Australia-CCTV kakeunaan!Naha earphone Cina populér ieu tiasa nyababkeun peradangan ceuli?Entong ati-ati dina kaayaan sapertos kieu ... (Video / Photos) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Headphone mangrupikeun barang anu wajib dipimilik dina kahirupan masarakat. Leumpang, olahraga, bobo ... Éta kedah "henteu jauh tina awak" tapi ieu leutik

Headphone mangrupikeun barang anu wajib dipiboga dina kahirupan jalma-jalma pikeun leumpang, olahraga, bobo ...

Kedah ngahontal "mesin henteu ngantunkeun awak"

图片

Nanging, earphone alit ieu parantos "nyangkut kana taneuh" nembé!

据央5月9日消息,近日,不少消费者表示,在佩戴某款品牌无线耳机后,耳朵出现流脓、结痂等症状。

据了解,有报道称,部分消费者在该款耳机后,耳朵感觉非常不舒服,去医院被诊断为外耳道炎,怀疑病因是耳机所的材质所致。

图片

究竟戴耳机会不会导致耳朵发炎?入耳式和半入耳式,哪个相对好一些?佩戴时长最好不要超过多久?这篇一次说清楚!

Naha headphone tiasa nyababkeun peradangan ceuli?

Ngagem headphone sering ningkatkeun résiko otitis externa, tapi umumna henteu ngabalukarkeun média otitis.

戴耳机时间长了,会使耳道里面空气不通畅,相对潮湿,容易诱发外耳道炎症以及外耳道湿疹。

图片

外耳道炎初期的症状是发痒,严重之后会有疼痛感。部分时候,如在分泌物(耳屎)增多的情况下,还会导致耳鸣以及听力下降的现象。

Naon cilaka anu bakal disababkeun ku nganggo headphone pikeun waktos anu lami?

长期戴耳机确实耳朵特别是听力造成危害。

(1) Aya tingkat tekanan dina kanal ceuli luar

导致局部缺血,产生痒的感觉。这时很多人会去掏耳朵,就造成耳道屏障的进一步损伤。长此以往,会导致感染Kanaékan.

图片

(2)使让耳道内潮湿闷热

这就创造了适合细菌、真菌繁殖的条件,如果再加上皮肤屏障的破损,就会导致外耳道炎的发生。

(3) Nyababkeun leungitna dédéngéan

近距离、长期、高音量的刺激会使听毛细胞受损,而听毛细胞不具有再生能力,它的数量是固定的,一旦死亡听力损害将会是永久性的。

Saha anu paling saé henteu nganggo headphone?

若你经常“机不离耳”,如果出现轻微耳鸣或者是耳道出现痛痒等症状时就需要小心了。

此外,如果听力出现问题了,一般会有以下三类先兆:听声困难、能听到声音却听、理解不了对方说了什么。如果有这些症状,就需要注意了。

图片

Nalika Ceuli anu peurih, henteu disarankeun pikeun gesper langsung ku panangan anjeun. Anjeun tiasa lalaunan pencét tragus pikeun ngaleungitkeun.

如果持续几天没有缓解,甚至症状加重的,就需要去医院一些局部抗菌的药物。

Jalma-jalma ieu paling henteu nganggo headphone:

(1) Jalma anu ngembangkeun otitis externa henteu disarankeun pikeun nganggo kuping.Kusabab salah sahiji prinsip pengobatan otitis externa nyaéta ngajaga saluran ceuli luar beresih, garing sareng teu kahalangan.Nanging, pikeun penderita otitis externa anu parantos leres-leres diubaran, dimungkinkeun ogé pikeun nganggo earphone kalayan leres.

图片

(2)对于已经出现一些耳部症状,如耳鸣、耳闷甚至听力下降的人,建议暂时不要佩戴耳机,而应先去医院就诊。

入耳式比半入耳式伤害?

Earphone di-ceuli mangrupikeun earphone anu paling ngabahayakeun.

一是,入耳式属于封闭空间,耳内的压力必然大于开放式耳机。而在嘈杂的中我们通常会不自觉的提高耳机音量,从而导致耳朵损伤。

二是,入耳式耳机会导致耳道内相对潮热不通风,更容易成为细菌、真菌滋生的温床。

图片

Katilu, earphone dina-ceuli gampang ngarusak kulit saluran auditory luar, meungpeuk folikel rambut, sareng ngarangsang sékrési cerumén (telinga telinga).

Nalika urang nganggo headphone, urang kedah merhatoskeun hal-hal ieu:

(1) Bahan earphone sanés kedahna sesah teuing, upami henteu éta bakal ngorehan saluran ceuli sareng ningkatkeun kasempetan otitis externa.

(2) Penting pisan pikeun ngontrol waktos nganggo headphone, langkung saé dina satengah jam, sareng henteu langkung ti hiji jam paling lami.Tangtosna, tong bobo ku headphone.

(3) Kontrol volume earphone, langkung saé <60 desibel.Numutkeun data anu dikaluarkeun ku Organisasi Kaséhatan Dunya, nalika soantenna langkung ageung ti 85 desibel, nguping jangka panjang sacara serius bakal ngarusak pangrungu.

(4)一些场景如地铁里、街道上,这些噪音本身就在75-90分贝以上,想要听清,音量通常会超过安全标准,因此不建议在这些sedeng耳机。

p = ”Téks-: pusat ”>图片

(5)定期清洁耳机。若平时将耳机放在包里、桌上或是公共场所,都会沾附外来细菌。定期清洁耳机,那么细菌也很容易带入外耳道,导致外耳炎。 

Pernyataan cetak ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, ngan ukur ngagambarkeun panulis aslina atanapi sikep platform aslina, sanés sisi kami.Ngan ukur platform medarkeun inpormasi anu disayogikeun, sareng tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Pikeun nyetak ulang panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng sarat mupus, mangga ngahubungan kami.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pangobatan Kaséhatan

Australia-sadayana salah!"Pelakuna" tekanan darah tinggi sanés uyah, tapi henteu. Teu héran tekanan darah teu tiasa turun (Foto) | Chinatown, Australia

2021-5-19 17:28:59

Pangobatan Kaséhatan

澳大利亚 - 被故意混淆的两种病,养出了多少个“违背祖宗”的神医,坑惨了几千万中国人!(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-23 6:54:37

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan