Toko departemen Australia nutup lapangan dahareun Melbourne, atanapi nyerah lebet kana industri pangan (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Pusat peragaan David Jones parantos ngalaman serangan deui. Aranjeunna nuju siap-siap nutup 35 toko anu parantos damel kirang ti dua taun.

百货公司David Jones又遭受一次重击,他们关闭35家开业不到2年的店。

QQ screenshot 20210529105836.png, 0

Numutkeun kana "Daily Mail" 5 Maret道,这家高端时装零售商与能源巨头BP合作,在悉尼和墨尔本的一些加油站附近开设了迷你版。David Jones昨天表示,该“试点”计划已被彻底叫停。

QQ screenshot 20210529102808.png, 0

(Sumber gambar: "Daily Daily")

该公司在一份中称,全部35家现有的David Jones-BP合作店将改用全新的BP便利服务。

David Jones表示,此举是“对食品业务进行战略评估的一部分,目的是专注于我们(悉尼CBD) Elizabeth St和Bondi Junction的独家定制体验”。

QQ screenshot 20210529102853.png, 0

(Sumber gambar: "Daily Daily")

位于墨尔本South Yarra和Maern的2个独立,已在今年早些时候被关闭,与该市CBD商店相连的被关门进行,直到2022年开业。

业内人士表示,此举似乎表明该百货公司将完全放弃进军食品.

QQ screenshot 20210529102841.png, 0

(Sumber gambar: "Daily Daily")

Universitas Téknologi Queensland (QUT)兼营销专家Gary Mortimer说:“策略很好,但把它设在加油站不利顾客体验。该公司员工不进行推销,BP的人站在柜台后,这种体验和走进béda. "

据了解,David Jones整体上是盈利的,这得益于在线购物服务增加、租金和JobKeeper支持。

QQ screenshot 20210529102830.png, 0

p style = ”text-align: center”> (sumber gambar: "Daily Mail")

其母公司Woolworths Holdings的首席执行官Roy Bagattini去年承认,他们一直处于亏损状态,并试图在2022年之前实现盈利,食品业务一直在苦苦挣扎。

Mortimer说:“可能行不通,他们或许会决定完全退出食品. "

2019年,Woolworths宣布了10家加油站的选址,并于2020年扩大到35家。

(Sasha)

Nyusun: Tulisan ieu disusun sareng diatur tina sumber Inggris dina situs ieu, sareng ngan ukur ngagambarkeun panulis aslina atanapi platform aslina, Henteu ngagambarkeun sudut pandang urang, tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Nyetak ulang dilarang pisan tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu. Dina premis otorisasi, sumber tulisan ieu sareng tautan ka halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak ulang.Pikeun anu henteu acan dicetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Investasi, manajemén kauangan

澳大利亚 - 二季度最大“爆款”基现身,东方红启恒申购破400亿,公告启动比例配售 | 澳洲唐人街

2021-5-30 11:40:24

Investasi, manajemén kauangan

澳大利亚 - 融创年内迅猛拿地超900亿,孙宏斌详解背后逻辑 | 澳洲唐人街

2021-5-30 11:50:24

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan