Taman kanak-kanak Australia-Victoria ditutup kusabab palanggaran serius ngeunaan peraturan kaamanan (poto) | Australia Chinatown

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Saluran 9 ngalaporkeun yén séri TK anu gaduh masalah di Victoria parantos ditutup, sareng seueur anu ditampi sanksi ngalanggar peraturan kaamanan. (

9号台报道称,维州一系列有问题的幼托所被关闭,另有多家因为违反安全规定被制裁。

QQ screenshot 20210503162532.png, 0

QQ screenshot 20210503162606.png, 0

p style=”text-align: center”>(图片来源:9号台)

该媒体获得的报告显示,一些经营者正面临严重的刑事指控,涉及欺诈和未能保护儿童免受伤害。

教育厅列2020和2021年该州64家因为违反安全规定和其他违规行为而被制裁的家庭日托服务提供商以及托儿所。(点此前往教育厅查看>>)

此前,《先驱太阳报》1月份报道称,维州每周有超过一家托儿所因在照顾儿童方面的严重失误而被关闭或受到谴责。2018至2020年间,全州有超过230家托儿所被关闭,或收到了州政府下达的严重安全通知。

被关闭的托儿所中,包括110家被查出“对、健康和福祉有无法接受的风险”的家庭日托.

(Ruby)

华人区幼托被停牌!澳媒曝维州百家托儿所安全不达标,每周至少1家因严重失误关闭(图)

Pernyataan kompilasi: Tulisan ieu disusun sareng dikoléksi tina sumber basa Inggris dina situs ieu. Éta ngan ukur ngagambarkeun sikep panulis aslina atanapi platform aslina, sareng henteu ngagambarkeunPendapat sareng tulisan tiasa dihapus kalayan pantes.Teu aya buku dina situs ieuHak pikeun nyetak ulang dilarang pisan. Upami diidinan, sumber tulisan ieu sareng tautan ka halaman wéb khusus kedah jelas dituduhkeun dina nyetak deui.Pikeun anu henteu acan dicetak deui tanpa otorisasina, situs ieu ngagaduhan hak pikeun nanggung tanggung jawab hukum.

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia @ 、 @ kapan anyar dimana waé sareng dimana waé, @Warta: https://www.fb.com/news..com.au /

[Wilujeng sumping kana warta pikeun ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news--com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Atikan, diajar ka luar negeri

澳大利亚 - Woolworths 4月28日-5月4日折扣,虾饺肉派半价 | 澳洲唐人街

2021-5-15 3:11:30

Atikan, diajar ka luar negeri

澳大利亚 - 维州新隔离计划获莫里森认可!澳大学留学生暴跌38%,多所大学财政“崩溃”…(组图) | 澳洲唐人街

2021-5-15 3:15:30

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan