Saham Australia-AS hawa memeres perang ngulang?Saham ieu naék langkung ti 1000% taun ayeuna | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Kamari, saham konsép grup indéks ritel AMC naék langkung ti 50% dina perdagangan intraday, netepkeun tinggi énggal saprak Méi 2017 sareng anu munggaran dina total nilai pasar

昨日散户概念股AMC盘中一度上涨超50%,创2017年5月以来新高,总市值首次突破100亿美元,该股年初迄今累计涨幅扩大至1000%,散户股也纷纷普涨。在昨日收盘暴涨36%之后,今日AMC盘前再次迎来超20%的涨幅。

图片

Lembaga inpormasi anu ngirangan bioskop AMC parantos ngempelkeun karugian sakitar 13 milyar dolar AS minggu ieu, anu rugi tanggal 26 nyalira ngahontal 2.91 juta dolar AS.

01

逼空正在浮现

疯涨背后的推手是众多散户。今日在Reddit旗下WSB论坛当中提及AMC的讨论数最多,上日大涨的GME排名第二。自今年1月散户逼空行情爆发以来,AMC都是主角之一。

图片

与今日AMC走势形成对比的是,同属散户股的黑莓等部分股票在昨日大涨之后今日显着, 而此前连续五日的强势上涨也出现暂缓。电子游戏零售商GME再涨5%,BioCryst、Roblox、黑莓继续走高。过去五天,GME和AMC已分别大涨48%和110%。

金融博客ZeroHedge引用数据指出,虽然类似GME这样的散户股做空仓位出现了减少,但在AMC身上则正好相反。这或许意味着逼空正在浮现。

图片

S3 Partners的Ihor Dusaniwsky也认同ZeroHedge的上述观点,他认为AMC和GME的挤兑情况已经达到了最高,而AMC本周的反弹将逼空的可能性推得更高。此外他还补充称,在聚众拥挤的股票当中,亏损是逼空的主要动力。

此外根据彭博的统计,AMC在5月26日的期权成交量达到了160万份,与2月25日并列历史最高。

图片

02

Penjual pondok sangsara karugian ageung sareng ngalaman nyeri haté

Nalika di上涨的同时,做空者则是经历着钻心之痛。根据S3 Partners的数据显示,AMC股票的本周累计亏损约13亿美元,其中单单26日一天的亏损就达到2.91亿美元。

有分析师表示,包括AMC在内的散户股这一轮上涨,可能是由促使散户大量涌入的各种因素共同推动的。由于加密货币市场近期震荡不断,本月大部分散户失去“炒币”激情,重新进入股市以寻求收益。Reddit的WallSPlatform sapertos forum eetBets nyayogikeun sumber sumanget pikeun investor ritel.

近日,CNBC、美国股市评论员Jim Cramer表示,那些仍然试图做空和AMC的投资者都是疯了,WallSInvestor ritel eetBets kuat teuing, sareng nyobian pondok ayeuna ngan ukur bakal masihan aranjeunna langkung amunisi.

5月23日,大连万达集团在其官网发布消息称,公司已全部退出了AMC董事会,仅保留少数股权,累计回笼资金14.76亿美元(约合人民币94.96亿元)。这较公司7亿美元的实际投资增长100%。万达集团强调,截止目前,万达集团海外所有投资退出时均有收益。

03

Salain ti GME sareng AMC, naon deui anu aranjeunna ngagaleuh?

Saatos berita yén GME sareng AMC ngajual pondok dina média sosial minggu kamari, investor ritel sakali deui kumpul mésér.Opat bulan ka pengker, "perang memeres hawa" para investor ritel dina saham AS masih katingali, tapi ayeuna sigana bakal balik deui.

据高盛,5月12日以来,“散户最爱”股票收益率已超出大盘5%,而3月中旬随着“散户逼空战”熄火,此类小型股表现一度大盘8%,情势明显逆转。

Éta langkung saé tibatan saham GME sareng AMC anu ditargetkeun ku investor ritel.Baris daptar 50 saham leutik anu paling aktip didagangkeun ku investor ritel dinten Rebo, sapertos anu dipidangkeun dina tabel ieu:

图片

Tabel ieu nunjukkeun saham leutik kalayan dagang pilihan paling aktif:

图片

分析师表示,由于加密货币市场近期震荡不断,本月大部分散户失去“炒币”激情,重新进入股市以寻求收益。Reddit的WallSPlatform sapertos forum eetBets nyayogikeun sumber sumanget pikeun investor ritel.

Pernyataan Cetakan Ulang: Tulisan ieu dicitak deui sareng diterbitkeun, sareng ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeun pandangan urang.Ngan ukur platform medarkeun inpormasi anu disayogikeun, sareng tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Hubungi panulis aslina anu ngagaduhan bantahan sareng nyungkeun hapusan.

"Chinatown" Fb bagi harianBerita anu dipidangkeun, bejakeun anjeun ka Australia @ 、 @ migran latest @ 生活 paling anyar iraha waé sareng dimana waé: Https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Investasi, manajemén kauangan

Australia-Zhang Yidong: Amérika Serikat nganggo artos kanggo mésér waktos, sareng kabijakan Fed henteu bakal langkung ketat dugi ka kuartal kahiji taun payun | Australia Chinatown

2021-5-30 12:00:24

Investasi, manajemén kauanganAtikan, diajar ka luar negeri

Naon sapuluh padamelan anu dibayar paling luhur di Australia?

2021-6-19 9:44:00

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan