Australia-Kumaha hariwangna jalma-jalma berpenghasilan tinggi di Sydney?Opat puluh% kelompok-kelompok berpenghasilan tinggi henteu tiasa gaduh bumi - Chinatown, Australia - Laporan anu paling jero ngeunaan berita panganyarna Australia ayeuna

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Imah Sydney seueur teuing ayeuna, sareng 40% pasangan anu gaduh pendapatan tinggi bahkan henteu tiasa mésér bumi. . . .

悉尼的房子现在太贵了,40%的高收入夫妇甚至都买不起一套房。

4月份,悉尼带后院住宅的价格再上涨2.8%,达到创纪录的114.7万澳元,迫使潜在买家搬到离市中心更远的地方。

悉尼周末拍卖清仓率为82.6%,较前疫情封锁后期的66.3%大幅上升。

在澳大利亚最大的城市,房子现在如此昂贵,以至于许多年收入14.35万澳元的夫妇无力偿还郊区一套普通房子的抵押贷款。

Sanaos的25%的家庭中,也只有60.9%的买家能买得起悉尼的房子,剩下39.1%的人买不起。

Di Sydney, ngan 8.6% kulawarga-kulawarga berpenghasilan menengah kalayan panghasilan taunan $ 24.5 tiasa mésér bumi, sareng tilu perempat henteu tiasa kéngingkeun bumi anu kebon tukang.

在墨尔本,71.3%的高收入人群可以在一个独栋住宅的中位数价格为869676澳元的城市购买一套房子,28.7%的人买不起。

Pikeun pasangan anu gaduh penghasilan menengah, ngan 29.2% tiasa mampuh bumi, sareng 70.8% henteu sanggup.

Kesenjangan dina kakuatan pameseran ieu ngajelaskeun dugi ka tangtu naha Melbourne bakal gancang ngaleungitkeun Sydney pikeun janten kota panggedéna di Australia-ayeuna Sydney gaduh penduduk 537 juta sareng Melbourne ngagaduhan 516 juta.

CoreLogic在澳大利亚的研究负责人伊莉莎·欧文(Eliza Owen)表示,该数据集中显示了澳大利亚家庭在承受能力中受到的,特别是低收入人群和像在悉尼和墨尔本这样的大城市生活的人。

Panghasilan sareng tabungan nyalira beuki teu cekap kanggo ngagaleuh perumahan.

CoreLogic基于澳大利亚国立大学社会研究与方法中心(Australian National University Centre for Social Research and Methods)的模型,了低(47,060澳元)、中(86,008澳元)和高(143,520澳元)三个类别的家庭收入。

布里斯班的房产负担能力要高得多,有93.4%的高收入人群买得起房子,在为621806澳元的布里斯班,有69.2%的中等收入人群也买得起房子。

在阿德莱德(Adelde)、珀斯(Perth)、霍巴特(Hobart)和达尔文(Darwin),也有很高比例的高收入者能够买得起房子。

澳储行(Reserve Bank of Australia,RBA)去年11月将现金利率下调至0.1%的创纪录低点,澳大利亚四大银行中有将抵押贷款利率固定在2%以下。

3 koméntar


""Fb unggalBagikeun berita Australia anu terpilih sareng bejakeun anjeun tentang berita Australia paling anyar @ 娱乐 、 @ migran 、 @ 生活: Https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Perumahan, milik

澳大利亚 - 2%首付购房,澳洲政府继续推出新政策帮助更多人购房 - 澳洲唐人街 - 澳洲今日最新资讯最深度报道

2021-5-16 21:31:05

Perumahan, milik

Australia-Harga kondominium non-CBD ngagancangan, ngadorong pamulihan séktor-Australia Chinatown-Australia Warta Anu Terkini Dina Kalolobaan Laporan Dina-jero

2021-5-18 20:58:10

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan