Penerbangan évakuasi India anu kadua parantos dugi ka Irvine! Sadayana 165 panumpang diidinan naek

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

周日早上,一架载有165名澳大利亚人的⻜机从德里起⻜后已降落达尔文,这回没有乘客因为Covid-19Anjeunna diuji positip sareng dilarang angkat.Aranjeunna bakal naék deuiBuka Howard Springsfasilitas.

此次所有乘客全部被允许登上航班的事实与一周前形成鲜明对比,当时到达达尔文的第一班⻜机提供150个座位,但只有80个座位被坐满,当然旅客在抵达澳大利亚接受检疫时有确诊的可能性。

 

在南澳和⻄澳各同意各接收一趟撤侨航班后,6月4日前由政府协助的航班数量也将增加两架,从6架增加到8架。

 

Dua nagara bagian ieu ngagabung kana jajaran Victoria, NSW sareng Queensland. Nagara ieu masing-masing bakal nampa hiji hiber, sedengkeun Téritori Kalér bakal nampi tilu hiber.

Juru bicara Departemen Luar Negeri sareng Perdagangan (DFAT) nyarios yén hiber bakal dugi ka Darwin dinten Minggu sareng "dukungan ti nagara-nagara sacara signifikan bakal ningkatkeun jumlah penerbangan komersial anu dibantuan."Juru bicara nyarios, "Kami ngadorong warga Australia anu ngupayakeun balik pikeun ngadaptar detil na sareng DFAT.

原定于上周乘坐首架航班的42名乘客,因在起⻜前三天也就是在德里的强制期间确诊Positip sareng teu tiasa naék pesawat, sareng aranjeunna31namiÉta ogé dilarang angkat.

 

在第一架航班中,许多被拒登机的乘客对他们阳性结果的准确性提出了质疑,并表示他们从其他实验室收到的是阴性结果。

但澳广(ABC)上周报道称,为澳航做检测的实验室已于上个月被印度国家认证机构暂停认证。

然而,DFAT和澳航都不认为,上周有乘客被错误剥夺登上首架航班的权利。在一段时间后,DFAT将优先考虑那些因检测结果阳性而无法登机的.

“DFAT已所有未能登上5月14日协助航班的乘客,以便安排他们返程的时间。”

 

这些包机是在政府于4月份宣布对来自印度的旅客实施临时旅行禁令后安排的,禁令因此招致社区一部分人士的反对,并受到法律专家的批评。

Kira-kira 11,200 urang Australia didaptarkeun ka DFAT anu hoyong balik ti India, sareng 1000 diantarana diklasifikasikeun salaku rentan.Hiber pangénggalna ti Cirebon ka Darwin nyaéta saprak wabah,Perjalanan ka-40 ti India dibantuan ku pamaréntahHiber Australia.

 

Kuring henteu terang naon sikep anjeun ka arah ieu?Punten tinggalkeun pesen di wewengkon mairan di handap.

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pangobatan Kaséhatan

Perusahaan Australia-Farmasi ngembangkeun vaksin makuta anyar sato, kebon binatang ngarencanakeun pikeun vaksin sato anu résiko-luhur mimiti-Australia Chinatown-Australia Laporan pang anyarna Dina laporan anu paling jero

2021-5-24 12:42:53

Tinjauan éditorial

Kana Ilmu Pengetahuan Yan Limeng

2021-5-27 18:33:27

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan