Australia-Kim Jong-un nyaram produk Tiongkok kusabab maotna ujug-ujug pajabat senior nyuntik ubar Cina | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Pamingpin Koréa Kalér Kim Jong Un.Poto: Dicandak tina halaman wéb Koréa Pusat Pusat Berita kcna.kp (poto data) saprak wabah pneumonia Wuhan di Cina. . .
            

北韩领导人金正恩。   图:翻摄北韩中央通信社网页kcna.kp(资料照片)

自中国爆发武汉以来,北韩便立即实施锁策,对外宣称无疫情,虽躲过中国传来的,却没躲过来自中国的药品。

由脱北者所经营的《每北韩》网站宣称,北韩一名60多岁北韩高官,5月初因高血压与心脏病,住进平壤大学附设医院,并注射北韩被视为万灵丹的1衍生物中国制药品「辅羧酶」(cocarboxylase)。

"masing-masing北韩》称,未料,该名高官注射后不久便身亡,未明,金正恩获悉后震怒,立刻要求北韩的重点医院全数「No
China」,禁用中国医药品。

        “唐人街”Fb每分享,让你随时随地知道澳洲最新 @玩乐、@移民、@生活资讯:https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Wilujeng sumpingNgabagi berita, diskusikeun kerjasama! 】 Langganan WeChat: Warta-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Dunya sastra

Australia-Zhang Yiming turun salaku CEO ByteDance, pangadeg ninggali kapal pikeun ngahudangkeun kacurigaan masarakat | Australia Chinatown

2021-5-21 10:05:31

Dunya sastra

澳大利亚 - 泰山压顶!吵完架要老公道歉 被老婆一屁股活活坐死 | 澳洲唐人街

2021-5-21 10:09:31

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan