Australia - 5 ahli anu angkat ka Vietnam anu kaserang virus mutant India, Zhong Nanshan: Vaksin makuta anyar tiasa dipasihkeun sacara rutin di payun (Pidéo / Poto) | Chinatown, Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Konfirmasi resmi: 5 ahli anu angkat ka Vietnam katépaan ku virus mutan India. 5 ahli Cina anu angkat ka Vietnam pikeun pamariksaan parantos balik deui ka Cina.

官方证实:5名赴越专家感染Virus mutan

近日,5名赴越南考察的中国专家,回国后相继检出流行变异的消息引发广泛关注。

5人之中,除1名重型病例仍有轻微的呼吸困难之外,其余目前病情基本稳定。

5名赴越专家感染印度变异病毒!钟南山:未来可能要定期打新冠疫苗……
微博@广西疾控 部分截图

4月30日、5月1日、5月4日,广西分别新增1名、3名、1名境外输入确诊病例,且均为从凭祥市入境。

凭祥地处祖国南疆,由崇左市代管,与越南一市三县接壤,边境线长97公里,素有“中国南大门”之称。

其中,友谊关坐落在中越边境线上,是中国九大名关之一,也是其中唯一一个还在使用的真正意义上的边关。

当地媒体发布消息称,友谊关口岸首次出现输入型病例后,引起了自治区党委、政府的高度重视——

5月1日,自治区副主席黄俊华带领自治区卫健委和相关专家到凭祥现场指导境外疫情防控工作。

5名赴越专家感染印度变异病毒!钟南山:未来可能要定期打新冠疫苗……
黄俊华(右二)到友谊关口岸指导疫情防控。图源:凭祥市政府网站

5月2日,凭祥市召开疫情防控工作会。市长武晓辉要求,全市各乡镇党委政府和各市直有关单位干部从即刻起取消“五一”休假,迅速回归工作岗位。

5月3日,由援鄂医护专家及自治区相关传染病医疗专家组成的医疗专家组到凭祥开展境外输入新冠病患救治工作。

5月4日,我驻越南使馆提醒:入住越南安沛省如月2号酒店Tina 4专家确诊感染,系发现的变异病毒(B.1.617.2)。在上述酒店的中国公民回国入境时核酸Éta positip.

5月17日晚,广西云客户端发文证实,曹某某、熊某某、刘某某、何某某、李某某结束在越南的考察后,经凭祥友谊关口岸回国,入关时陆续出新冠病毒核酸阳性。

Diantara 5 jalma di luhur, aya 1 kasus jinis parna sareng 4 kasus jinis normal.Saatos perlakuan komprehensif, kacuali kasus parah anu masih ngalaman kasusah engapan hampang, kasus anu sanés ayeuna dina kaayaan stabil.

新冠病毒基因组测序和比对分析显示,5名感染者的病毒进化分支为B.1.617.2,属于流行的变异株。越南快讯网刊发文章《中国专家组有可能在酒店被感染》,认为越方措施不到位,导致专家传染中国专家。

越南传染病专家陈得夫表示,“如月2号宾馆的措施肯定有问题。人传染给酒店服务员。永福省被中国专家传染的病人感染的同样是流行的变异株。这两个案例表明两者之间存在关系。”

5名赴越专家感染印度变异病毒!钟南山:未来可能要定期打新冠疫苗……
凭祥市长6日与越南代表团协商疫情防控等事宜。图源:凭祥市政府网站

流调显示,4月9日,曹某某等5人从凭祥友谊关口岸出境前往越南安沛省,被安如月2号宾馆;4月22日采样核酸阴性;4月23日解除;4月23日至29日分别赴永福省、莱州省、安沛省等地考察业务;4月26日晚,曹某某出现发热症状,自行到药店购买退烧药服用后体温恢复正常;4月27日,其余4人出现不同程度的咽痛、咳嗽症状,未就诊、未服药。

曹某某等5名感染者均是凭祥海关在对入境人员开展新冠肺炎过程中发现的,入境后立即在凭祥市应急救治病区接受积极治疗。

Zhong Nanshan:新冠病毒可能将与人类长期共存,可能要定期打疫苗

5名赴越专家感染印度变异病毒!钟南山:未来可能要定期打新冠疫苗……

钟南山院士说,如果新冠对人类健康的影响慢慢降低的话,那么新冠与人类的长期共存将成为可能。我们可能要像预防流感那样,定期打疫苗。不过鉴于现在多国都出现了病毒变异,具体发展还是要持续观望。

Jejer: Nagara di sakumna dunya ngaréspon wabah radang paru-paru makuta anyar kana topik >>

Pikasieuneun teuing!Saatos nyandak vaksin Pfizer, panon na serong sareng 4 jalma ngalaman réaksi ngarugikeun. FDA keukeuh yén teu aya masalah ... (Gambar)


Australia hoyong nangtoskeun pikeun nalungtik asal usul virus éta!Beijing jelas nolak: manipulasi politik henteu resep (poto)


Naha anjeun ujug-ujug ngarobih raray?WHO ogé nalungtik virus, Naha Cina bakal satuju kana (gambar)


Pernyataan Cetakan Ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng dileupaskeun, sareng ngan ukur ngagambarkeun aslinaAtanapi sikep platform aslina henteu ngagambarkeun pandangan urang.Ukur nyayogikeunPlatform penerbitan, tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta Cina

Australia-Saatos Cina ngumumkeun tindakan keras na pikeun cryptocurrency, Bitcoin ayeuna jual panik (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-21 6:07:07

Warta Cina

澳大利亚 - 女子办储蓄卡被银行擅自开通证券账户 银行回应(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-21 6:11:07

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan