Australia-awas!Gelombang 4m nyerang basisir Sydney wengi ayeuna, sareng seueur warga nampi peringatan (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
《悉尼晨锋报》报道,预计今日(5月29日)晚间,新州沿海大部地区将出现强风天气和异常高的潮汐,并将在本周末其余时间出现大的,且具有潜在破坏力的海浪。多地居民已经收到了预警。

《悉尼晨锋报》报道,预计今日(5月29日),新州沿海大部将出现强风天气和异常高的潮汐,并将在本周末其余时间出现大的,且具有潜在破坏力的海浪。多地居民已经收到了预警。WeChat screenshot_20210529161306.png, 0

气象局今日警告称,悉尼、Illawarra、Batns Bay、Eden和拜伦湾将出现强烈的沿海风。Coffs coast、Port Macquarie和Hunter将出现大风。

预计几乎整个新州海岸都会出现高达5米的破坏性海浪,范围从南部的Moruya一直延伸到北部的拜伦湾。

WeChat screenshot_20210529161148.png, 0(Sumber gambar: SMH)

今日下午,在悉尼的Maroubra海滩可以看到巨大的海浪,强大的海浪冲向靠近岸边的岩石。

气象局表示,“一个深度缓慢移动的低压系统正在产生强劲的风和大浪,预计今日还会有异常高的潮汐,SES将随时准备应对任何洪水或破坏。”

随着低气压减弱并远离海岸,预计周日,大风大浪将逐渐缓解。

“破坏性的海浪,超过5米高的大浪可能导致海岸侵蚀。南部沿岸和东南部风险最大,特别是在今晚涨潮前后。海滩状况可能很,人们应该远离海浪和暴露的区域。异常高的潮汐可能会使海水淹没低洼,预计大约在今晚11点左右潮汐达到高差,”气象局说道。

WeChat screenshot_20210529161155.png, 0(Sumber gambar: SMH)

《悉尼晨锋报》指出,即使气象条件在周日有所缓解,在沿海垂钓划船或游泳仍然存在.

新州冲浪救生协会在一份声明中要求明中远离海面,并避免在暴露于海浪的行走,同时建议垂钓者远离沿海岩石。

(Gleen)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng dikoléksi tina sumber basa Inggris dina situs ieu. Éta ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeunTingali,Atanapi meureun aya hapusan anu saluyu.Nyetak ulang dilarang pisan tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu. Upami diidinan, nyetak ulang kedah nunjukkeun sumber tulisan ieu sareng tautan kana halaman wéb anu khusus dina posisi anu menonjol.Teu ditangtoskeunPikeun anu unggah, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

""Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @ 娱乐, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Langgan: Warta-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

澳大利亚 - 墨尔本“学生确诊”学校引家长不满,反封锁抗议事件后续(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-30 0:43:50

Berita Australia

Guru awéwé Australia-Sydney awéwé awéwé sareng gempa mobil murid, anjeunna ogé ngagaduhan hubungan séks di sakola, kasieunan nyanghareupan panjara (video / poto) | Australia Chinatown

2021-5-30 0:47:50

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan