Australia-Queensland ngajukeun penerbangan piagam!Langkung ti satengah urang Australi ngadukung mahasiswa internasional anu balik ka Australia, hoyong pisan muka deui wates (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Queensland ngajukeun rencana hiber piagam!Langkung sapalih urang Australi ngadukung kiriman murid internasional ka Australia sareng hoyong pisan muka deui watesna.

继新州维州先后高调宣布要接回留学生后,沉寂很久的昆州也出手了!

今天昆州对澳媒表示正在计划包机接回留学生。

图片

Sumber: Berita ABC

昆州提议将国际学生包机带回并在独立的设施中对留学生们进行隔离,但是提议并没有公布很多细节。近期准备提交给州政府通过之后再提交给联邦可以说道阻且长。

图片

James Cook University副校长Sandra Harding同时也是昆州大长委员会主席她表示包机最初只包括几百名学生“这个提议只是小型试点,因此数量不会很多,我认为应该合理观察前几个试点是否可行。”

图片

大学正在考虑使用闲置的学生住宿用来隔离但也在考虑昆州的其他设施来隔离留学生“现在在布里斯班和昆州其他城市,很多都是空着的。”

图片

新州、维州、昆州这三个留学生最多的州可算是集齐了,三个州仿佛在暗暗PK,都想在下次交学费前赶紧敲定计划。

超半数澳洲人支持国际学生入境

澳洲的国境关了一年多,不止留学生,连澳洲人自己也不耐烦了。

悉尼大学最新的一项民意调查显示:55%的支持疫苗普及以及疫情控制稳定国家之间,人们可以进行国际(20%表示反对)。54%的支持国际学生入境,只要他们接种疫苗,并在大学提供的隔离场所进行隔离(24%表示反对)。53%的支持创意者入境并接受隔离,只要他们接种疫苗并参与了重大项目(22%的人反对)。

图片

和之前极度保守的态度比,目前大部分澳洲人同意谨慎地开放边境。只要入境人群满足:接种疫苗+来自低风险国家/地区、

这份报告今天下午由悉尼大学发布,并将提交给新州政府,由州政府提交给内阁,作为开放国境的参考。

图片

同时调查报告研究小组提议,在三大公共卫生原则的基础上分重新开放国境

– 快速广泛接种疫苗,增强公众信心;

– 对入境者进行严格的边境检测和豁免要求审查;

– 增加隔离设施,满足特定行业需求。

图片

小组负责人Mark Rigotti同时表示:“我们必须,在全球范围内消除是不可能的,澳洲需要一个路线来重新融入世界,并取得和关闭国境时同样的成功。”

图片

Pernyataan Cetakan Ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, sareng ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang.Ngan ukur platform medarkeun inpormasi anu disayogikeun, sareng tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Pikeun nyetak ulang panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng sarat mupus, mangga ngahubungan kami.

"Chinatown" Fb unggalBagikeun berita Australia anu terpilih sareng ngantepkeun anjeun terang berita Australia pang anyarna iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Atikan, diajar ka luar negeri

Australia-Melbourne Méi, kagiatan gratis ieu teuing kapaké pikeun siswa internasional (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-15 3:23:30

Atikan, diajar ka luar negeri

Australia-Inventory 9 parobihan ageung saatos janten mahasiswa Australia. Naon anu anjeun kapaksa robih? (Poto) | Australia Chinatown

2021-5-15 3:33:30

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan