Australia-Kumaha Melbourne dina dinten 491 saatos mahasiswa internasional balik ka bumi? (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Seueur mahasiswa internasional Melbourne "angkat sareng henteu balik deui" saatos balik ka bumi. Saréréa ogé nyarios yén sanaos hirup di bumi leres-leres saé, aranjeunna ogé sono waktos di Melbourne.

很多墨尔本生在回国之后就“一去不复返”了,大家也纷纷表示,虽然回国的生活真的挺爽,但怀念在墨尔本的那段时间。

图片

Sumber: Jaringan

Mangrupikeun usum gugur anu sanés sareng daun anu murag, Melbourne, kumaha kabarna nalika kuring jauh?

1 Tuang tuang kampung halaman, tapi mimiti sono kana rasa Melbourne

@ 漆

在墨尔本的时候疯狂的想家,想家,尤其是过年过节的时候,就只想吃爸妈做的饭菜

现在回国了,却有点想念墨尔本的brunch还有的小吃了…

图片

@ 陌 酱

当时觉得在墨尔本的习惯很不好,我是因为期末压力太大due太多所以“被迫”喝咖啡

回国了之后才,墨尔本的咖啡我真的一辈子忘不了

图片

Sumber: Jaringan

2 Sigana mah Melbourne langkung bébas

@Sherry

Abdi ngarep pisan lulus ti Melbourne unggal dinten, teras wangsul ka Cina damel sareng milarian artos.

Ayeuna di kota tingkat munggaran di Cina, kuring mangrupikeun "anjing damel" XNUMX-ka-XNUMX. Abdi sono pisan waktu luang kuring di Melbourne ...

图片

Sumber: Jaringan

@ 爱 摄影 的 Frank

当时在墨尔本读书的时候,感觉论文好难,每次赶due太痛苦

但是回想起来,还是很想念墨大的图书馆,old arts充满术气息的装潢

Sareng sadayana ngobrolkeun bébas di halaman kidul, kuring sono pisan!

图片

Sumber: Jaringan

3 Tétéla balik ka Cina ngan ukur "visi anu saé".

@ 子

之前疫情那会还是选择回国上网课了,本来开开回去的,但是每天在家把我爸妈搞烦了

Sok ngadesek kuring milarian magang sareng milarian padamelan ... Bakal pikaresepeun cicing sareng kolot kuring lami-lami

图片

Ujug-ujug sono nalika kuring aya di Melbourne, teu hariwang, saderhana sareng bagja

@ Entong tuang pelem

Nyaan kuring henteu nyangka yén saha waé di nagara éta dina tekanan pisan

Saatos kuring balik deui ka Cina, éta mangrupikeun adegan pangjurung perkawinan ageung. Anggota kulawarga kuring naroskeun kunaon kuring henteu mendakan jalma di Melbourne ...

图片

你以为我不想吗?孩儿求您别催了…

4 Mugi anjeun salawasna bagja sareng bageur

@Kathern

以前有烦心事,就喜欢一个sisi laut

想念墨尔本贪吃的海鸥,想念st kilda的日落,想念墨尔本清澈见底的海

图片

Sumber: Jaringan

@

之前墨尔本疫情最严重的时候,墨尔本很多地方都会给需要的人发放免费的食物

Kuring ningali email dina waktos éta ku teu dihaja nembé, tapi kuring parantos aya di Cina ...

图片

Sumber gambar: SBS

Kota ieu parantos masihan kuring seueur kahaneutan, sareng kuring miharep Melbourne tiasa haneuteun langkung seueur ~

图片

墨尔本不知不觉中,已经成为了很多生们的第二故乡,你离开墨尔本多久了 ?

Pernyataan Cetakan Ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, anu ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang.Ukur nyayogikeunPlatform penerbitan, tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Pikeun nyetak ulang panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng sarat mupus, mangga ngahubungan kami.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Warta wilujeng sumping, Wawancara kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Atikan, diajar ka luar negeri

Sakola Dasar Australia-Melbourne ninggali buku bacaan sapertos kieu!Utamana henteu nguntungkeun pikeun murid latar sanés Inggris pikeun literasi (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-15 3:47:30

Atikan, diajar ka luar negeri

Australia-13 Confucius Institutes di Australia aya dina tekanan pikeun ditutup, atanapi bakal ditinjau pinuh bulan payun (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-15 3:55:30

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan