Saos babi barbecue Australia-Lee Kum Kee nuju dihuru, Woolies ngan ukur $ 4.5!Netizén Australia: Sadayana ngeunah (Poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
《每日邮报》报道,家庭大厨Joyce透露了自己是如何做出简易版中国叉烧肉的烹饪方法。Joyce表示,她先用Woolworths仅售4.5澳元的叉烧酱腌制猪肩肉,再将肉放在空气炸锅里就可以了。

《每日邮报》报道,澳洲的家庭大厨Joyce透露了自己的简易版中国叉烧肉的烹饪方法。Joyce表示,她先用Woolworths仅售4.5澳元的叉烧酱腌制猪肩肉,再将肉放在空气炸锅里就可以了。

gambar.png, 0

悉,她在一个Facebook小组中称:“我将一公斤去骨猪肩肉切成两大块,再用5汤匙李锦记(Lee Kum kee)叉烧酱腌制. "

“第二天,用空气炸锅进行煎烤,每面180度12分钟,最后涂上一汤匙李锦记酱汁,就能让美味加倍了!猪肉和李锦记酱汁都是我从Woolworths买的,法超级简单。”

Saur,好的叉烧肉外皮金黄酥脆,内里软嫩多汁。Joyce还表示,这样既简单又美味。

此贴引发了网友的热议,一名网友表示:“酱汁是秘密武器,失败。”另一名网友表示:“上周我用同款酱汁了鸡翅,很棒!”

  

(gambar: "Surat Harian")

还有网友表示:“这款酱汁太棒了,前我还用它了烤鸭。”

(Joy)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng dikoléksi tina basa Inggris dina situs ieu,仅代表原作者或原平台, Henteu ngagambarkeun sudut pandang urang, tulisan éta tiasa dihapus kalayan pantes.Nyetak ulang dilarang pisan tanpa otorisasina tertulis tina situs ieu. Upami diidinan, nyetak ulang kedah nunjukkeun sumber tulisan ieu sareng tautan kana halaman wéb anu khusus dina posisi anu menonjol.Pikeun anu nyetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Warta wilujeng sumping, Wawancara kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Kumaha cara ngadahar mi langkung kreatif?Ngajarkeun anjeun 2 jinis mi bakso

2021-5-2 21:03:28

Kaséhatan gourmet

澳大利亚 - 不一样的早餐!悉尼“空中早餐”,给你不一样的风景(图) | 澳洲唐人街

2021-5-15 4:13:30

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan