Australia-entong sono ka anu resep anggur!Datang ka réstoran ieu di Sydney pikeun ngagungkeun festival anggur (poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
The Marly将National Wine Day的庆祝活动延长了整整一周,重点放在“我们又爱又恨的标志性葡萄酒”上。

悉尼The Marly将National Wine Day的延长至整整一周,重点放在“我们又爱又恨的标志性酒”上。

WeChat screenshot_20210516145158.png, 0

在这里,能尝到Passion Pop、West Coast Cooler和Goon Punch,如果你是爱酒人士,那一定不能错过。

总的来说,就是这家位于悉尼内城区的酒吧将用一周的时间庆祝National Wine Day,重点放在“我们又爱又恨的标志性酒”上。

除此之外,装修风格也将符合——用悬挂在迷你晾衣绳上的简易包装酒袋来创造终极怀旧氛围。

点击这里,了解inpormasi.

活动时间:2021年5月23日周日至2021年5月30日周日

:The Marlborough Hotel,145 King St,Newtown

(Joy)

Nyusun:本文系本站编译和整理自英文来源,仅代表原作者或原Sikep henteu ngagambarkeun pandangan urang, sareng tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Nyetak ulang dilarang pisan tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu. Dina premis otorisasi, sumber tulisan ieu sareng halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak ulang..Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb bagi harianWarta anu kapilih, bejakeun anjeun terang ka Australia @Play, @Immigration panganyarna, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Australia-Ngan $ 29, kerang tanpa wates!Unggal Kemis, sumping ka réstoran ieu di Sydney (poto) | Australia Chinatown

2021-5-17 19:38:17

Kaséhatan gourmet

Sydney Star Yi komitmen pikeun mekarkeun bentang pangan anu beragam - énggal-énggal nampilkeun réstoran gaya Wétan Tengah sareng bar Bar Tikram | Australia Chinatown Food

2021-5-20 8:54:55

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan