已斩获最佳影片、最佳导演和最佳女主角三项大奖——编注)。大流行引发了许多关于互联性和同理心的讨论,以及作为一个社会,我们应当彼此给予什么。《无依之地》提醒我们,我们的感情纽带应该延伸到那些生活在车轮上的人。没有人应该一直生活在对敲门声的恐惧之中。
在电影中,弗朗西丝·麦克多蒙德(Frances McDormand)饰演的弗恩被打断她安静用餐的敲门声吓了一跳。她猛地抬起头来,骂了一句。一张脸在窗前徘徊,一个拳头在门上敲了一下、两下、三下。接着传来一个粗暴的声音。“不准整夜停车!你不能睡在这儿。”
Pariwara
看到这个角色突然听到有人用拳头敲打露营车时那种惊慌失措,让我焦虑地想起了往事。这让我很难过。然后我感到愤怒,因为这个场景实在是太准确了,我真希望它不是这样准确地反映出人们如何对待彼此的现实。
我书中的一些流浪者在电影中饰演自己。他们对这种非常了解。76岁的斯旺基(Swankie)告诉我,睡在自己那辆2006年产的雪佛兰Express车里的时候,她曾经做过这样的噩梦。
“我会做这种奇怪的、荒诞的梦,梦见有人敲门,”她说。“如果我对停车的地方不是百分百满意,就会发生. "
65岁的鲍勃·威尔斯(Bob Wells)有一个很受欢迎的视频“躲开敲门声”,他就这个话题演讲已经很多年了。七年前,在索诺兰沙漠一个名为“橡胶流浪者聚会”(Rubber Tramp Rendezvous)的活动上,我第一次听到他谈起这个话题。他分享了一些“隐蔽停车”的策略,比如Ngadamel alesan yén pulisi daék narima, sareng kumaha ngajantenkeun kémping anjeun sapertos kendaraan kerja kontraktor.
一开始,我觉得这些策略简直是太聪明、太了。但是听了几次之后,我得出了第二个结论:在一个更好的世界里,人们不应该为了不发现而费尽心思。
Organisasi nirlaba "Sareng Pusat Hukum Nasional ngeunaan Kamiskinan. "(Pusat Hukum Nasional dina Homeless and Poverty)对180多个城镇进行监测,其中超过一半城镇制定了法律,使人们很难或几乎不可能住在车里。
Pariwara
Dina dasawarsa ka tukang, Tristia Bauman, pengacara di pusat, parantos nyaksian paningkatan peraturan.Di sababaraha tempat, parkir sapeupeuting dilarang.Di sababaraha tempat, cicing dina mobil dilarang langsung.Denda bakal akumulasi gancang pisan.Gagal mayar bakal ngahasilkeun hukuman anu paling kejem: mobilna ditarik.Henteu mayar biaya rebutan hartosna kaleungitan sanés ngan ukur mobil, tapi bumi.
与大流行相关的驱逐潮对这个社区?“我们非常担心——几乎是害怕——未来可能发生的事,”鲍曼说。
但也有一些希望。一些城镇仿照2004年在加州圣巴巴拉启动的“安全停车计划”,为机动车居住者开辟了睡眠不受打扰的区域。但这样的地方很少,而且彼此相距甚远。
更多的时候,“敲门声”意味着这个国家的法律。在奥斯卡颁奖前夕,有人问观众们可以从这部电影中收获什么。让机动车居住者能够平静地生活,这会是一个良好的开端。个人也有能力提供帮助。如果你看到有人住在汽车、露营车或者房车里的时候,不要报警。
Upami anjeun nonton pilem ieu, émut kumaha cara ngetok panto damel Fern rumaos pikasieuneun. Sorana janten tegang kusabab hariwang sareng kacapean, sareng anjeunna ngagorowok: "Kuring geuwat angkat!"
Teras bayangkeun skénario anu langkung marahmay: jalma tiasa tuang atanapi bobo sacara damai-sanaos imahna aya dina roda.

Jessica Bruder是《无依之地:在21的美国生存》(Nomadland: Surviving America in the twenty – twenty Century)一书的作者,也是哥伦比亚大学新闻研究生院(Columbia University Graduate School of Journalism)兼授。

Tarjamahan: Jin Qijiao

"Chinatown" Fb Daily Sharing Australia, Nyanggakeun anjeun terang inpormasi panganyarna @Play, @Immigration, @Life inpormasi iraha waé, dimana waé: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Tinjauan éditorial

Australia-Naha aya perang antara Cina sareng Amérika Serikat? -Australia Chinatown

2021-5-1 16:14:02

Tinjauan éditorial

Naon anu kajantenan sareng mojang Universitas Xiamen anu keukeuh nikah ka India 12 taun ka pengker?

2021-5-9 1:09:15

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan