Deféktor Australia-Koréa Kalér ngabebaskeun warta: Kim Jong-un ambek ku pupusna ngadadak pejabat senior Koréa Kalér nyuntik ubar Cina | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Kusabab wabah epidemi pneumonia mahkota anyar di Cina, Koréa Kalér langsung ngalaksanakeun kawijakan penguncian sareng nyatakeun ka dunya luar yén teu aya épidemi. Sanaos kabur ti virus ti Cina, éta henteu kabur. . .
            

自中国爆发肺炎疫情以来,便立即实施锁国政策,对外宣称无疫情,虽躲过中国传来的病毒,却没躲过来自中国的药品。

由脱北者所的《每日》网站宣称,60-an高官,5月初因高血压与心脏病,住进平壤大学附设,并注射在被视为万灵丹的维生素B1衍生物中国制药品“辅羧酶”(cocarboxylase)。

"sapopoe》称,未料,该名高官在注射后不久便,死因未明,恩获悉后震怒,立刻要求的重点全数“No
China”,禁用中国医药品。

        “唐人街”Fb每日分享澳大利亚,让你随时随地知道澳洲最新 @玩乐、@移民、@资讯:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

澳大利亚 - 冷笑话尴尬未获掌声 拜登:你们被太阳晒昏头了吗? | 澳洲唐人街

2021-5-23 13:36:11

Dunya sastra

澳大利亚 - 美反中情绪蔓延 拜登政府拉“台”抑“中” 北京紧张盯人 | 澳洲唐人街

2021-5-23 13:42:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan