Australia - Sakabéh kakurangan perumahan NSW parah. Déwan lokal mertimbangkeun kerjasama sareng perusahaan pikeun ngembangkeun perumahan - Chinatown Australia - Laporan anu paling jero ngeunaan berita panganyarna Australia ayeuna

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Déwan lokal di NSW mertimbangkeun rencana anu kandel pikeun ngabantosan kakurangan perumahan anu langkung parah tibatan anu sateuacanna sareng ngagentos tekanan ka anu nyéwa. . . .

由于租赁物业严重短缺,新州的一个地方议会正在考虑是否可以进入房地产开发领域来解决这个问题。

新州房地产研究所的一项调查发现,2021年3月,在新州西部的Orana地区,住宅仅为0.8%,是该州最低的地区之一,悉尼报告的Nyaéta 4%.

在Dubbo地区委员会5月份的会议上,代理市长斯蒂芬·(Stephen Lawrence)请求临时准备一份关于住房危机的报告,并安排一个论坛来研究如何解决这个问题,他得到了大多数人的支持。

市议会临时迪恩·弗罗斯特(Dean Frost)现在的任务是报告市议会如何与其他或私营部门合作,以减轻租房者的压力。市议会希望他探讨市议会是否有可能在房地产开发中发挥作用。

市长表示,他采访到的大多数搬到Dubbo的新居民都表示,很难找到出租的住处,而且住房短缺的情况比以往任何时候都要严重。

Anjeunna nyarios: "Masalah ieu parantos nganyenyeri jalma-jalma di komunitas, sareng tanggung jawab urang anu teu cocog pikeun ngungkulanana."

议员格雷格•莫尔担心,如果市政局进入地产发展领域,可能会产生潜在的利益冲突,因为市政局在很大程度上负责决定哪些开发项目获得批准。

Saur anjeunna: "Kumaha anjeun tiasa duanana wasit sareng di pasar."

尚未作出最后决定,只是就委员会进入地产发展领域的征求意见。

Agén perumahan Dubbo, Bob Berry, saurna Dubbo, sapertos kaseueuran bagian NSW, kakirangan perumahan.

Anjeunna nyarios: "Déwan Dubbo, damel sareng sadaya sektor perumahan padumukan, tiasa ngajantenkeun tantangan janten kasempetan."

Dubbo的房子和公寓短缺,像主要雇主这样的利益相关者是解决短缺的重要组成部分,在确保的员工有地方居住方面发挥了作用。

鲍勃说:“很明显,住房的需求已经超过了供应,我们必须想办法增加供应。我们必须能够以公寓和单元房的形式为年轻的人口和年轻的专业人员提供更多的出租住所,才会来医院和Tomingley煤矿以及其他地方工作。”

Upami anjeun hoyong méréskeun krisis perumahan, anjeun moal tiasa ngalaksanakeunnana sapertos biasana.

Bob nyarios: "Upami perusahaan swasta parantos nyayogikeun akomodasi anu dibutuhkeun, urang moal aya di tempat ayeuna."

Ieu sanés kritik ka salah sahiji tukang Dubbo atanapi pengembang.

他说:“在Dubbo运营的建筑商一直在房屋,因为有现成的需求,如果建好了,知道可以卖出去,为什么不建呢。”

1 koméntar


"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia pangénggalna iraha waé sareng dimana waé:: //www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Perumahan, milik

澳大利亚 - 4月份澳洲房地产总值超$8万亿 新州占了近一半! - 澳洲唐人街 - 澳洲今日最新资讯最深度报道

2021-5-11 23:11:10

Perumahan, milik

澳大利亚 - 悉尼相邻一个火车站的房价差几十万!这些区的价差最大! - 澳洲唐人街 - 澳洲今日最新资讯最深度报道

2021-5-11 23:17:10

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan