Australia - Brisbane ngaleuwihan Sydney sareng Melbourne pikeun janten kota anu pang populerna pikeun pembeli imah - Chinatown Australia - Laporan anu paling jero ngeunaan berita panganyarna Australia ayeuna

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

9ab5825c80e3eacebbc3783ea8f83463.jpg.webp

 

(Sumber gambar: "Aohua Finance Online")

ACB News "Australia Keuangan Online" 5 Januari kusababNgumumkeun résolusi tingkat bunga anu bakal ngajaga tingkat bunga patokan 0.1% henteu robih bulan ieu, sareng diperkirakeun paménta tinggi ti pembeli bumi salajengna bakal ngadorong harga perumahan.

Indéks Nilai Inti CoreLogic nunjukkeun yén pertumbuhan perumahan Australia从3月份的2.8%放缓至4月份的1.8%。截至4月,布里斯班的增长率为8.3%,而悉尼为7.5%,墨尔本为2.2%。

 

21ec75de4f616157490ded5d24dc501c.png.webp

 

Sumber data: CoreLogic

Diréktur panilitian CoreLogic Tim Lawless nyarios yén sipat padumukan di Brisbane langkung terjangkau sareng harga rata-rata langkung mirah ngan ukur $ 558,295, sedengkeun harga rata-rata di Sydney sareng Melbourne masing-masing $ 950,457 sareng $ 744,679.

Dina waktos anu sasarengan, anjeunna nolak pernyataan yén gelembung muncul dina industri perumahan, nyatakeun yén AustraliaPasar perumahan aya dina tahap pertumbuhan anu kuat.

Panilitian Canstar pang anyarna nunjukkeun yén 38% tinaPikirkeun pasar perumahan kahareupMasih moal ngahontal wates luhur.

Abdi hoyong mairan


"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, ngamungkinkeun anjeun terang Australia iraha waé, dimana waé@Play, @Immigration panganyarna, Inpormasi @Life: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Perumahan, milik

Harga perumahan-Australia mimiti panas!Pasar susun di kota Simen akhirna nganteurkeun subuh! -Australia Chinatown-Laporan paling jero ngeunaan berita panganyarna Australia ayeuna

2021-5-11 23:19:10

Perumahan, milik

Buta department store terkenal Australia-Australia ogé ngical properti, daérah CBD anu paling makmur!Wangunan Landmark badé ngarobih kapamilikan-Chinatown Australia-Australia Dinten ayeuna paling anyar laporan anu paling jero

2021-5-11 23:25:10

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan