Harga teras-teras naék. Ayeuna urang Australi peryogi nomer ieu upami aranjeunna hoyong pensiun kalayan raoseun -

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
由于汽油、保险和国内旅行价格飙升,退休成本随之攀升。一对澳洲夫妇现在每年需要近6.3万澳元才能舒适地退休。 据澳洲人报报导,澳大利亚养老基金协会(ASFA)的...

由于汽油、保险和国内旅行价格飙升,退休成本随之攀升。一对澳夫妇现在每年需要近6.3万澳元才能舒适地退休。

Laporan,澳大利亚养老基金协会(ASFA)的新数显示,一对60多岁的夫妇每周需要花费1204澳元才能过上舒适的退休生活,而人士则需要851澳元。

ASFA的最新退休标准,典型的舒适退休生活包括一系列的休闲活动,一辆好开的汽车,私人医疗保险,好质量的衣服和电子设备,以及偶尔的国内国际旅行。

Wakil Pimpinan Eksekutif ASFA Glen McCrea nyarios yén pikeun hirup dina cara hirup ieu-pasangan ayeuna peryogi $ 62,828 per taun, anu henteu acan "beunghar".

Saur anjeunna: "Jalma-jalma henteu hoyong mésér jam tangan méwah atanapi nyandak penerbangan kelas hiji-aranjeunna hoyong gaduh kahirupan nyalira, angkat ka klub, nginum, sareng ngémutan deui sareng rerencangan."

ASFA说,夫妻需要约64万澳元的养老金储蓄,需要54.5万澳元,才能负担这样的生活,但只有Salah sahiji的养老金储蓄达到这个标准。

3月份汽油价格上涨了8.7%,价格同比上涨了3.9%,健康保险费自去年10月份以来一直在上涨。

McCrea说,本月联邦预算中关于12%的强制性养老金供款和其他积极的Ukuran réformasi kedahna 50% urang Australi pikeun memenuhi standar ieu dina 2050.

"Langkung seueur urang Australi bakal pensiunan kalayan martabat, anu kuring anggap saé."

Tapi seueur没有足够的养老金储蓄,还必须依靠政府支付的夫妻约37,000澳元,24,000澳元的养老金福利(Age Pension)生存。McCrea先生说:“五分之一的自营职业者根本就没有自己的养老金储蓄。”

Manajemén kauanganJBS Financial Strategists的首席执行官Jenny Brown说,60多岁的如果没有足够的养老金,往往会把退休时间推迟几年。

"Biasana jalma-jalma damel damel paruh-waktos, atanapi aranjeunna ngeureunkeun padamelan setrés sareng robih kana padamelan anu langkung gampil," saur anjeunna.

Cik Brown nyarios yén tunjangan mancén pamaréntah masih cadangan anu berharga.Sapasang pamilik bumi tiasa gaduh mancén sareng asét sanés anu artos 401,000 yuan, sareng masih nampi tunjangan pensiun pamaréntah.Nalika aset pribadi ngahontal 880,500 yuan, manpaat mancén bakal lirén.

“即使1澳元的部分养老金福利也可以带来一些好处,如健康卡和车辆注册费、煤气、水电费的折扣。”Brown女士说。
"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, ngamungkinkeun anjeun terang Australia iraha waé, dimana waé@Play, @Immigration panganyarna, Inpormasi @Life: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Investasi, manajemén kauangan

Ahir jaman tingkat suku bunga rendah?Bank Persemakmuran naékkeun tingkat suku bunga tetep deui-

2021-5-23 12:26:11

Investasi, manajemén kauangan

Agén perumahan Victoria hilap ngalakukeun ieu atanapi nyanghareupan denda 2 yuan

2021-5-23 14:02:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan