Rumah Makan Komunitas Australia-Melbourne Cina didenda $ 1652 kusabab mopohokeun kode QR ... (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
​墨尔本Docklands一家餐馆以及Sunshine一家招待场所因没有安装电子二维码系统被罚1652澳元。《先驱者太阳报》报道称,目前维州数百家企业因未能遵守新冠防疫规则而遭罚。

墨尔本Docklands一家餐馆以及Sunshine一家招待场所因没有安装电子二维码系统被罚1652澳元。《先驱者太阳报》报道称,目前维州数百家因未能遵守防疫规则而遭罚。

02.jpg, 0

(Sumber gambar: "Pioneer Sun")

本月全州2200成为防疫安全检查的对象,共发出200多份执行通知,包括59份书面警告、8份口头警告和136份改进通知,大多数集中在店业。此外,4家因屡次藐视规定而被处以9913澳元的高额罚款。

代理警察厅长Danny Pearson表示:“所有都有责任为员工和顾客提供COVIDS安全的环境,我们也会展开检查,以确保他们的义务,并且做的事情。”他说道:“如果不遵守规定,那么会面临现场罚款或被要求暂时. "

01.jpg, 0

(Sumber gambar: "Pioneer Sun")

早先因维州二维码系统使用不当,导致调查人员在追踪感染者出现障碍,之后收紧规则,5月28日起,强制要求统一使用政府二维码系统,并颁布严格的防疫规定。

未来几周,将加强检查行动,包括店业、零售业和共享汽车行业。屡次违反安全规则的可能会收到停业通知,严重者甚至被起诉。

(Gina)

Jejer:Penyebaran pneumonia datang ka Australia pikeun ngalebetkeun topik >>

Panganyarna: Darurat di Sydney Childcare Center, Pagawe na keur diuji sabab disangka panyakit (gambar)


Pembaruan: Dokter Huang parantos nyungkeun hampura | keukeuh "Wuhan radang paru-paru", Klinik Distrik Cina Australia dituduh nguciwakeun!Méja payun ngaréspon wartawan: "Sanés? Kaluar!"


Rolling update: Morrison ngumumkeun XNUMX milyar subsidi pikeun saham Australia naék pisan, pamaréntah NSW nganggapBunnings


Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng diatur tina sumber Inggris dina situs ieu, sareng ngan ukur ngagambarkeun panulis aslina atanapi anu asliSikep henteu ngagambarkeun sudut pandang urang,Atanapi meureun aya hapusan anu saluyu.Nyetak ulang tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu dilarang pisan. Dina premis otorisasi, sumber tulisan ieu sareng tautan ka halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak ulang.Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

Australia-Rumor Cina yén Box Hill Central bakal dibongkar, tapi anu leres-leres sapertos kieu | Australia Chinatown

2021-5-22 6:06:48

Berita Australia

澳大利亚 - 墨尔本印花税改革,CBD公寓开发商最高兴!“又有人买楼花了”(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-22 6:10:48

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan