Sydney Star Yi komitmen pikeun mekarkeun bentang pangan anu beragam - réstoran gaya Wétan Tengah anyar sareng bar Bar Tikram | Australia Chinatown Food

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Gaya bar Sydney Tikar Milyar anu anyar diwangun Bar Tikram * resmi dibuka nembé.Salaku koki eksekutif BLACK Bar & Grill butik steakhouse Dany Karam, anjeunna sacara pribadi mingpin pilot.Bar ieu ngempelkeun inti tina budaya tradisional Dany urang kampung halaman Libanon, sareng bakal nyandak semangat sareng kanikmatan énggal di daérah Pyrmont anu caket sareng palabuan anu éndah.
        

Kang Oki Dany Karam

Bar Tikram 是雪梨星亿首次创出休闲与餐厅二合为一的新概念之作,它完美地展现了中东丰富文化和多姿多彩的无限魅力,Dany 将在此致力实现他的愿景- 大胆创新的风味、浓烈跳跃的色彩和活力十足的用餐气氛- 以此呈献适合下班後放松小酌或周末聚会的完美之所。

Bar Tikram - Hummus bi tahini with Flat Bread

Dany narik inspirasi tina resep indungna sareng katerampilan masak, sareng khusus ngararancang séri ngeunah Wétan Tengah kalayan raos anu raos sareng rasa seger. Rasa anu unik bakal nambihan icing dina kuéh kanggo kulawarga sareng réréncangan.

Bar Tikram - Woodfire Oven

Oven pembakaran kai ditempatkeun di tengah réstoran bakal nampilkeun roti saku tradisional Wétan Tengah anu anyar, anu tiasa sampurna dicocogkeun sareng sagala jinis dips anu raoseun sareng camilan lada.Menu anu dirancang kalayan saé pantes ditunggu-tunggu. Hummus, yogurt sareng kéju sambel, salad khusus Wétan Tengah sareng taktak domba anu asak 9-jam bakal ngaluarkeun aroma anu pikaresepeun anu bakal ngajadikeun jalma anu lirén lirén.Salaku tambahan, unggal piring di dieu bakal dibarengan ku lawon acar buatan Dany anu unik, ngan ukur nampilkeun ujung létah Wétan Tengah anu paling otentik.

Bar Tikram - taktak domba lambat 9 jam sareng saos kéju yogurt

这里的室外提供各式融合了浓郁香草和香料的特制鸡尾酒、无酒精鸡尾酒和饮品。宾客们可以一边感受舒适的露天空间,一边品嚐由经理兼调酒师Behzad Nvaziri 特别调制的独特鸡尾酒。 这里的鸡尾酒菜单包含了多款令人眼前一亮的酒品,包括由玫瑰水、椰子和调制而成的Turkish Delight 以及由巴西甘蔗酒、搾石榴汁、漆树和柑橘调制而成的Anaar,足以惊艳Kuncup rasa.

Bar Tikram - Ti'Karam Martini sareng LEMONADA

Dany yakin yén éta mangrupikeun kasempetan anu pikaresepeun sareng berharga pikeun nyiptakeun menu gaya Wétan Tengah anyar pikeun Bar Tikram, anu ngamungkinkeun anjeunna nampilkeun budaya sareng tradisi na dina bentuk konsép anyar, bari dina waktos anu suntik resep gaya pribadi na nyalira.

Dany 说: 「我深受母亲在黎巴嫩时烹饪传统佳肴方式的。我很高兴能让这些伴随了我35 年的灵感在Bar Tikram 发扬光大,希望这里可以成为人们相聚和分享美食体验的理想之地。在我的家庭中,美食总能让我们聚集在一起,食谱也是代代相传,这令我对美食和聚餐有着特别的情怀,因此我们设计了这一能让来访的客人宾至如归的温馨空间,他们可以如同在朋友家做客一般在此分享美食佳酿、精彩故事和美好时光。我们的目标是让每个人在离开时都能焕然一新,心情倍加愉快。」

Bar Tikram - Fattoush, Tabbouleh, Muhammara

雪梨星亿的运营官关达文(Damian Quayle) 表示:「我们非常高兴能在雪梨星亿推出这处以中东风情为灵感的餐厅,这里将引领全新餐饮潮流。这间新晋成为澳星亿集团正在推行的重振计划的一部分,旨在让Pyrmont 摇身成为雪梨居民和的美食圣地。

Kapamimpinan Dany parantos mastikeun konsép réstoran gaya Wétan Tengah anu anyar, desain interior, sareng gaya otentik anggur sareng lezat. Ruang haneut ngamungkinkeun para tamu ngalaman sababaraha jinis budaya sareng asakan unik. "

Tampilan Bar Tikram-Interior

Ruang makan indoor sareng outdoor Bar Tikram tiasa nampung 130 tamu sareng kabuka ti siang dugi ka wengi ti dinten Salasa dugi Sabtu.

Bentang bar Tikram-outdoor

Tikram:
Éta hartosna "hatur nuhun" dina basa Arab sareng tiasa ogé dianggo pikeun nganyatakeun "anjeun wilujeng sumping" atanapi "terhormat pisan" ku cara anu akrab sareng sumanget.

            0


    “唐人街”Fb每分享澳大利亚,让你随时随地知道澳最新 @玩乐、@移民、@生活资讯:vqhzyj532go

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Australia-entong sono ka anu resep anggur!Datang ka réstoran ieu di Sydney pikeun ngagungkeun festival anggur (poto) | Australia Chinatown

2021-5-17 19:42:17

Kaséhatan gourmet

Dina kaayaan anu cekeleun modal, koki Cina nuju maot

2021-7-21 20:23:02

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan