Festival Pangan Australia-Laut Sydney deui! Langkung ti 30 réstoran kanggo dipilih (gambar) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Sateuacan pecahna wabah pneumonia makuta anyar, Taste of Manly, acara tuangeun sareng inuman, ngadorong Sydneysiders supados aya di pantai pikeun ngaraosan tuangeun sareng pemandangan anu indah unggal taun.Tangtosna, festival tuangeun ieu henteu tiasa dilaksanakeun di taun 2020.Nanging, acarana bakal uih deui dina taun 2021 kalayan nami "Rasa di Pantai".

在新冠肺炎疫情爆发之前,食品和饮料活动Taste of Manly每年都鼓励悉尼人在海滩上一边畅享美食,一边欣赏美丽的。当然,这一美食节没能在2020年举办。不过,该活动在2021年重新回归,取名为“海滩之味”。

在整个5月——即从5月1日至5月31日——整个北海滩30多家餐馆、馆和食品供应商都将参与到这个活动中来。

WeChat screenshot_20210504201355.png, 0

p style = "text-align: center"> (Sumber gambar: ConcretePlayground)

5 Januari dugi ka 1 Januari, Steyne将每天下午在Manly海滩提供大量海鲜和饮料。同时,整个5月的周三至周日,Market Lane将举办现场音乐表演,在当地的商家用餐提供背景音乐。

美食节议程上还有:5月15日在Mona Vale举行食品卡车派对;5月29日至5月30日在Palm Beach举行葡萄酒花园活动,以及5月29日在Freshwater举行大型啤酒节等。

Waktos: 5 April nepi ka 1 Mei

:悉尼多地

(Gleen)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng diatur tina sumber Inggris dina situs ieu, sareng ngan ukur ngagambarkeun panulis aslina atanapi platform aslina, Teu ngagambarkeun sudut pandang urang,Atanapi meureun aya hapusan anu saluyu.Nyetak ulang tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu dilarang pisan. Dina premis otorisasi, sumber tulisan ieu sareng tautan ka halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak ulang.Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Warta wilujeng sumping, Wawancara kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Australia-meriah!"Bulan Cocktail Australia" anu munggaran dibuka di Sydney, sareng puluhan bar terkenal ilubiung (poto) | Australia Chinatown

2021-5-15 4:17:30

Kaséhatan gourmet

Australia-saminggu! Merivale ngayakeun pésta koktail di Sydney, Margaret ngan ukur $ 12 (gambar) | Australia Chinatown

2021-5-15 4:21:30

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan