Australia-Naha ngaluarkeun dolar digital atanapi henteu parantos ngadorong perdebatan sengit ngeunaan pernyataan Présidén Fed Powell | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Nalika dolar digital nyababkeun perdebatan anu dipanaskeun, Pupuhu Fed Powell nangtung sareng ngumumkeun yén Fed bakal nyebarkeun laporan panilitian anu relevan, sareng dina waktos anu sami. . .

在数位美元引发热议之际,联准会(Fed)挺身喊话,宣布Fed将发表相关的研究报告,同时也要公开征询,以评估美国未来是否推出央行数位货币(CBDC)。

20在声明中说:“针对这项重要议题,Fed承诺在广征各方意见后,才会出决定,包括是否发展美国版CBDC以及透过何种方式发展。为了集思广益,Fed将在今夏公布讨论,简述我们对数位支付的当前想法,特别聚焦在美国的环境下CBDC所带来的好处与风险。”

这项声明也凸显出鲍的个人风格,就是针对这个议题寻求达成共识,寻求外部意见向来是鲍的领导特色。

数位美元一直是波士顿联准银行的一项科技计划。

也说,希望Fed在制定国际标准方面能担任领导角色。全球央行都在推动数位货币,尤其是中国大陆人民银行,这些央行可能取得制定国际标准的领先优势,部分原因们具备实际经验。

华盛顿LH
Meyer公司货币政策分析经济学家德瑞克.唐(音译)说:“Fed向来都说:‘美元是准备货币’,这有点自信过头了,但这个态度正持续改变。”他也说,中国大陆推出数位人民币,以加强控管国内金融体系,推动的速度“正持续加快,或许超出美国的预期。”

和其他Fed官员面临的关键问题是,这种技术能否融入美国现行银行体系的程度,毕竟现行体系已提供一系列电子支付管道。

说:“我们的主要重点在于,能否在安全、有效、动态及高效率的美国国内支付系统上改善CBDC,以及如何改善。我们认为,重点是任何形式的CBDC,都是要补充现金及当前私人数位形式美元(如商业)的功能,而非取而代之。”

        “唐人街”Fb每分享澳大利亚精选新闻,让你随时随地知道澳最新 @玩乐、@移民、@生活资讯:https://www.fb.com/news..com.au/

[Wilujeng sumping kana warta pikeun ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news--com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

Australia-Remaja umur 17 taun dilanggar sacara séksual ku bibi kelas beurat sareng ambruk, nyarios: beurat teuing pikeun ngabebaskeun | Australia Chinatown

2021-5-23 13:02:11

Dunya sastra

澳大利亚 - 全球健康峰会 习近平承诺中国将捐30亿美元抗疫 | 澳洲唐人街

2021-5-23 13:08:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan